Black Cat

3,30m Black Cat Perfect Passion Long Range 600g

A Black Cat Perfect Passion Long Range horgászbot 3,30 méteres hosszúsággal és 600 grammos testcurve-val rendelkezik, miközben mindössze 553 grammot nyom. Ez a bot ideális választás a nagy távolságokra és keményebb horgászatokra, kényelmes és könnyen kezelhető kivitele miatt.

Termékleírás

Black Cat Perfect Passion Long Range 600g 3,30m:

A Black Cat Perfect Passion Long Range 600g 3,30m bot a halászok legmagasabb elvárásainak is megfelel. Az IM6 szénszálas blank kiváló minőségű, kiegyensúlyozott és erős szerkezetet biztosít, ami elengedhetetlen a hosszabb horgászatok során. Ez a bot kifejezetten a nagy távolságokra és a kemény fárasztásokra lett tervezve, így ideális választás a bójás és fenekező horgászatokhoz.

A C.G.-Grip-System rendszer és a speciális nyéltagok maximális kényelmet és tapadást biztosítanak még a legkeményebb körülmények között is. A hosszabb horgászatok során különösen fontos, hogy a bot kezelése könnyed legyen, és ebben a termék kiválóan teljesít.

A bot kiegyensúlyozott akciójának köszönhetően könnyen kezelhető, miközben elegendő erővel rendelkezik a nagyobb halak biztonságos fárasztásához. Legyen szó egy hatalmas harcra kész halszörnyről vagy egy élénken küzdő pontyról, ez a bot minden kihívást képes kezelni.

A bot nem csupán a profi horgászoknak nyújt kiváló teljesítményt, hanem a szenvedélyes halászoknak is, akik a kifinomultabb vízparti kalandokat keresik. Legyen szó a végtelen tengerparti horizont túloldalán rejtőző nagy halakról vagy a csendes tavak mélyén lappangó titokzatos ragadozókról, ez a bot minden kalandhoz tökéletes társ lesz. A Black Cat Perfect Passion Long Range: a szenvedélyes halászok tökéletes választása a nagyobb távolságokra és a nagyobb halakra vadászva.

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

3,30m Black Cat Perfect Passion Long Range 600g

A Black Cat Perfect Passion Long Range horgászbot 3,30 méteres hosszúsággal és 600 grammos testcurve-val rendelkezik, miközben mindössze 553 grammot nyom. Ez a bot ideális választás a nagy távolságokra és keményebb horgászatokra, kényelmes és könnyen kezelhető kivitele miatt.

31.690,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

EAN: 4029569254958 Cikkszám: 16578330 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,553 kg
Méretek 300 cm
Tömeg

553g

Dobó súly

600 g

Hossz

3,3 m

Gyűrűk típusa

Seaguide

Tagok száma

2

Termékleírás

Black Cat Perfect Passion Long Range 600g 3,30m: A Black Cat Perfect Passion Long Range 600g 3,30m bot a halászok legmagasabb elvárásainak is megfelel. Az IM6 szénszálas blank kiváló minőségű, kiegyensúlyozott és erős szerkezetet biztosít, ami elengedhetetlen a hosszabb horgászatok során. Ez a bot kifejezetten a nagy távolságokra és a kemény fárasztásokra lett tervezve, így ideális választás a bójás és fenekező horgászatokhoz. A C.G.-Grip-System rendszer és a speciális nyéltagok maximális kényelmet és tapadást biztosítanak még a legkeményebb körülmények között is. A hosszabb horgászatok során különösen fontos, hogy a bot kezelése könnyed legyen, és ebben a termék kiválóan teljesít. A bot kiegyensúlyozott akciójának köszönhetően könnyen kezelhető, miközben elegendő erővel rendelkezik a nagyobb halak biztonságos fárasztásához. Legyen szó egy hatalmas harcra kész halszörnyről vagy egy élénken küzdő pontyról, ez a bot minden kihívást képes kezelni. A bot nem csupán a profi horgászoknak nyújt kiváló teljesítményt, hanem a szenvedélyes halászoknak is, akik a kifinomultabb vízparti kalandokat keresik. Legyen szó a végtelen tengerparti horizont túloldalán rejtőző nagy halakról vagy a csendes tavak mélyén lappangó titokzatos ragadozókról, ez a bot minden kalandhoz tökéletes társ lesz. A Black Cat Perfect Passion Long Range: a szenvedélyes halászok tökéletes választása a nagyobb távolságokra és a nagyobb halakra vadászva. A Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!