Trabucco

Airtek Feeder Hi-Flow method In-Line M 40 g feeder kosár 2 db

Tömeg (Weight): 40 g

Termékleírás

Négyzetrácsos szerkezetű etetőkosár, melynek a tartalma – a rácsméretnek köszönhetően – gyorsan hidratálódik, azaz gyorsan képes bomlani. Különösen gyors a bontás a ragasztott élő etetőanyagok használata esetén. Alapetetőknél, pelletek esetén a bontás valamivel lassabb, de a vízbe érve azonnal megkezdődik és relatíve kevés idő alatt meg is történik.
Mérete és töltési térfogata miatt különösen alkalmas állóvízi és mérsékelt sodrású folyóvízi horgászatra.
A kosár belső vezetésű (in-line). A felső részén lévő kúpos bevezető szakasznak gubancgátló szerepe van. A kosár alsó végén lévő gyorcsatlakozó kialakításának köszönhetően ütéstompító hatással is bír. Emiatt egyrészt nagyon gyorsan szerelhető, másrészt a töltött kosár súlyából eredő hirtelen ütéseket is tomítja, ezzel védve a felszerlés többi részét.
Egy csomagban kettő darab zöld színű kosár található.

 

Trabucco

Airtek Feeder Hi-Flow method In-Line M 40 g feeder kosár 2 db

Tömeg (Weight): 40 g

1.870,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 140-59-220 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

40g

Konfekció méret

M

Termékleírás

Négyzetrácsos szerkezetű etetőkosár, melynek a tartalma - a rácsméretnek köszönhetően - gyorsan hidratálódik, azaz gyorsan képes bomlani. Különösen gyors a bontás a ragasztott élő etetőanyagok használata esetén. Alapetetőknél, pelletek esetén a bontás valamivel lassabb, de a vízbe érve azonnal megkezdődik és relatíve kevés idő alatt meg is történik. Mérete és töltési térfogata miatt különösen alkalmas állóvízi és mérsékelt sodrású folyóvízi horgászatra. A kosár belső vezetésű (in-line). A felső részén lévő kúpos bevezető szakasznak gubancgátló szerepe van. A kosár alsó végén lévő gyorcsatlakozó kialakításának köszönhetően ütéstompító hatással is bír. Emiatt egyrészt nagyon gyorsan szerelhető, másrészt a töltött kosár súlyából eredő hirtelen ütéseket is tomítja, ezzel védve a felszerlés többi részét. Egy csomagban kettő darab zöld színű kosár található.  
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!