Browning

3,60m Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40g 120g

Model: MHD H: 3,60m Testcurve: 40-120g S: 262g

-22%

Termékleírás

Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40-120g 3,60m:

A Browning Argon Feeder botok kiemelkedő minőséget és kiváló teljesítményt kínálnak a hazai horgászok számára. A 3,60 méteres Argon Feeder MH/MHD modellek ideálisak közepes és hosszabb távolságokra tavakon és folyókon egyaránt. A botok kiválóan kezelik még a nagyobb pontyokat is, így bátran használhatók mindennapi horgászatok során.

A botok rendkívüli tulajdonságait alátámasztja az 100%-ban 30 tonnával tömörített karbon anyagból készült karcsú blank. Ez a különleges anyag biztosítja a bot rendkívüli tartósságát és érzékenységét. A rozsdamentes acél gyűrűk háromszoros keményítéssel rendelkeznek, biztosítva a zsinór maximális védelmét és akadálytalan futását. A speciális kialakítású alsó nyél része új szintre emeli a dobások kivitelezését és a bot kezelését, biztosítva a horgászoknak egyedülálló dobási élményt.

A Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40-120g feeder botok a tradicionális Browning bordó színben készülnek, erősített speciális karbon szövettel ellátott nyéllel. Az epoxyval bevont és végig parafa nyél tovább növeli a bot kifinomultságát és tartósságát. A 262 grammos súlyának köszönhetően könnyű és kényelmes használatot biztosít, így a horgászok hosszabb ideig is élvezhetik a horgászatot.

Az Argon 2.0 feeder botcsalád a Browning elkötelezettségét tükrözi a kiváló minőségű és megfizethető árú horgászfelszerelések iránt. Ez a fantasztikus termék a csúcskategóriával szembeni versenyt is kiállja, és garantáltan kielégíti a horgászok igényeit minden körülmények között.

A 3,60 m hosszúságú Argon Feeder MH/MHD botok ideális közepes és hosszabb távolságokra tavakon és folyókon. Mindkét modell igazi mindenes bot az Argon botok között, még nagyobb pontyok sem jelentenek számukra problémát.

A Browning hivatalos oldala

Browning

3,60m Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40g 120g

Model: MHD H: 3,60m Testcurve: 40-120g S: 262g

31.490,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569272488 Cikkszám: 12213361 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,262 kg
Méretek 300 cm
Tömeg

262g

Dobó súly

40 – 120 g

Hossz

3,6 m

Tagok száma

3

Feeder spiccek

3

Hozzá tartozó feeder spiccek

1 oz, 2 oz, 3 oz

Termékleírás

Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40-120g 3,60m: A Browning Argon Feeder botok kiemelkedő minőséget és kiváló teljesítményt kínálnak a hazai horgászok számára. A 3,60 méteres Argon Feeder MH/MHD modellek ideálisak közepes és hosszabb távolságokra tavakon és folyókon egyaránt. A botok kiválóan kezelik még a nagyobb pontyokat is, így bátran használhatók mindennapi horgászatok során. A botok rendkívüli tulajdonságait alátámasztja az 100%-ban 30 tonnával tömörített karbon anyagból készült karcsú blank. Ez a különleges anyag biztosítja a bot rendkívüli tartósságát és érzékenységét. A rozsdamentes acél gyűrűk háromszoros keményítéssel rendelkeznek, biztosítva a zsinór maximális védelmét és akadálytalan futását. A speciális kialakítású alsó nyél része új szintre emeli a dobások kivitelezését és a bot kezelését, biztosítva a horgászoknak egyedülálló dobási élményt. A Browning Argon 2.0 Feeder MHD 40-120g feeder botok a tradicionális Browning bordó színben készülnek, erősített speciális karbon szövettel ellátott nyéllel. Az epoxyval bevont és végig parafa nyél tovább növeli a bot kifinomultságát és tartósságát. A 262 grammos súlyának köszönhetően könnyű és kényelmes használatot biztosít, így a horgászok hosszabb ideig is élvezhetik a horgászatot. Az Argon 2.0 feeder botcsalád a Browning elkötelezettségét tükrözi a kiváló minőségű és megfizethető árú horgászfelszerelések iránt. Ez a fantasztikus termék a csúcskategóriával szembeni versenyt is kiállja, és garantáltan kielégíti a horgászok igényeit minden körülmények között. A 3,60 m hosszúságú Argon Feeder MH/MHD botok ideális közepes és hosszabb távolságokra tavakon és folyókon. Mindkét modell igazi mindenes bot az Argon botok között, még nagyobb pontyok sem jelentenek számukra problémát. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!