Browning

Browning Black Magic® MSF 340

Model: 340 · BB: 3 · 160m/ 0,22mm · Drag F. 10kg / 22lbs

Termékleírás

Browning Black Magic® MSF 340:

A Black Magic® MSF 340 pergető orsó a kiváló minőség és megfizethetőség tökéletes egyensúlyát kínálja minden horgász számára. A Black Magic sorozat hírnevét öregbíti, és ebben az orsóban összpontosul az innováció és a funkcionalitás.

Az MSF 340 két rugós zsinórklipssel rendelkezik, amelyek nemcsak könnyítik a zsinór beakasztását, hanem kiválóan alkalmazkodnak a különböző zsinórméretekhez is. Az erős felkapó kar egyensúlyban tartja a rotort, így biztosítva a sima és precíz működést. A dob formatervezése nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az orsónak, hanem optimalizálja a súlyeloszlást, aminek eredményeként könnyedén kezelhető.

Ez az orsó kiemelkedő teljesítményt nyújt mindenféle horgászhelyzetben. Az érzékeny fékrendszer pontosan szabályozható, így a halak könnyedén és biztonságosan fognak. A megbízható és strapabíró kialakítású MSF 340 egy olyan eszköz, amelyhez minden horgász könnyen megtalálja a hangolódást. A Black Magic® MSF 340 egyedülállóan kombinálja az ár és minőség optimális arányát, ezért ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb horgászok számára, akik értékelik a megbízható és kiváló orsókat a horgászat során. Bízzon a Browning tapasztalatában és válassza a Black Magic® MSF 340-et a vízparti kalandokhoz!

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Black Magic® MSF 340

Model: 340 · BB: 3 · 160m/ 0,22mm · Drag F. 10kg / 22lbs

16.190,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569276486 Cikkszám: 383040 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,29 kg
Csapágyak

3

Fogaskerék áttétel

5,1:1

Behúzás (cm)

80

Tömeg

290g

Zsinór kapacitás monofil

160 m (0,22 mm)

Fék erő (kg)

10

Fékrendszer

Elsőfékes

Alapanyag

Alumínium

Rotor

Razor Rotor Design

Orsóház

Robust nylon housing

Fék

Finoman állítható elsőfék

Hajtókar

CNC rozsdamentes acél hajtókar

Zsinórvezető görgő

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Felkapókar

Vastag felkapókar, az optimális egyensúlyért

Fogaskerekek

Erőteljes fogaskerekek

Dob

Alumínium dob

Dob emelés

S-curve zsinór felcsévélés

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Termékleírás

Browning Black Magic® MSF 340: A Black Magic® MSF 340 pergető orsó a kiváló minőség és megfizethetőség tökéletes egyensúlyát kínálja minden horgász számára. A Black Magic sorozat hírnevét öregbíti, és ebben az orsóban összpontosul az innováció és a funkcionalitás. Az MSF 340 két rugós zsinórklipssel rendelkezik, amelyek nemcsak könnyítik a zsinór beakasztását, hanem kiválóan alkalmazkodnak a különböző zsinórméretekhez is. Az erős felkapó kar egyensúlyban tartja a rotort, így biztosítva a sima és precíz működést. A dob formatervezése nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az orsónak, hanem optimalizálja a súlyeloszlást, aminek eredményeként könnyedén kezelhető. Ez az orsó kiemelkedő teljesítményt nyújt mindenféle horgászhelyzetben. Az érzékeny fékrendszer pontosan szabályozható, így a halak könnyedén és biztonságosan fognak. A megbízható és strapabíró kialakítású MSF 340 egy olyan eszköz, amelyhez minden horgász könnyen megtalálja a hangolódást. A Black Magic® MSF 340 egyedülállóan kombinálja az ár és minőség optimális arányát, ezért ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb horgászok számára, akik értékelik a megbízható és kiváló orsókat a horgászat során. Bízzon a Browning tapasztalatában és válassza a Black Magic® MSF 340-et a vízparti kalandokhoz! A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!