Browning

3,90m 13′ Browning Sphere Feeder MH 100g

Model: MH H: 3,90m 13′ Testcurve: 100g S: 210g

Termékleírás

Browning Sphere Feeder MH 100g (3,90m):

A Sphere feeder botok egyedülálló eleganciával és prémium minőséggel rendelkeznek, ideális választások minden szenvedélyes horgász számára. Az exkluzív tervezésük mögött a legkiválóbb szénszálak alkalmazása áll, amelyek precízen optimalizáltak a tökéletes funkcionalitás és kényelem érdekében. A Sphere feeder megtestesíti az átgondolt tervezést és a kiemelkedő teljesítményt.

A Browning Sphere Feeder MH 100g (3,90m) bot kifinomult stílust és ergonómikus kialakítást kínál az ultra könnyű és vékony nyéltaggal, amely maximális kényelmet és rezdülés-átvitelt biztosít a horgász számára. A rendkívül sima Skelett-SIC gyűrűk további minőségi jegyek, amelyek hozzájárulnak a bot fenséges kialakításához.

A Sphere blank rendkívüli előnyöket kínál, mint például a jelentős dobótávolság-növekedés és a pontos dobások, mivel minimalizálja a bot oldalsó kilengését. A magas minőségű karbon anyagok garantálják a tartósságot és az érzékenységet, így a puhaszájú halak könnyedén kifáraszthatók, még akadások vagy kiakadások esetén is.

A 4 spicccel rendelkező kivitel lehetővé teszi a finom kapások észlelését, miközben elegendő erőt biztosít a hatékony dobásokhoz. A Sphere feeder botok olyan eszközök, amelyek nemcsak a praktikumot és a teljesítményt ötvözik, hanem magasztos külsejükkel is kitűnnek a tömegből. A horgászat minden pillanata prémium élménnyé válik ezekkel a botokkal. Határozottan merjük ajánlani kezdő, haladó és versenyhorgászok számára egyaránt.

A Browning hivatalos oldala

Browning

3,90m 13′ Browning Sphere Feeder MH 100g

Model: MH H: 3,90m 13′ Testcurve: 100g S: 210g

148.890,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569169870 Cikkszám: 1498391 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,21 kg
Méretek 300 cm
Tömeg

210g

Dobó súly

100 g

Hossz

3,9 m

Gyűrűk típusa

Minima, Pacific Bay

Tagok száma

3

Feeder spiccek

4

Hozzá tartozó feeder spiccek

1 oz, 1,5 oz, 2 oz, 3 oz

Orsó tartó

Fuji®

Zsinór vastagság (átmérő)

3 mm

Termékleírás

Browning Sphere Feeder MH 100g (3,90m): A Sphere feeder botok egyedülálló eleganciával és prémium minőséggel rendelkeznek, ideális választások minden szenvedélyes horgász számára. Az exkluzív tervezésük mögött a legkiválóbb szénszálak alkalmazása áll, amelyek precízen optimalizáltak a tökéletes funkcionalitás és kényelem érdekében. A Sphere feeder megtestesíti az átgondolt tervezést és a kiemelkedő teljesítményt. A Browning Sphere Feeder MH 100g (3,90m) bot kifinomult stílust és ergonómikus kialakítást kínál az ultra könnyű és vékony nyéltaggal, amely maximális kényelmet és rezdülés-átvitelt biztosít a horgász számára. A rendkívül sima Skelett-SIC gyűrűk további minőségi jegyek, amelyek hozzájárulnak a bot fenséges kialakításához. A Sphere blank rendkívüli előnyöket kínál, mint például a jelentős dobótávolság-növekedés és a pontos dobások, mivel minimalizálja a bot oldalsó kilengését. A magas minőségű karbon anyagok garantálják a tartósságot és az érzékenységet, így a puhaszájú halak könnyedén kifáraszthatók, még akadások vagy kiakadások esetén is. A 4 spicccel rendelkező kivitel lehetővé teszi a finom kapások észlelését, miközben elegendő erőt biztosít a hatékony dobásokhoz. A Sphere feeder botok olyan eszközök, amelyek nemcsak a praktikumot és a teljesítményt ötvözik, hanem magasztos külsejükkel is kitűnnek a tömegből. A horgászat minden pillanata prémium élménnyé válik ezekkel a botokkal. Határozottan merjük ajánlani kezdő, haladó és versenyhorgászok számára egyaránt. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!