Black Cat

Black Cat Battle Cat Vertical 710 LH

Model: 710 LH · BB: 7 · 345m/ 0,25mm Behúzás: 102cm Fogaskerék áttétel: 7,2:1 · Drag F. 15kg / 33lbs

Termékleírás

Black Cat Battle Cat Vertical:

A Black Cat Battle Cat Vertical LH nem csupán egy multiorsó, hanem az aktív harcsahorgászok elengedhetetlen eszköze, amely minden egyes fogásnál biztosítja a maximális teljesítményt és hatékonyságot. Ez a balkezes kialakítású orsó kifejezetten az aktív harcsahorgásat segíti, legyen szó vertikális horgászatról, firball-szerelékről, vagy akár csónak alatti kuttyogtatásról.

Az orsó rendkívül könnyű és kompakt, ami lehetővé teszi hosszabb időn át történő használatát anélkül, hogy a horgászt megterhelné. A 15 kg-os fékereje és 105 cm/s vontatási sebessége optimális kombinációt nyújt a hatékony horgászathoz, biztosítva a megfelelő ellenállást és sebességet a fogáshoz.

A Battle Cat Vertical LH 390 gramm önsúlyával tökéletesen kiegyensúlyozott a bot végén, így még hosszabb horgászatok során sem jelent túlzott terhet. A finomhangolható csúszófék lehetővé teszi a gyors és precíz beállítást a fárasztás közben, így biztosítva a maximális kontrollt a harcban lévő hal felett.

Ergonomikus kialakítása és kiváló minőségű anyagai biztosítják, hogy ez az orsó hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson a legkeményebb körülmények között is. A Battle Cat Vertical LH a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és minden tekintetben ideális választás az aktív harcsahorgászat szerelmeseinek.

Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

Black Cat Battle Cat Vertical 710 LH

Model: 710 LH · BB: 7 · 345m/ 0,25mm Behúzás: 102cm Fogaskerék áttétel: 7,2:1 · Drag F. 15kg / 33lbs

97.990,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

Cikkszám: 614010 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,39 kg
Csapágyak

7

Fogaskerék áttétel

7,2:1

Behúzás (cm)

102

Tömeg

390g

Zsinór kapacitás monofil

345 m (0,25 mm)

Fék erő (kg)

15

Fékrendszer

Csúszófékes

Alapanyag

Alumínium

Orsóház

Az orsóház alumíniumból készült a deformálódás elkerülése érdekében

Fék

Finoman állítható "lever drag" fékrendszer karbon féklamellákkal

Hajtókar

Extra nagy, biztonságos hajtókar fogantyú

Fogaskerekek

Szuper erős, bronz erőátviteli alkatrészek

Dob

Alumínium dob

Visszaforgásgátló

Dura-Lock kuplung

Egyéb tulajdonságok

MegaShieldTM multi-layer bevonat

Termékleírás

Black Cat Battle Cat Vertical: A Black Cat Battle Cat Vertical LH nem csupán egy multiorsó, hanem az aktív harcsahorgászok elengedhetetlen eszköze, amely minden egyes fogásnál biztosítja a maximális teljesítményt és hatékonyságot. Ez a balkezes kialakítású orsó kifejezetten az aktív harcsahorgásat segíti, legyen szó vertikális horgászatról, firball-szerelékről, vagy akár csónak alatti kuttyogtatásról. Az orsó rendkívül könnyű és kompakt, ami lehetővé teszi hosszabb időn át történő használatát anélkül, hogy a horgászt megterhelné. A 15 kg-os fékereje és 105 cm/s vontatási sebessége optimális kombinációt nyújt a hatékony horgászathoz, biztosítva a megfelelő ellenállást és sebességet a fogáshoz. A Battle Cat Vertical LH 390 gramm önsúlyával tökéletesen kiegyensúlyozott a bot végén, így még hosszabb horgászatok során sem jelent túlzott terhet. A finomhangolható csúszófék lehetővé teszi a gyors és precíz beállítást a fárasztás közben, így biztosítva a maximális kontrollt a harcban lévő hal felett. Ergonomikus kialakítása és kiváló minőségű anyagai biztosítják, hogy ez az orsó hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson a legkeményebb körülmények között is. A Battle Cat Vertical LH a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és minden tekintetben ideális választás az aktív harcsahorgászat szerelmeseinek. Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!