Browning

Browning Argon 2.0 Method Feeder

Az Argon 2.0 Method Feeder botok háromféle méretben kaphatók, 3,00, 3,30 és 3,60 m.

Termékleírás

Browning Argon 2.0 Method Feeder:

A Browning Argon 2.0 Method Feeder botok kimagasló minőséget és sokoldalúságot kínálnak a method feeder horgászat szerelmeseinek. Különböző méretekben elérhetők – 3,00, 3,30 és 3,60 méteres változatokban -, hogy minden horgász megtalálja a számára ideális hosszúságot és teljesítményt. Az alkalmazott magas rugalmasságú modulussal rendelkező szénszálas anyagok, valamint a közepes parabolikus akció a botokat igazi profi eszközzé teszik a method horgászatban.

Az Argon 2.0 Method Feeder botok kiválóan teljesítenek bármilyen körülmények között, legyen szó könnyű vagy nehezebb halakról. Az erős és tartós szerkezetnek köszönhetően megbízhatóan kezelik a nagyobb terheléseket is. A nagy átmérőjű gyűrűk lehetővé teszik a hosszú dobásokat, még a rövidebb modelleknél is. Például a 3,60 méteres változattal akár 80 méteres távolság is könnyedén elérhető.

Az Argon 2.0 Method Feeder botokhoz tartozó különböző méretű feeder spiccek (0,75 oz, 1,0 oz, 1,5 oz) rugalmasan alkalmazkodnak az adott horgászhelyzetekhez és vízterekhez. Ezáltal minden horgász könnyen szabályozhatja a botok teljesítményét és alkalmazkodhat az aktuális körülményekhez. Az Argon 2.0 Method Feeder botok tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a precíz kialakításra és a strapabíró anyagok használatára, hogy a horgászok maximális kényelmet és hatékonyságot tapasztalhassanak a vízparton. Minden horgász figyelmébe ajánljuk ezt a botot, legyen akár kezdő, haladó vagy versenyhorgász az illető.

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Argon 2.0 Method Feeder

Az Argon 2.0 Method Feeder botok háromféle méretben kaphatók, 3,00, 3,30 és 3,60 m.

34.600,0 Ft

Elérhető: 5 készleten

EAN: 4029569272433 Cikkszám: 12217300 Kategória: Címke:

Specifikációk

Hossz

3 m

Dobó súly

10 – 50 g

Feeder spiccek

3

Tömeg

225g

Termékleírás

Browning Argon 2.0 Method Feeder:
A Browning Argon 2.0 Method Feeder botok kimagasló minőséget és sokoldalúságot kínálnak a method feeder horgászat szerelmeseinek. Különböző méretekben elérhetők - 3,00, 3,30 és 3,60 méteres változatokban -, hogy minden horgász megtalálja a számára ideális hosszúságot és teljesítményt. Az alkalmazott magas rugalmasságú modulussal rendelkező szénszálas anyagok, valamint a közepes parabolikus akció a botokat igazi profi eszközzé teszik a method horgászatban. Az Argon 2.0 Method Feeder botok kiválóan teljesítenek bármilyen körülmények között, legyen szó könnyű vagy nehezebb halakról. Az erős és tartós szerkezetnek köszönhetően megbízhatóan kezelik a nagyobb terheléseket is. A nagy átmérőjű gyűrűk lehetővé teszik a hosszú dobásokat, még a rövidebb modelleknél is. Például a 3,60 méteres változattal akár 80 méteres távolság is könnyedén elérhető. Az Argon 2.0 Method Feeder botokhoz tartozó különböző méretű feeder spiccek (0,75 oz, 1,0 oz, 1,5 oz) rugalmasan alkalmazkodnak az adott horgászhelyzetekhez és vízterekhez. Ezáltal minden horgász könnyen szabályozhatja a botok teljesítményét és alkalmazkodhat az aktuális körülményekhez. Az Argon 2.0 Method Feeder botok tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a precíz kialakításra és a strapabíró anyagok használatára, hogy a horgászok maximális kényelmet és hatékonyságot tapasztalhassanak a vízparton. Minden horgász figyelmébe ajánljuk ezt a botot, legyen akár kezdő, haladó vagy versenyhorgász az illető. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!