Aluflokk

Aluflokk Af-11 Feeder Bottartó Fej

Termékleírás

Az Aluflokk AF-11 fekete feeder bottartó fej egy kitűnő minőségű és stílusos termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a bottartó fej tökéletesen alkalmas a feeder botok használatához, és garantálja, hogy a botod biztonságosan és stabilan álljon a vízparton.

Az Aluflokk AF-11 fekete feeder bottartó fej kiváló minőségű alumíniumból készült, amely rendkívül tartós és könnyű. Ez a bottartó fej 16 mm-es átmérőjű tapadófelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a botod biztonságos tartását. A bottartó fej fekete színe stílusos és elegáns, amely megjelenésével fokozza a horgászatélményt.

Az AF-11 fekete feeder bottartó fej könnyen használható és beállítható a saját igényeid szerint. A bottartó fej könnyen illeszthető a rod podra vagy tripodra, és az általa biztosított stabilitás garantálja, hogy a botod biztonságosan álljon a vízparton. A bottartó fejnek nincsenek mozgó alkatrészei, így könnyen karbantartható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az AF-11 fekete feeder bottartó fej mérete nagyon praktikus, így könnyen szállítható és tárolható. A bottartó fej 7 cm magas és 5 cm széles, így könnyedén becsomagolható a horgászfelszereléseid közé.

Az AF-11 fekete feeder bottartó fej rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel rendelkezik. Az alumíniumból készült és fekete színű bottartó fej stílusos megjelenést biztosít a horgászatodnak, miközben megbízható és biztonságos tartást biztosít a botodnak. A bottartó fej könnyen használható és beállítható, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az AF-11 fekete feeder bottartó fejet ajánljuk minden horgásznak, aki szeretné biztonságosan és stabilan tartani a botját a vízparton.

Az Aluflokk hivatalos oldala

Aluflokk

Aluflokk Af-11 Feeder Bottartó Fej

7.250,0 Ft8.930,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Az Aluflokk AF-11 fekete feeder bottartó fej egy kitűnő minőségű és stílusos termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a bottartó fej tökéletesen alkalmas a feeder botok használatához, és garantálja, hogy a botod biztonságosan és stabilan álljon a vízparton. Az Aluflokk AF-11 fekete feeder bottartó fej kiváló minőségű alumíniumból készült, amely rendkívül tartós és könnyű. Ez a bottartó fej 16 mm-es átmérőjű tapadófelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a botod biztonságos tartását. A bottartó fej fekete színe stílusos és elegáns, amely megjelenésével fokozza a horgászatélményt. Az AF-11 fekete feeder bottartó fej könnyen használható és beállítható a saját igényeid szerint. A bottartó fej könnyen illeszthető a rod podra vagy tripodra, és az általa biztosított stabilitás garantálja, hogy a botod biztonságosan álljon a vízparton. A bottartó fejnek nincsenek mozgó alkatrészei, így könnyen karbantartható és hosszú élettartammal rendelkezik. Az AF-11 fekete feeder bottartó fej mérete nagyon praktikus, így könnyen szállítható és tárolható. A bottartó fej 7 cm magas és 5 cm széles, így könnyedén becsomagolható a horgászfelszereléseid közé. Az AF-11 fekete feeder bottartó fej rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel rendelkezik. Az alumíniumból készült és fekete színű bottartó fej stílusos megjelenést biztosít a horgászatodnak, miközben megbízható és biztonságos tartást biztosít a botodnak. A bottartó fej könnyen használható és beállítható, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az AF-11 fekete feeder bottartó fejet ajánljuk minden horgásznak, aki szeretné biztonságosan és stabilan tartani a botját a vízparton. Az Aluflokk hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!