Zebco

Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm

H: 44cm 4x4mm

Termékleírás

Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm:

A Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm egy lenyűgözően hatékony eszköz minden csalihalat és rákját maga fogó horgásznak. Az innovatív szögletes kialakítás lehetővé teszi, hogy a csalihalak és rákok egyszerűen bejussanak a csapdába, de a kijutásukat már nem engedi meg. Ez a rendkívül hatékony szűrőrendszer két úton vezet a csapdába, de kifelé egyet sem hagy. A csapda része egy praktikus cipzáras kis tasak is, ami lehetővé teszi a csali hatékony kibocsátását anélkül, hogy azokat megehetnék. A Zebco Csalihal varsa nemcsak hatékony, de praktikus megoldás is a horgászok számára, akik különféle méretű és típusú csalihalakat használnak. A 4x4mm-es szögletes nyílások ideálisak a kisebb méretű halak befogásához, míg a 44 cm hossz lehetővé teszi a hatékonyabb és nagyobb mennyiségű csali használatát. Ha a minőségi horgászfelszereléseken túl a hatékonyságra is törekszik, akkor a Zebco Csalihal varsa ideális választás az Ön számára.

Aki a csalihalait és rákjait saját maga fogja, az el lesz ettől a csapdától varázsolva. Két út vezet befelé, a zsákmánynak viszont kifelé egy sem. A csali egy cipzáras kis tasakba kerül, így tökéletesen ki tudja fejteni a csalogató hatását anélkül, hogy meg tudnák enni.

A Zebco hivatalos oldala

Zebco

Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm

H: 44cm 4x4mm

3.190,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569700110 Cikkszám: 7001002 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 44 cm
Hossz

44 cm

Zsinór vastagság (átmérő)

26 cm

Lyukbőség szélesség

4 x 4 mm

Termékleírás

Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm: A Zebco Csalihal varsa szögletes 4x4mm 44cm egy lenyűgözően hatékony eszköz minden csalihalat és rákját maga fogó horgásznak. Az innovatív szögletes kialakítás lehetővé teszi, hogy a csalihalak és rákok egyszerűen bejussanak a csapdába, de a kijutásukat már nem engedi meg. Ez a rendkívül hatékony szűrőrendszer két úton vezet a csapdába, de kifelé egyet sem hagy. A csapda része egy praktikus cipzáras kis tasak is, ami lehetővé teszi a csali hatékony kibocsátását anélkül, hogy azokat megehetnék. A Zebco Csalihal varsa nemcsak hatékony, de praktikus megoldás is a horgászok számára, akik különféle méretű és típusú csalihalakat használnak. A 4x4mm-es szögletes nyílások ideálisak a kisebb méretű halak befogásához, míg a 44 cm hossz lehetővé teszi a hatékonyabb és nagyobb mennyiségű csali használatát. Ha a minőségi horgászfelszereléseken túl a hatékonyságra is törekszik, akkor a Zebco Csalihal varsa ideális választás az Ön számára. Aki a csalihalait és rákjait saját maga fogja, az el lesz ettől a csapdától varázsolva. Két út vezet befelé, a zsákmánynak viszont kifelé egy sem. A csali egy cipzáras kis tasakba kerül, így tökéletesen ki tudja fejteni a csalogató hatását anélkül, hogy meg tudnák enni. A Zebco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!