Black Cat

Black Cat Passion Pro FD 6100 Orsó

Black Cat Passion Pro FD 6100 különlegesen nagy igénybevételnek is ellenálló, harcsahorgászatra kifejlesztett pergető orsó.

Termékleírás

Black Cat Passion Pro FD 6100 különlegesen nagy igénybevételnek is ellenálló, harcsahorgászatra kifejlesztett pergető orsó. Tökéletes, többtárcsás fékrendszere, masszív kialakítása, vastag tengelye igazi csörlővé alakítja fárasztáskor ezt az amúgy finom futású orsót, mely kiválóan bírja a gyűrődést, vagyis a nagy halakkal való küzdelmet, csévélést. Kezdő horgászoknak is jó szívvel ajánljuk, de bízvást állíthatjuk, hogy gyakorlott társaik és a versenyzők is kedvelni fogják, mert a messzemenő igényeknek is maradéktalanul megfelel. A nagy zsinórkapacitás, a teherbíró tengely, a 6 magas minőségű golyóscsapágy és a power hajtókar mind megbízható elemei a Black Cat Passion orsónak, mely tökéletes társad lehet a harcsázó túrák során.

Model: 6100 · BB: 6 · 330m/ 0,45mm · Drag F. 15kg / 33lbs

Black Cat

Black Cat Passion Pro FD 6100 Orsó

Black Cat Passion Pro FD 6100 különlegesen nagy igénybevételnek is ellenálló, harcsahorgászatra kifejlesztett pergető orsó.

33.790,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569197767 Cikkszám: 345100 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,7 kg
Csapágyak

6

Fogaskerék áttétel

4,9:1

Behúzás (cm)

100

Tömeg

700g

Zsinór kapacitás monofil

330 m (0,45 mm)

Fék erő (kg)

15

Fékrendszer

Elsőfékes

Rotor

A kiegyensúlyozott rotor selymes futást eredményez

Orsóház

Robust nylon housing

Fék

Túlméretezett multi-stack fékrendszer

Hajtókar

Alumínium hajtókar

Zsinórvezető görgő

Nagyméretű zsinórvezető gyűrű

Felkapókar

Vastag felkapókar, az optimális egyensúlyért

Fogaskerekek

Robosztus fogaskerék áttétel

Dob emelés

2 sebességes dobemelő rendszer

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Termékleírás

Black Cat Passion Pro FD 6100 különlegesen nagy igénybevételnek is ellenálló, harcsahorgászatra kifejlesztett pergető orsó. Tökéletes, többtárcsás fékrendszere, masszív kialakítása, vastag tengelye igazi csörlővé alakítja fárasztáskor ezt az amúgy finom futású orsót, mely kiválóan bírja a gyűrődést, vagyis a nagy halakkal való küzdelmet, csévélést. Kezdő horgászoknak is jó szívvel ajánljuk, de bízvást állíthatjuk, hogy gyakorlott társaik és a versenyzők is kedvelni fogják, mert a messzemenő igényeknek is maradéktalanul megfelel. A nagy zsinórkapacitás, a teherbíró tengely, a 6 magas minőségű golyóscsapágy és a power hajtókar mind megbízható elemei a Black Cat Passion orsónak, mely tökéletes társad lehet a harcsázó túrák során. Model: 6100 · BB: 6 · 330m/ 0,45mm · Drag F. 15kg / 33lbs
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!