Bonito

Bonito Krapik Wobbler

Termékleírás

Bonito Krapik Wobbler:

A Bonito Krapik Wobbler műcsali lenyűgöző választás minden szenvedélyes horgász számára, aki a ragadozóhalakat célozza meg. Az egyedi formatervezése és különleges rezgése miatt kiemelkedik a többi műcsali közül, biztosítva a sikeres kapásokat a horgászat során. Rendkívül könnyű és könnyen dobható, lehetővé téve a pontos célzást és hosszabb dobásokat. A Bonito nem csupán a kívülállók számára is vonzó, hanem a ragadozókat is csábítja az egyedi mozgásával, amely utánozza a sérült kishal természetes viselkedését.

Ez a wobbler különféle horgászati körülményekhez alkalmazkodik, hatékonyan használható sekélyebb vizeken és akadók felett is. A 3,5 cm hosszúsága és 4 g tömege ideális a süllő és a domolykó horgászatához, különleges mozgása pedig még a nehezen elcsábítható ragadozókat is meggyőzi.

A Bonito wobbler gyártója minden egyes darabot vízben tesztel, hogy biztos legyen a kiváló minőségű és hatékony termékeikben. Ne felejtse el alkalmazni a megfelelő kis és könnyű kapcsokat a wobblerrel való horgászáshoz, így garantálva a tökéletes mozgást és a sikeres fogásokat. Ha a ragadozóhalas horgászat során kiemelkedő teljesítményre és hatékonyságra vágyik, a Bonito műcsali a tökéletes választás.

A Bonito oldala

Bonito

Bonito Krapik Wobbler

1.690,0 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

3g, 3,5g

Vontatási mélység

0 – 0,5 m

Termékleírás

Bonito Krapik Wobbler: A Bonito Krapik Wobbler műcsali lenyűgöző választás minden szenvedélyes horgász számára, aki a ragadozóhalakat célozza meg. Az egyedi formatervezése és különleges rezgése miatt kiemelkedik a többi műcsali közül, biztosítva a sikeres kapásokat a horgászat során. Rendkívül könnyű és könnyen dobható, lehetővé téve a pontos célzást és hosszabb dobásokat. A Bonito nem csupán a kívülállók számára is vonzó, hanem a ragadozókat is csábítja az egyedi mozgásával, amely utánozza a sérült kishal természetes viselkedését. Ez a wobbler különféle horgászati körülményekhez alkalmazkodik, hatékonyan használható sekélyebb vizeken és akadók felett is. A 3,5 cm hosszúsága és 4 g tömege ideális a süllő és a domolykó horgászatához, különleges mozgása pedig még a nehezen elcsábítható ragadozókat is meggyőzi. A Bonito wobbler gyártója minden egyes darabot vízben tesztel, hogy biztos legyen a kiváló minőségű és hatékony termékeikben. Ne felejtse el alkalmazni a megfelelő kis és könnyű kapcsokat a wobblerrel való horgászáshoz, így garantálva a tökéletes mozgást és a sikeres fogásokat. Ha a ragadozóhalas horgászat során kiemelkedő teljesítményre és hatékonyságra vágyik, a Bonito műcsali a tökéletes választás. A Bonito oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!