Browning

4,20m 14′ Browning Sphere Feeder MH 100g

Model: MH H: 4,20m 14′ Testcurve: 100g S: 258g

Termékleírás

Browning Sphere Feeder MH 100g 4,20m:

Mint a Sphere botok, úgy a Sphere feeder botok is a piacon fellelhető legmagasabb minőségű szénszálakból lettek fejlesztve. Minden aspektusból mérnökök által tökéletesen optimalizált tulajdonságokkal rendelkezik a minél jobb használhatóság érdekében. A Sphere feeder ultra könnyű, ultra vékony, ergonómikusan kialakított nyéltaggal rendelkezik, hogy minden rezdülét tökéletesen továbbítson a horgász kezéhez. Ez az álom feeder bot olyan szuper sima Skelett-SIC gyűrűkkel lett ellátva, amit csak a piacon kapni lehet. Tökéletes feeder botok. Köszönhetően a Sphere blanknak gyártani tudtunk egy kisebb szériás botcsaládot, ami kiegészítő lehet minden feeder horgászati szituációhoz. A magas minőségű karbon anyag felhasználása a blankban dobáskor extra métereket hoz a konyhára, javítja a dobás pontosságát azzal, hogy a bot oldalsó kilengése minimalizálva lett. A blank mégis elég érzékeny maradt ahhoz, hogy puhaszájú halakat pl. karika keszeg is kifáraszthassunk velük leakadások, kiakadások nélkül is. 4 spiccel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a finnyás kapások észlelését és a dobásokhoz is elegendő erőt biztosítanak.

A Browning Sphere Feeder MH 100g 4,20m botcsalád a horgászok igényeinek maximális kielégítésére született. A fejlett technológia és a legmagasabb minőségű anyagok összehangolt alkalmazásával készült, ami eredményez egy rendkívül hatékony és kifinomult horgászbotot. Az ultra könnyű és vékony nyéltag ergonomikus kialakítása rendkívüli kényelmet nyújt a hosszabb horgászatok során. A Skelett-SIC gyűrűk simaságot és dobáspontosságot biztosítanak, növelve a bot teljesítményét és hatékonyságát. A karbon blank precíziós mérnöki tervezéssel készült, hogy extra dobásmétereket és pontosságot biztosítson, miközben megőrzi az érzékenységet a finom kapások észleléséhez és az erős halak fárasztásához. A botcsalád 4 spicccel rendelkezik, ami sokoldalúságot és alkalmazkodóképességet biztosít a különböző horgászhelyzetekhez és célokhoz.

A Browning hivatalos oldala

Browning

4,20m 14′ Browning Sphere Feeder MH 100g

Model: MH H: 4,20m 14′ Testcurve: 100g S: 258g

169.290,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569169887 Cikkszám: 1498420 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,258 kg
Méretek 400 cm
Tömeg

258g

Dobó súly

100 g

Hossz

4,2 m

Gyűrűk típusa

Minima, Pacific Bay

Tagok száma

3

Feeder spiccek

4

Hozzá tartozó feeder spiccek

1,5 oz, 2 oz, 3 oz, 4 oz

Orsó tartó

Fuji®

Zsinór vastagság (átmérő)

3 mm

Termékleírás

Browning Sphere Feeder MH 100g 4,20m: Mint a Sphere botok, úgy a Sphere feeder botok is a piacon fellelhető legmagasabb minőségű szénszálakból lettek fejlesztve. Minden aspektusból mérnökök által tökéletesen optimalizált tulajdonságokkal rendelkezik a minél jobb használhatóság érdekében. A Sphere feeder ultra könnyű, ultra vékony, ergonómikusan kialakított nyéltaggal rendelkezik, hogy minden rezdülét tökéletesen továbbítson a horgász kezéhez. Ez az álom feeder bot olyan szuper sima Skelett-SIC gyűrűkkel lett ellátva, amit csak a piacon kapni lehet. Tökéletes feeder botok. Köszönhetően a Sphere blanknak gyártani tudtunk egy kisebb szériás botcsaládot, ami kiegészítő lehet minden feeder horgászati szituációhoz. A magas minőségű karbon anyag felhasználása a blankban dobáskor extra métereket hoz a konyhára, javítja a dobás pontosságát azzal, hogy a bot oldalsó kilengése minimalizálva lett. A blank mégis elég érzékeny maradt ahhoz, hogy puhaszájú halakat pl. karika keszeg is kifáraszthassunk velük leakadások, kiakadások nélkül is. 4 spiccel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a finnyás kapások észlelését és a dobásokhoz is elegendő erőt biztosítanak. A Browning Sphere Feeder MH 100g 4,20m botcsalád a horgászok igényeinek maximális kielégítésére született. A fejlett technológia és a legmagasabb minőségű anyagok összehangolt alkalmazásával készült, ami eredményez egy rendkívül hatékony és kifinomult horgászbotot. Az ultra könnyű és vékony nyéltag ergonomikus kialakítása rendkívüli kényelmet nyújt a hosszabb horgászatok során. A Skelett-SIC gyűrűk simaságot és dobáspontosságot biztosítanak, növelve a bot teljesítményét és hatékonyságát. A karbon blank precíziós mérnöki tervezéssel készült, hogy extra dobásmétereket és pontosságot biztosítson, miközben megőrzi az érzékenységet a finom kapások észleléséhez és az erős halak fárasztásához. A botcsalád 4 spicccel rendelkezik, ami sokoldalúságot és alkalmazkodóképességet biztosít a különböző horgászhelyzetekhez és célokhoz. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!