Black Cat

Black Cat Battle Cat táska 180cm khaki 35cm 35cm

Black Cat Battle Cat táska: Erős bottartó három harcsás botnak, extra orsó rekesz. Praktikus zsebek a kiegészítőkhöz. Kényelmes hátizsák formájában vihető. Ideális választás minden harcsavadásznak.

Termékleírás

A Black Cat Battle Cat táska a kompromisszumok nélküli horgászatért készült, és mindazt kínálja, amire a harcsavadászoknak szükségük lehet a vízen töltött napjaik során. Ez a strapabíró bottartó táska az erőt és a funkcionalitást egyesíti, és ideális választás mindazoknak, akik három felszerelt harcsás botjukat biztonságosan és kényelmesen szeretnék szállítani.

A táska kialakításának fő előnye a megnövelt orsó rekesszel rendelkező erős bottartó rész, amely tökéletesen illeszkedik a harcsavadászok igényeihez. Ez a rész kiváló védelmet nyújt a botoknak, biztosítva, hogy azok sértetlenül érjenek célba, bármilyen horgászkalandon is legyenek részesei.

A külső kisebb zsebek az apróbb kiegészítőknek, mint például a kesztyűk, előkezsinórok és horgok, ideális helyet biztosítanak. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy mindent könnyen elérjenek, anélkül hogy át kellene kutatniük a táska mélyét. A nagy oldalzseb pedig remek helyet nyújt a leszúrók és irányváltók biztonságos szállításához.

A Black Cat Battle Cat táska rendkívül praktikus és vihető, mint egy hátizsák. Ez az egyszerű hordozhatóság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen mozogjanak a vízparton anélkül, hogy megterhelnék magukat.

Ha valaki a harcsavadászat szerelmese, és egy olyan táska után kutat, amely ötvözi az erőt, funkcionalitást és kényelmet, ez a táska a tökéletes választás lehet. Fedezze fel a kényelmet és hatékonyságot egyetlen kiváló minőségű táska formájában, és készüljön fel a harcsavadászat legizgalmasabb pillanataira!

Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

Black Cat Battle Cat táska 180cm khaki 35cm 35cm

Black Cat Battle Cat táska: Erős bottartó három harcsás botnak, extra orsó rekesz. Praktikus zsebek a kiegészítőkhöz. Kényelmes hátizsák formájában vihető. Ideális választás minden harcsavadásznak.

38.990,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569237296 Cikkszám: 8539001 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 180 × 35 × 35 cm
Hossz

180 cm

Szín

Keki

Szélesség

35 cm

Magasság

35 cm

Alapanyag

Nylon

Termékleírás

A Black Cat Battle Cat táska a kompromisszumok nélküli horgászatért készült, és mindazt kínálja, amire a harcsavadászoknak szükségük lehet a vízen töltött napjaik során. Ez a strapabíró bottartó táska az erőt és a funkcionalitást egyesíti, és ideális választás mindazoknak, akik három felszerelt harcsás botjukat biztonságosan és kényelmesen szeretnék szállítani. A táska kialakításának fő előnye a megnövelt orsó rekesszel rendelkező erős bottartó rész, amely tökéletesen illeszkedik a harcsavadászok igényeihez. Ez a rész kiváló védelmet nyújt a botoknak, biztosítva, hogy azok sértetlenül érjenek célba, bármilyen horgászkalandon is legyenek részesei. A külső kisebb zsebek az apróbb kiegészítőknek, mint például a kesztyűk, előkezsinórok és horgok, ideális helyet biztosítanak. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy mindent könnyen elérjenek, anélkül hogy át kellene kutatniük a táska mélyét. A nagy oldalzseb pedig remek helyet nyújt a leszúrók és irányváltók biztonságos szállításához. A Black Cat Battle Cat táska rendkívül praktikus és vihető, mint egy hátizsák. Ez az egyszerű hordozhatóság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen mozogjanak a vízparton anélkül, hogy megterhelnék magukat. Ha valaki a harcsavadászat szerelmese, és egy olyan táska után kutat, amely ötvözi az erőt, funkcionalitást és kényelmet, ez a táska a tökéletes választás lehet. Fedezze fel a kényelmet és hatékonyságot egyetlen kiváló minőségű táska formájában, és készüljön fel a harcsavadászat legizgalmasabb pillanataira! Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!