3000 GARDONS 1KG

Fedezze fel a Sensas 3000 Gardons etetőanyag titkát! Ez a különleges keverék nemcsak puha és omlós, hanem csokoládé-fűszeres ízvilágával is lenyűgözi a halakat. 1 kg-os kiszerelésben kapható, garantálva a sikeres horgászatot minden alkalommal!

Termékleírás

A Sensas 3000 GARDONS 1KG etetőanyaga elnyerte az elismerést a kiváló minőségének köszönhetően. Puha és omlós állagú, barna színű, csokoládé-fűszeres ízvilággal rendelkezik. Ez az etetőanyag olyan vonzó, hogy egyetlen bodorka sem tud ellenállni neki! Kapható 1 kg-os kiszerelésben.

A horgászatnak olyan varázsa van, amely magával ragadja az embert, és elmerül a természet nyugalmában. Azonban a sikeres horgászathoz elengedhetetlenek a megfelelő eszközök és kellékek. Ahhoz, hogy a halakat vonzó etetőanyaggal csalogassuk a horgászhelyünkhöz, fontos a minőségi választás.

A Sensas által kínált 3000 GARDONS 1KG etetőanyag a kiváló választás minden horgásznak. Nemcsak a hírnevén és az elismerésén alapul, hanem az összetevőiben rejlő minőségén is. A puha és omlós állaga lehetővé teszi, hogy könnyedén formázzunk belőle golyókat vagy etetőanyag pálcikákat, melyek könnyen feloldódnak a vízben, így vonzva a halakat a horgászhelyünkhöz.

A barna szín és a csokoládé-fűszeres ízvilág pedig garantálja, hogy még a legválogatósabb halak sem tudnak ellenállni ennek az etetőanyagnak. Az édes és fűszeres illatok egyaránt vonzzák majd a halakat, így növelve a fogás esélyeit.

Ráadásul, a 3000 Gardons etetőanyag kapható 1 kg-os kiszerelésben, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy egy hosszabb horgászat alkalmával is biztosítsuk a halak vonzását.

Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki Ön is a Sensas 3000 Gardons etetőanyagot, és tapasztalja meg a kiváló minőség és a sikeres fogás örömét!

Sensas hivatalos oldala.

3000 GARDONS 1KG

Fedezze fel a Sensas 3000 Gardons etetőanyag titkát! Ez a különleges keverék nemcsak puha és omlós, hanem csokoládé-fűszeres ízvilágával is lenyűgözi a halakat. 1 kg-os kiszerelésben kapható, garantálva a sikeres horgászatot minden alkalommal!

2.550,0 Ft

Elérhető: 10 készleten

Cikkszám: 00761 Kategóriák: ,

Specifikációk

Termékleírás

A Sensas 3000 GARDONS 1KG etetőanyaga elnyerte az elismerést a kiváló minőségének köszönhetően. Puha és omlós állagú, barna színű, csokoládé-fűszeres ízvilággal rendelkezik. Ez az etetőanyag olyan vonzó, hogy egyetlen bodorka sem tud ellenállni neki! Kapható 1 kg-os kiszerelésben. A horgászatnak olyan varázsa van, amely magával ragadja az embert, és elmerül a természet nyugalmában. Azonban a sikeres horgászathoz elengedhetetlenek a megfelelő eszközök és kellékek. Ahhoz, hogy a halakat vonzó etetőanyaggal csalogassuk a horgászhelyünkhöz, fontos a minőségi választás. A Sensas által kínált 3000 GARDONS 1KG etetőanyag a kiváló választás minden horgásznak. Nemcsak a hírnevén és az elismerésén alapul, hanem az összetevőiben rejlő minőségén is. A puha és omlós állaga lehetővé teszi, hogy könnyedén formázzunk belőle golyókat vagy etetőanyag pálcikákat, melyek könnyen feloldódnak a vízben, így vonzva a halakat a horgászhelyünkhöz. A barna szín és a csokoládé-fűszeres ízvilág pedig garantálja, hogy még a legválogatósabb halak sem tudnak ellenállni ennek az etetőanyagnak. Az édes és fűszeres illatok egyaránt vonzzák majd a halakat, így növelve a fogás esélyeit. Ráadásul, a 3000 Gardons etetőanyag kapható 1 kg-os kiszerelésben, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy egy hosszabb horgászat alkalmával is biztosítsuk a halak vonzását. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki Ön is a Sensas 3000 Gardons etetőanyagot, és tapasztalja meg a kiváló minőség és a sikeres fogás örömét! Sensas hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!