Black Cat

Black Cat Special Boat Cave II

A Black Cat csónakos sátor újabb verziója, ami egy beépített új réteggel bővült a kondenzvíz kialakulásának megelőzéséért.

Termékleírás

Black Cat Special Boat Cave II:

A Black Cat csónakos sátor újabb verziója, ami egy beépített új réteggel bővült a kondenzvíz kialakulásának megelőzéséért. Ez a megoldás teszi teljesn egyedivé a Boat Cave 2.0 -t. Az 5.000 mm vízoszlop nyomásra hitelesített erős külső borítás a legrosszabb időjárási körülmények között is teljes védelmet biztosít. A csónak aljáig nyúló, középen elhelyezett bejárati ajtó megvédi a Boat Cave belsejét az erősebb szelekben is. A belső oldalon kialakított tépőzáras zsebek lehetőséget biztosítanak ólom súlyok elhelyezésére, hogy az ajtó ne tudjon lengedezni szeles időben. Nagy átlátszó ablak biztosít jó rálátást a botokra. Lehetőség van a vízzáró bejárat kicserélésére szúnyogvédőhálóra, így kényelmesebbé téve a hosszú nyári éjszakákat. A többrészből álló merevítők gondoskodnak a kényelmes szállítási méretről, valamint a kényelmes összeszerelésről, valamint tárolótáskájába egyszerűen belehajtogatható. Három jól bevált merevítő stabilizálja a Boat Cave 2.0 sátort utazáskor és viharos időben, valamint további kettő az orrnyílásnál. Ezekkel a stabilitás további megerősítést kapott. Figyelmeztetés: – a túl gyors közlekedésből adódó, menetszél által okozott sérülésekért nem vállalunk felelősséget. A jobb esőzés elleni védelem érdekében további tépőzárral kiegészített orrnyílás segíti a be- és kiszállást, valamint a horgonyzást a felépített Boat Cave 2.0-n keresztül.

A bevált kétmerevítős felépítés további fejlesztése a harmadik merevítő használata a sátor hátsó traktusában. A harmadik merevítő kisebb teleszkópos rudak segítségével elősátorként is használható további 30 cm helyet biztosítva. A D-csatornás egyedi kialakítású rögzítőpontoknak köszönhetően a Boat Cave 2.0 3,60 m-es, vagy a 3,30 m-es alapja a legtöbb használatban lévő csónaktípusban könnyedén felállítható. A rövidített változatnál az elülső merevítő kb. 15 cm-el le van engedve. A Black Cat Special Boat Cave II sátor a 1,85 és 2,20 m közötti szélességgel rendelkező csónakokban alkalmazható. Az optimális szélesség 2 m.

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

Black Cat Special Boat Cave II

A Black Cat csónakos sátor újabb verziója, ami egy beépített új réteggel bővült a kondenzvíz kialakulásának megelőzéséért.

206.390,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569212712 Cikkszám: 9982037 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 335 × 220 × 105 cm
Hossz

335 cm

Kiszerelés

1 darab

Szélesség

220 cm

Magasság

105 cm

Alapanyag

Nylon

Termékleírás

Black Cat Special Boat Cave II: A Black Cat csónakos sátor újabb verziója, ami egy beépített új réteggel bővült a kondenzvíz kialakulásának megelőzéséért. Ez a megoldás teszi teljesn egyedivé a Boat Cave 2.0 -t. Az 5.000 mm vízoszlop nyomásra hitelesített erős külső borítás a legrosszabb időjárási körülmények között is teljes védelmet biztosít. A csónak aljáig nyúló, középen elhelyezett bejárati ajtó megvédi a Boat Cave belsejét az erősebb szelekben is. A belső oldalon kialakított tépőzáras zsebek lehetőséget biztosítanak ólom súlyok elhelyezésére, hogy az ajtó ne tudjon lengedezni szeles időben. Nagy átlátszó ablak biztosít jó rálátást a botokra. Lehetőség van a vízzáró bejárat kicserélésére szúnyogvédőhálóra, így kényelmesebbé téve a hosszú nyári éjszakákat. A többrészből álló merevítők gondoskodnak a kényelmes szállítási méretről, valamint a kényelmes összeszerelésről, valamint tárolótáskájába egyszerűen belehajtogatható. Három jól bevált merevítő stabilizálja a Boat Cave 2.0 sátort utazáskor és viharos időben, valamint további kettő az orrnyílásnál. Ezekkel a stabilitás további megerősítést kapott. Figyelmeztetés: - a túl gyors közlekedésből adódó, menetszél által okozott sérülésekért nem vállalunk felelősséget. A jobb esőzés elleni védelem érdekében további tépőzárral kiegészített orrnyílás segíti a be- és kiszállást, valamint a horgonyzást a felépített Boat Cave 2.0-n keresztül. A bevált kétmerevítős felépítés további fejlesztése a harmadik merevítő használata a sátor hátsó traktusában. A harmadik merevítő kisebb teleszkópos rudak segítségével elősátorként is használható további 30 cm helyet biztosítva. A D-csatornás egyedi kialakítású rögzítőpontoknak köszönhetően a Boat Cave 2.0 3,60 m-es, vagy a 3,30 m-es alapja a legtöbb használatban lévő csónaktípusban könnyedén felállítható. A rövidített változatnál az elülső merevítő kb. 15 cm-el le van engedve. A Black Cat Special Boat Cave II sátor a 1,85 és 2,20 m közötti szélességgel rendelkező csónakokban alkalmazható. Az optimális szélesség 2 m. A Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!