Black Cat, harcsázó, harcsázó bot, horgászbot

3,00m Black Cat Freestyle Power Bank Harcsázó bot 400g

Black Cat Freestyle Power Bank 400g: Az elegáns megjelenés és a kivételes erő tökéletes egyensúlya. Egyedi stílus és kimagasló teljesítmény: A Freestyle Bank 3m modell minden extrém harcsahorgász igényeit kielégíti.

Termékleírás

Az új Black Cat Freestyle Power Bank Harcsázó bot 400g az előző verzió továbbfejlesztése, amely még magasabbra emeli a lécet az elegáns megjelenés, a stílusos komponensek és a kivételes erő terén. A Freestyle Bank 3m modell kifejezetten az extrém harcsahorgászat szerelmeseinek készült, és rendkívül sokoldalú, bármilyen kihívásnak megfelelő eszköz.

Black Cat Freestyle 400g Power Bank Harcsázó bot ideális választás számos helyzetben, legyen szó bójás horgászatról XXL csalikkal Spanyolországban, Longrang horgászatról Olaszországban, vagy parti horgászatról nagy folyókon nehéz szerelékekkel. A Freestyle Bank rendkívüli parabolikus ívje segít hatékonyan fárasztani a zsákmányt, miközben stabil és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt.

Az elegáns megjelenés nemcsak a stílus iránti elkötelezettségét tükrözi, hanem a kiváló minőségű anyagok és a pontos gyártási folyamatok eredményeként is megnyilvánul. A Freestyle Power Bank Big Game Seaguide gyűrűzése további rugalmasságot biztosít a bot használatához, és lehetővé teszi a peremfutó- és multiorsókkal való kombinációt.

Ez a bot nemcsak a horgászoknak kínál magas szintű teljesítményt és funkcionalitást, hanem egyben stílusos és egyedi eszköz is a szenvedélyükhöz. Az új Freestyle Second Generation Bank botokkal a horgászok mindig megbízható partnert találnak a kalandokhoz és a horgászat élményeihez. Legyen szó profi versenyzésről vagy pihentető horgászatról a barátokkal, a Freestyle Bank 3m mindig kiváló választás. Erősen ajánljuk kezdő és haladó horgászoknak egyaránt!

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat, harcsázó, harcsázó bot, horgászbot

3,00m Black Cat Freestyle Power Bank Harcsázó bot 400g

Black Cat Freestyle Power Bank 400g: Az elegáns megjelenés és a kivételes erő tökéletes egyensúlya. Egyedi stílus és kimagasló teljesítmény: A Freestyle Bank 3m modell minden extrém harcsahorgász igényeit kielégíti.

59.890,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569272334 Cikkszám: 16432300 Kategória: Címkék: , , ,

Specifikációk

Tömeg 0,466 kg
Méretek 300 cm
Tömeg

466g

Dobó súly

400 g

Akció

Extra fast

Hossz

3 m

Gyűrűk száma

9+1

Gyűrűk típusa

Seaguide

Tagok száma

2

Orsó tartó

Fuji DPS

Termékleírás

Az új Black Cat Freestyle Power Bank Harcsázó bot 400g az előző verzió továbbfejlesztése, amely még magasabbra emeli a lécet az elegáns megjelenés, a stílusos komponensek és a kivételes erő terén. A Freestyle Bank 3m modell kifejezetten az extrém harcsahorgászat szerelmeseinek készült, és rendkívül sokoldalú, bármilyen kihívásnak megfelelő eszköz. Black Cat Freestyle 400g Power Bank Harcsázó bot ideális választás számos helyzetben, legyen szó bójás horgászatról XXL csalikkal Spanyolországban, Longrang horgászatról Olaszországban, vagy parti horgászatról nagy folyókon nehéz szerelékekkel. A Freestyle Bank rendkívüli parabolikus ívje segít hatékonyan fárasztani a zsákmányt, miközben stabil és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Az elegáns megjelenés nemcsak a stílus iránti elkötelezettségét tükrözi, hanem a kiváló minőségű anyagok és a pontos gyártási folyamatok eredményeként is megnyilvánul. A Freestyle Power Bank Big Game Seaguide gyűrűzése további rugalmasságot biztosít a bot használatához, és lehetővé teszi a peremfutó- és multiorsókkal való kombinációt. Ez a bot nemcsak a horgászoknak kínál magas szintű teljesítményt és funkcionalitást, hanem egyben stílusos és egyedi eszköz is a szenvedélyükhöz. Az új Freestyle Second Generation Bank botokkal a horgászok mindig megbízható partnert találnak a kalandokhoz és a horgászat élményeihez. Legyen szó profi versenyzésről vagy pihentető horgászatról a barátokkal, a Freestyle Bank 3m mindig kiváló választás. Erősen ajánljuk kezdő és haladó horgászoknak egyaránt! A Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!