Browning

Browning Xitan Xtreme Margin Set 9,50m

Set H: 9,50m S: 475g

Termékleírás

A Browning Xitan Xtreme Margin Set egy magas minőségű és nagyon erős rakós bot partközeli, rövidebb távú horgászatokhoz. Minden tagja megvastagított falú, látható Carbon-spirál erősítéssel rendelkezik, de ennek ellenére az Xtreme Margin súlya kevesebb, mint 500 g! Ez teszi ezt a modellt a piacon kapható legkönnyebb partközeli spiccbottá. Csekély súlya miatt vált az olyan horgászok kedvencévé, akik egy igazi mindentudó botot szerettek volna tökéletes minőségben, jó ár-érték aránnyal.

Ez a legújabb kivitel tágas Power Kits top szettel kerül szállításra az egyedülálló Browning Duo-betéttel. Ez a PTFE-betét teszi lehetővé, hogy alkalmas legyen sokféle gumierősséghez, beleértve a vastagabb üreges gumikat is. A top szettek a Pulla-gumivezetőnkkel vannak előkészítve, csak a gumizást kell felerősíteni, és már kezdődhet is a horgászat!

A Browning Xitan Xtreme Margin Set tagjai korlátlanul használhatók minden aktuális és régebbi Xitan rakós botokhoz, így egy Xitan bot tulajdonosa azonnal egy tökéletes nyári társra tesz szert, illetve egy tökéletes kiegészítő bottal lesz gazdagabb.

– a legjobb választás az olyan horgászok számára, akik magas minőségű, erős és nagyon könnyű rakós botot keresnek partközeli, rövid távolságú horgászathoz.
– ugyanolyan minőségi szabványnak megfelelően épített bot, mint a többi Xitan rakós bot, speciális Carbon erősítéssel a nagyobb erő eléréséért.
– átrakható Pole Protector taggal szerelt, ami a két utolsó taghoz illeszkedik, ami további erőt kölcsönöz a botnak, valamint védi is azt.
– tágas „Pulla” Power Kit-el szerelt top szett egyedülálló Browning Duo-betéttel, amivel még a legerősebb gumikat is használhatjuk vágás nélkül.
– a tagok korlátlanul használhatók minden aktuális és régebbi Xitan rakós botokhoz, így egy Xtreme Margin bot tulajdonosa azonnal egy tökéletes nyári társra tesz szert, illetve egy tökéletes kiegészítő bottal lesz gazdagabb.
– ajánlott gumi erősség 20+

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Xitan Xtreme Margin Set 9,50m

Set H: 9,50m S: 475g

231.000,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569307050 Cikkszám: 10015951 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,475 kg
Méretek 900 cm
Tömeg

475g

Hossz

9,5 m

Tagok száma

6

Termékleírás

A Browning Xitan Xtreme Margin Set egy magas minőségű és nagyon erős rakós bot partközeli, rövidebb távú horgászatokhoz. Minden tagja megvastagított falú, látható Carbon-spirál erősítéssel rendelkezik, de ennek ellenére az Xtreme Margin súlya kevesebb, mint 500 g! Ez teszi ezt a modellt a piacon kapható legkönnyebb partközeli spiccbottá. Csekély súlya miatt vált az olyan horgászok kedvencévé, akik egy igazi mindentudó botot szerettek volna tökéletes minőségben, jó ár-érték aránnyal. Ez a legújabb kivitel tágas Power Kits top szettel kerül szállításra az egyedülálló Browning Duo-betéttel. Ez a PTFE-betét teszi lehetővé, hogy alkalmas legyen sokféle gumierősséghez, beleértve a vastagabb üreges gumikat is. A top szettek a Pulla-gumivezetőnkkel vannak előkészítve, csak a gumizást kell felerősíteni, és már kezdődhet is a horgászat! A Browning Xitan Xtreme Margin Set tagjai korlátlanul használhatók minden aktuális és régebbi Xitan rakós botokhoz, így egy Xitan bot tulajdonosa azonnal egy tökéletes nyári társra tesz szert, illetve egy tökéletes kiegészítő bottal lesz gazdagabb. - a legjobb választás az olyan horgászok számára, akik magas minőségű, erős és nagyon könnyű rakós botot keresnek partközeli, rövid távolságú horgászathoz. - ugyanolyan minőségi szabványnak megfelelően épített bot, mint a többi Xitan rakós bot, speciális Carbon erősítéssel a nagyobb erő eléréséért. - átrakható Pole Protector taggal szerelt, ami a két utolsó taghoz illeszkedik, ami további erőt kölcsönöz a botnak, valamint védi is azt. - tágas „Pulla” Power Kit-el szerelt top szett egyedülálló Browning Duo-betéttel, amivel még a legerősebb gumikat is használhatjuk vágás nélkül. - a tagok korlátlanul használhatók minden aktuális és régebbi Xitan rakós botokhoz, így egy Xtreme Margin bot tulajdonosa azonnal egy tökéletes nyári társra tesz szert, illetve egy tökéletes kiegészítő bottal lesz gazdagabb. - ajánlott gumi erősség 20+ A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!