Browning

52cm Browning LITEX HR460 42cm 34cm 2x2mm

H: 52cm S: 42cm M: 34cm 2x2mm

Termékleírás

Browning LITEX HR460:

A Browning LITEX HR460 a pontyhorgászat új generációját képviselő kiváló minőségű merítő fej, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ez a speciálisan tervezett “Hair Rigger” merítő rendkívül hatékonyan véd meg minden beakadástól, miközben a horgászoknak szükséges funkcionalitást és kényelmet biztosít.

Az orsó szűkebb szemű latex hálóval rendelkezik, amely nem csak a maximális beakadás elleni védelmet nyújtja, de gyorsan szárad, minimalizálva ezzel a kényelmetlenségeket. A latex anyag halkímélő, és kiválóan szűri a szagokat, ami fontos a pontyhorgászat során. Ez a merítőfej tökéletesen alkalmazkodik minden körülményhez, és megakadályozza a szerelék beakadását még kisebb vízmélységeknél is.

Az orsó kerete könnyű és erős alumíniumból készül, biztosítva a sima futást és a zsinór kíméletes kezelését. A stabil nyélcsatlakozó rész rendkívül megbízható menettel és erős nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony és biztonságos merítést. A Browning LITEX HR460 egy zseniális választás minden olyan horgász számára, aki a legjobbat keresi mind minőségben, mind funkcionalitásban a pontyhorgászat során. Ez a merítő fej emeli a vízparti élményt és segít megfogni és biztonságosan kihúzni a legnagyobb példányokat is.

A Browning hivatalos oldala

Browning

52cm Browning LITEX HR460 42cm 34cm 2x2mm

H: 52cm S: 42cm M: 34cm 2x2mm

7.290,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 7068003 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 52 × 42 × 34 cm
Hossz

52 cm

Tagok száma

1

Szélesség

42 cm

Magasság

34 cm

Alapanyag

Gumi

Lyukbőség szélesség

2 x 2 mm

Termékleírás

Browning LITEX HR460: A Browning LITEX HR460 a pontyhorgászat új generációját képviselő kiváló minőségű merítő fej, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ez a speciálisan tervezett "Hair Rigger" merítő rendkívül hatékonyan véd meg minden beakadástól, miközben a horgászoknak szükséges funkcionalitást és kényelmet biztosít. Az orsó szűkebb szemű latex hálóval rendelkezik, amely nem csak a maximális beakadás elleni védelmet nyújtja, de gyorsan szárad, minimalizálva ezzel a kényelmetlenségeket. A latex anyag halkímélő, és kiválóan szűri a szagokat, ami fontos a pontyhorgászat során. Ez a merítőfej tökéletesen alkalmazkodik minden körülményhez, és megakadályozza a szerelék beakadását még kisebb vízmélységeknél is. Az orsó kerete könnyű és erős alumíniumból készül, biztosítva a sima futást és a zsinór kíméletes kezelését. A stabil nyélcsatlakozó rész rendkívül megbízható menettel és erős nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony és biztonságos merítést. A Browning LITEX HR460 egy zseniális választás minden olyan horgász számára, aki a legjobbat keresi mind minőségben, mind funkcionalitásban a pontyhorgászat során. Ez a merítő fej emeli a vízparti élményt és segít megfogni és biztonságosan kihúzni a legnagyobb példányokat is. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!