Browning

4,20m 14′ Browning Black Magic® CFX Feeder LD 70g 160g,10lbs 16lbs

Model: LD H: 4,20m 14′ Testcurve: 70-160g / 10-16lbs S: 430g

Termékleírás

Black Magic® CFX Feeder LD 70g-160g 4,20m:

A Browning CFX botcsalád, amely büszkén viseli a Black Magic nevet, a horgászok igényeire szabott kiváló minőségű felszerelést kínál. Az innovatív High-Modulus szénszálas bottest rendkívüli tulajdonságokkal bír, mivel nemcsak rendkívül vékony, de kiemelkedően erős és hosszú élettartamú is. Ez a kombináció garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt minden horgászszámára.

A CFX botcsalád sokoldalúságával kiemelkedik a horgászfelszerelések közül, kiválóan alkalmazkodva az úszós, feeder és etető horgászat különböző igényeihez. A CFX Feeder botok például kifejezik a Browning szakértelmét ezen a területen, és kielégítik a horgászok különféle preferenciáit. A különböző dobósúlyok lehetővé teszik a botok testreszabását a különböző vízterületekhez és a célzott halfajokhoz.

A Black Magic® CFX Feeder LD 70g-160g nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem rugalmasságot is biztosít a változó horgászhelyzetekhez. A két extra spicc tag lehetőséget kínál a finomhangolásra és a gyors alkalmazkodásra az aktuális körülményekhez.

A Browning CFX botok magas minőségű anyagokból és precíz gyártási folyamatokból erednek, így garantálva a megbízható és hatékony horgászati élményt. A botok egyedülálló kombinációja a kiváló minőségű kivitelezésnek és az innovatív tervezésnek, amelyek ideális választássá teszik a Browning CFX botokat minden olyan horgász számára, aki a legmagasabb színvonalú felszerelésre törekszik a vízen töltött napjai során.

A Browning hivatalos oldala

Browning

4,20m 14′ Browning Black Magic® CFX Feeder LD 70g 160g,10lbs 16lbs

Model: LD H: 4,20m 14′ Testcurve: 70-160g / 10-16lbs S: 430g

24.490,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569252855 Cikkszám: 12207420 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,43 kg
Méretek 400 cm
Tömeg

430g

Dobó súly

70 – 160 g / 10 – 16 lbs

Hossz

4,2 m

Tagok száma

3

Feeder spiccek

2

Hozzá tartozó feeder spiccek

1 oz, 4 oz

Zsinór vastagság (átmérő)

3,6 mm

Termékleírás

Black Magic® CFX Feeder LD 70g-160g 4,20m: A Browning CFX botcsalád, amely büszkén viseli a Black Magic nevet, a horgászok igényeire szabott kiváló minőségű felszerelést kínál. Az innovatív High-Modulus szénszálas bottest rendkívüli tulajdonságokkal bír, mivel nemcsak rendkívül vékony, de kiemelkedően erős és hosszú élettartamú is. Ez a kombináció garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt minden horgászszámára. A CFX botcsalád sokoldalúságával kiemelkedik a horgászfelszerelések közül, kiválóan alkalmazkodva az úszós, feeder és etető horgászat különböző igényeihez. A CFX Feeder botok például kifejezik a Browning szakértelmét ezen a területen, és kielégítik a horgászok különféle preferenciáit. A különböző dobósúlyok lehetővé teszik a botok testreszabását a különböző vízterületekhez és a célzott halfajokhoz. A Black Magic® CFX Feeder LD 70g-160g nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem rugalmasságot is biztosít a változó horgászhelyzetekhez. A két extra spicc tag lehetőséget kínál a finomhangolásra és a gyors alkalmazkodásra az aktuális körülményekhez. A Browning CFX botok magas minőségű anyagokból és precíz gyártási folyamatokból erednek, így garantálva a megbízható és hatékony horgászati élményt. A botok egyedülálló kombinációja a kiváló minőségű kivitelezésnek és az innovatív tervezésnek, amelyek ideális választássá teszik a Browning CFX botokat minden olyan horgász számára, aki a legmagasabb színvonalú felszerelésre törekszik a vízen töltött napjai során. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!