Browning

4,20m Browning Xenos Advance Feeder HL 150g

Xenos Advance HL 150 – A heavy feeder horgászat új sztárja. Erőteljes, precíz és elegáns. Fedezd fel a kifinomultságot ezen kiváló bot segítségével!

Termékleírás

A feeder horgászatot megélni és érezni! Mindegy, hogy tavi, folyóvízi, csatorna, vagy method feeder horgászatról van szó, aBrowning Xenos Advance Feeder érzékenységével és elegáns megjelenésével a legtöbb szituációhoz a legjobb választás! A Browning Xenos Advance Feeder mindenkit elvarázsol a magas minőségű, érzékeny és vékony 40 tonnával tömörített karbon blankjával, feszes gerincével és puha közép és spicctagjával. Ezzel az akcióképpel tökéletes viselkedést mutat a nagyon pontos és távoli dobásoknál. A fárasztásnál a puha felső botrész igazi élményt nyújt. Nagyobb halak fejrázását is lazán kivédi, így a halvesztés és zsinórszakadás minimalizálva lett. A nagyméretű acélbetétes gyűrűk sima, súrlódásmentes futást biztosítanak a zsinórok széles spektrumának. A spiccgyűrűk különlegesen nagyméretűek annak érdekében, hogy a dobóelőkék csomói is simán át tudjanak rajtuk futni. A vékony, optimalizált spiccek tökéletesen mutatják a kapást, minden egyes rezdülést továbbítanak. A nyéltag EVA burkolata ideális, csúszásmentes fogást biztosít, ami a legfontosabb a hosszú dobásoknál a „húzó kéznél”. A bottesten behajtható horogszem található az egyszerű tárolást szem előtt tartva. Elegáns megjelenés a legmodernebb botépítési technológiával és sok okosság, ami teszthorgászainkon – Jens Koschnick és Martin Siwon – keresztül épült a botba. A Browning Xenos Advance Feeder HL 150 4,20 m-es hosszban egy heavy feeder bot nehéz kosarakhoz közepes és nagyobb távolságok horgászatához. Egy igazi igavonó, nagy sodrásban, vagy erős szélben is kiválóan teljesít.

 

Browning hivatalos oldala.

Browning

4,20m Browning Xenos Advance Feeder HL 150g

Xenos Advance HL 150 – A heavy feeder horgászat új sztárja. Erőteljes, precíz és elegáns. Fedezd fel a kifinomultságot ezen kiváló bot segítségével!

68.590,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569288601 Cikkszám: 12218421 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,289 kg
Méretek 400 cm
Tömeg

289g

Dobó súly

150 g

Hossz

4,2 m

Tagok száma

3

Feeder spiccek

3

Hozzá tartozó feeder spiccek

1,5 oz, 2 oz, 3 oz

Termékleírás

A feeder horgászatot megélni és érezni! Mindegy, hogy tavi, folyóvízi, csatorna, vagy method feeder horgászatról van szó, aBrowning Xenos Advance Feeder érzékenységével és elegáns megjelenésével a legtöbb szituációhoz a legjobb választás! A Browning Xenos Advance Feeder mindenkit elvarázsol a magas minőségű, érzékeny és vékony 40 tonnával tömörített karbon blankjával, feszes gerincével és puha közép és spicctagjával. Ezzel az akcióképpel tökéletes viselkedést mutat a nagyon pontos és távoli dobásoknál. A fárasztásnál a puha felső botrész igazi élményt nyújt. Nagyobb halak fejrázását is lazán kivédi, így a halvesztés és zsinórszakadás minimalizálva lett. A nagyméretű acélbetétes gyűrűk sima, súrlódásmentes futást biztosítanak a zsinórok széles spektrumának. A spiccgyűrűk különlegesen nagyméretűek annak érdekében, hogy a dobóelőkék csomói is simán át tudjanak rajtuk futni. A vékony, optimalizált spiccek tökéletesen mutatják a kapást, minden egyes rezdülést továbbítanak. A nyéltag EVA burkolata ideális, csúszásmentes fogást biztosít, ami a legfontosabb a hosszú dobásoknál a „húzó kéznél”. A bottesten behajtható horogszem található az egyszerű tárolást szem előtt tartva. Elegáns megjelenés a legmodernebb botépítési technológiával és sok okosság, ami teszthorgászainkon – Jens Koschnick és Martin Siwon - keresztül épült a botba. A Browning Xenos Advance Feeder HL 150 4,20 m-es hosszban egy heavy feeder bot nehéz kosarakhoz közepes és nagyobb távolságok horgászatához. Egy igazi igavonó, nagy sodrásban, vagy erős szélben is kiválóan teljesít.   Browning hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!