Browning

Browning Black Viper SLC 660

A Browning Black Viper SLC 660 orsót úgy tervezték, hogy egy ambiciózus feeder horgász számára maximális távtartományt és erőteljesítményt nyújtson!

Termékleírás

A Browning Black Viper SLC 660 orsót úgy tervezték, hogy egy ambiciózus feeder horgász számára maximális távtartományt és erőteljesítményt nyújtson! Erőátvitel, zsinórkapacitás, dob-dizájn, hajtási erő – ezek a pontok éppen erre a célra lettek optimalizálva! A kiváló erőátvitelnek köszönhetően ez a feeder orsó nehéz etetőkosarakkal is könnyedén elbánik a folyókon is. A nagyméretű dob pereme lehetővé teszi, hogy a fonott és monofil zsinórok különösen simán fussanak le az orsóról. A két zsinór klipsz különösen zsinórbarát, és mindig pontos horgászatot tesznek lehetővé. A hajtókar erőteljes, és a végén lévő gumírozott felület pedig tökéletes tapadást biztosít. Az orsótest nem szükségtelenül nagy, ezáltal összességében könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. A nehéz etetőkosarak és a nagy dobótávolság lennének az orsó fő „profiljai”.

Browning Black Viper SLC 660: extraerős feeder orsó feeder horgászok számára, akik számára a megfelelő erővel rendelkező orsó elengedhetetlen tartozék.

Maximális dobótáv: a nagyméretű dob és a kiegyensúlyozott felkapó kar biztosítja a minimális súrlódást dobás közben.Univerzális használhatóság: ugyanolyan zseniális nehéz etetőkosaraknál a folyóban lévő erős áramlatoknál, mint a gyors dobókosaraknál nagy távolságokra. Profik tartozéka: a szilárd meghajtás és a két, fémből és műanyagból készült zsinór klipsz semmilyen kívánnivalót sem hagynak maguk után.

– A kiegyensúlyozott rotor selymes futást eredményez
– Kompakt orsó dizájn
– Finoman állítható, nagyfelületű elsőfék
– Erőteljes hajtókar
– Nagyméretű zsinórvezető görgő, csavarodásmentes rendszer
– Vastag felkapókar, az optimális egyensúlyért
– Robosztus, csigás fogaskerék áttétel
– Alumínium Long Stroke™ dob
– Csigás dobemelő rendszer
– Gyors zsinór behúzás
– Folyamatos visszaforgásgátló
– 2 csavarodásmentes zsinórvezető görgő, nagy átmérőjű felkapókarral.

Browning

Browning Black Viper SLC 660

A Browning Black Viper SLC 660 orsót úgy tervezték, hogy egy ambiciózus feeder horgász számára maximális távtartományt és erőteljesítményt nyújtson!

42.890,0 Ft

Elérhető: 21 készleten

EAN: 4029569302819 Cikkszám: 403660 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

618g

Zsinór kapacitás monofil

300 m (0,16 mm)

Behúzás (cm)

94

Csapágyak

6

Fék erő (kg)

8

Alapanyag

Alumínium

Termékleírás

A Browning Black Viper SLC 660 orsót úgy tervezték, hogy egy ambiciózus feeder horgász számára maximális távtartományt és erőteljesítményt nyújtson! Erőátvitel, zsinórkapacitás, dob-dizájn, hajtási erő – ezek a pontok éppen erre a célra lettek optimalizálva! A kiváló erőátvitelnek köszönhetően ez a feeder orsó nehéz etetőkosarakkal is könnyedén elbánik a folyókon is. A nagyméretű dob pereme lehetővé teszi, hogy a fonott és monofil zsinórok különösen simán fussanak le az orsóról. A két zsinór klipsz különösen zsinórbarát, és mindig pontos horgászatot tesznek lehetővé. A hajtókar erőteljes, és a végén lévő gumírozott felület pedig tökéletes tapadást biztosít. Az orsótest nem szükségtelenül nagy, ezáltal összességében könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. A nehéz etetőkosarak és a nagy dobótávolság lennének az orsó fő „profiljai”. Browning Black Viper SLC 660: extraerős feeder orsó feeder horgászok számára, akik számára a megfelelő erővel rendelkező orsó elengedhetetlen tartozék. Maximális dobótáv: a nagyméretű dob és a kiegyensúlyozott felkapó kar biztosítja a minimális súrlódást dobás közben.Univerzális használhatóság: ugyanolyan zseniális nehéz etetőkosaraknál a folyóban lévő erős áramlatoknál, mint a gyors dobókosaraknál nagy távolságokra. Profik tartozéka: a szilárd meghajtás és a két, fémből és műanyagból készült zsinór klipsz semmilyen kívánnivalót sem hagynak maguk után. - A kiegyensúlyozott rotor selymes futást eredményez - Kompakt orsó dizájn - Finoman állítható, nagyfelületű elsőfék - Erőteljes hajtókar - Nagyméretű zsinórvezető görgő, csavarodásmentes rendszer - Vastag felkapókar, az optimális egyensúlyért - Robosztus, csigás fogaskerék áttétel - Alumínium Long Stroke™ dob - Csigás dobemelő rendszer - Gyors zsinór behúzás - Folyamatos visszaforgásgátló - 2 csavarodásmentes zsinórvezető görgő, nagy átmérőjű felkapókarral.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!