Black Cat

Black Cat Vertical LS II 220g 1,85m Harcsázó Horgászbot

Termékleírás

A Black Cat Vertical LS II 220g harcsázó bot egy „felfedező pálca” azoknak a horgászoknak, akik szeretnek kuttyogatni, vagy fireball módszerrel horgászni, miközben csónakkal csorognak. A karcsú, teljesen parabola akciójú blank maximális visszajelzést ad a csali mozgásáról. A botot Fuji orsótartóval szereljük, mely tökéletes akár peremfutó, akár multiplikátoros orsóhoz, robosztus Seaguide gyűrűk és esztétikus EVA zárókupak teszik teljessé ezt a szuper minőségű, egyrészes botot.

A Black Cat Vertical LS II 220g harcsázó és tengeri horgászbot’ egy olyan kiváló minőségű termék, amely az igényes horgászok számára lett tervezve. A horgászbot 1,85 méteres hosszúságával és 100-220 grammos dobósúlyával rendkívül sokoldalú, így kiválóan alkalmas harcsázó és tengeri horgászatra is egyaránt.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak a kialakítása. A Black Cat Vertical LS egy erős, karcsú, és könnyű bot, amely a legnehezebb körülmények között is optimális teljesítményt nyújt. Az erős karbon anyagból készült bot nagyon tartós és megbízható, így nem kell aggódnunk, hogy a horgászat során elszakad vagy károsodik.

A horgászbot nagyon érzékeny, és erős dobási pontossággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és pontosan dobáljuk ki a csalit, és kövessük a halak mozgását. Ez segíthet abban, hogy nagyobb halakat fogjunk.

A Black Cat Vertical LS horgászbot ergonómikus markolattal rendelkezik, ami nagyon kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A markolat kialakítása kiválóan illeszkedik a kézbe, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható.

A horgászbot mérete (1,85 méter) lehetővé teszi, hogy könnyedén használjuk a parti vagy a csónakos horgászatban is. A 100-220 grammos dobósúly lehetővé teszi, hogy különféle méretű csalikat használjunk, és a nagyobb halakat is sikeresen kifogjuk.

A Black Cat Vertical LS egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a halak megfogására terveztek. A tartós anyagból készült bot könnyen használható és nagyon kényelmes, így a horgászat során mindig kiváló teljesítményt nyújt. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely nagy halakat képes kifogni, akkor a Black Cat Vertical LS horgászbot a tökéletes választás lehet számodra.

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

Black Cat Vertical LS II 220g 1,85m Harcsázó Horgászbot

41.990,0 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 16407185 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Black Cat Vertical LS II 220g harcsázó bot egy „felfedező pálca” azoknak a horgászoknak, akik szeretnek kuttyogatni, vagy fireball módszerrel horgászni, miközben csónakkal csorognak. A karcsú, teljesen parabola akciójú blank maximális visszajelzést ad a csali mozgásáról. A botot Fuji orsótartóval szereljük, mely tökéletes akár peremfutó, akár multiplikátoros orsóhoz, robosztus Seaguide gyűrűk és esztétikus EVA zárókupak teszik teljessé ezt a szuper minőségű, egyrészes botot. A Black Cat Vertical LS II 220g harcsázó és tengeri horgászbot' egy olyan kiváló minőségű termék, amely az igényes horgászok számára lett tervezve. A horgászbot 1,85 méteres hosszúságával és 100-220 grammos dobósúlyával rendkívül sokoldalú, így kiválóan alkalmas harcsázó és tengeri horgászatra is egyaránt. Az egyik legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak a kialakítása. A Black Cat Vertical LS egy erős, karcsú, és könnyű bot, amely a legnehezebb körülmények között is optimális teljesítményt nyújt. Az erős karbon anyagból készült bot nagyon tartós és megbízható, így nem kell aggódnunk, hogy a horgászat során elszakad vagy károsodik. A horgászbot nagyon érzékeny, és erős dobási pontossággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és pontosan dobáljuk ki a csalit, és kövessük a halak mozgását. Ez segíthet abban, hogy nagyobb halakat fogjunk. A Black Cat Vertical LS horgászbot ergonómikus markolattal rendelkezik, ami nagyon kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A markolat kialakítása kiválóan illeszkedik a kézbe, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható. A horgászbot mérete (1,85 méter) lehetővé teszi, hogy könnyedén használjuk a parti vagy a csónakos horgászatban is. A 100-220 grammos dobósúly lehetővé teszi, hogy különféle méretű csalikat használjunk, és a nagyobb halakat is sikeresen kifogjuk. A Black Cat Vertical LS egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a halak megfogására terveztek. A tartós anyagból készült bot könnyen használható és nagyon kényelmes, így a horgászat során mindig kiváló teljesítményt nyújt. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely nagy halakat képes kifogni, akkor a Black Cat Vertical LS horgászbot a tökéletes választás lehet számodra. A Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!