Browning

3,30m 11′ Browning Jens Koschnick World Champion Feeder 50g

H: 3,30m 11′ Testcurve: 50g S: 165g

Termékleírás

A Browning Jens Koschnick Feeder 50g bot kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik magas szintű teljesítményre és sokoldalúságra vágynak. A botok tervezésében és fejlesztésében a világbajnok horgász, Jens Koschnick is részt vett, tapasztalatait és észrevételeit továbbadva a mérnököknek, így garantált a kiváló minőség és a magas elvárásoknak való megfelelés.

A botok extrém terhelhető blankja vékony és könnyű, ugyanakkor rendkívül erős és tartós. Ez a kombináció kivételes megbízhatóságot és optimális teljesítményt biztosít minden típusú horgászatban. A super parabolikus akció lehetővé teszi a bot sokoldalú felhasználását, legyen szó feder horgászatról, dévérről, bodorkáról vagy method horgászatról.

Jens Koschnick kifejezetten a World Champion Feeder fonott zsinórral való használatra tervezte a botokat, így a horgászok könnyedén alkalmazkodhatnak az adott horgászati körülményekhez és preferenciákhoz. A csillapított akcióval és a könnyű, ergonomikus kialakítással a botok kényelmes használatot és precíz kapásérzékelést kínálnak, az extrémebb igényeknek is megfelelve és eleget téve.

A két különböző hosszúságú verzió, 3,30 méter (11′) és 3,60 méter (12′), lehetőséget ad arra, hogy minden horgász megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelő változatot. A Browning Jens Koschnick Feeder 50g World Champion bot a modern horgászat legjobb gyakorlatait ötvözi a kiváló minőségű anyagokkal, biztosítva a hosszú távú sikerélményt minden kezdő és haladó horgász számára egyaránt.

A Browning hivatalos oldala

Browning

3,30m 11′ Browning Jens Koschnick World Champion Feeder 50g

H: 3,30m 11′ Testcurve: 50g S: 165g

44.990,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569183821 Cikkszám: 12211330 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,165 kg
Méretek 300 cm
Tömeg

165g

Dobó súly

50 g

Hossz

3,3 m

Tagok száma

2

Feeder spiccek

2

Hozzá tartozó feeder spiccek

0,75 oz, 1 oz

Zsinór vastagság (átmérő)

2,2 mm

Alapanyag

Carbon

Termékleírás

A Browning Jens Koschnick Feeder 50g bot kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik magas szintű teljesítményre és sokoldalúságra vágynak. A botok tervezésében és fejlesztésében a világbajnok horgász, Jens Koschnick is részt vett, tapasztalatait és észrevételeit továbbadva a mérnököknek, így garantált a kiváló minőség és a magas elvárásoknak való megfelelés. A botok extrém terhelhető blankja vékony és könnyű, ugyanakkor rendkívül erős és tartós. Ez a kombináció kivételes megbízhatóságot és optimális teljesítményt biztosít minden típusú horgászatban. A super parabolikus akció lehetővé teszi a bot sokoldalú felhasználását, legyen szó feder horgászatról, dévérről, bodorkáról vagy method horgászatról. Jens Koschnick kifejezetten a World Champion Feeder fonott zsinórral való használatra tervezte a botokat, így a horgászok könnyedén alkalmazkodhatnak az adott horgászati körülményekhez és preferenciákhoz. A csillapított akcióval és a könnyű, ergonomikus kialakítással a botok kényelmes használatot és precíz kapásérzékelést kínálnak, az extrémebb igényeknek is megfelelve és eleget téve. A két különböző hosszúságú verzió, 3,30 méter (11') és 3,60 méter (12'), lehetőséget ad arra, hogy minden horgász megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelő változatot. A Browning Jens Koschnick Feeder 50g World Champion bot a modern horgászat legjobb gyakorlatait ötvözi a kiváló minőségű anyagokkal, biztosítva a hosszú távú sikerélményt minden kezdő és haladó horgász számára egyaránt. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!