Browning

Browning Halszámláló

Felcsavarozható változat, amit tökéletesen rögzíthetünk az ülőládák több pontjára is.

Termékleírás

Browning Halszámláló:

Felcsavarozható változat, amit tökéletesen rögzíthetünk az ülőládák több pontjára is.

A horgászat öröme nem csak a fogások számától függ, hanem az élménytől is, amit az adott időszak nyújt. Azonban, egy jó halszámlálóval az eredmények is sokkal örömtelibbek lehetnek. A BROWNING márkájú Browning Halszámláló termék azoknak a horgászoknak lett tervezve, akik fontosnak tartják, hogy mennyi halat sikerült fogniuk. Ez a termék nem csak megbízható, de praktikus is.

Az első előny, ami a halszámlálóról eszünkbe jut, az a pontos mérés lehetősége. Számos horgász elégedetlen azzal, hogy nem tudják, mennyi halat fogtak. Azonban, a Browning halszámlálóval ez sosem fordulhat elő. A termék egyszerűen használható, és segítségével pontosan beazonosítható, mennyi halat sikerült fogni az adott időszakban.

A második előnye a Browning halszámlálónak, hogy rendkívül könnyű és kényelmes használni. A termék nagyon kompakt méretű, így bármilyen táskában elfér. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően pedig rendkívül kényelmes a használata. A termék könnyű és kényelmes fogásának köszönhetően a horgász folyamatosan figyelheti a halak számát.

A halszámláló üvegből készült, így nem kell attól tartani, hogy eltörik, vagy megsérül. A termék mérete 14 x 7 x 4 cm, ami ideális méret egy halszámláló számára. A termék könnyen használható, és a horgászok számára nagyon sok előnyt rejt magában.

A Browning halszámláló egy igazán praktikus és megbízható eszköz, ami segítségével a horgászok könnyen és pontosan számlálhatják a horgászat során fogott halakat. A termék ára megfizethető, így bárki számára elérhető. A Browning halszámláló tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné követni a horgászat eredményeit, és pontosan tudni, mennyi halat sikerült fognia. Ha egy megbízható és könnyen használható halszámlálót keresel, akkor a Browning halszámláló a legjobb választás.

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Halszámláló

Felcsavarozható változat, amit tökéletesen rögzíthetünk az ülőládák több pontjára is.

3.690,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569989058 Cikkszám: 9890015 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Browning Halszámláló: Felcsavarozható változat, amit tökéletesen rögzíthetünk az ülőládák több pontjára is. A horgászat öröme nem csak a fogások számától függ, hanem az élménytől is, amit az adott időszak nyújt. Azonban, egy jó halszámlálóval az eredmények is sokkal örömtelibbek lehetnek. A BROWNING márkájú Browning Halszámláló termék azoknak a horgászoknak lett tervezve, akik fontosnak tartják, hogy mennyi halat sikerült fogniuk. Ez a termék nem csak megbízható, de praktikus is. Az első előny, ami a halszámlálóról eszünkbe jut, az a pontos mérés lehetősége. Számos horgász elégedetlen azzal, hogy nem tudják, mennyi halat fogtak. Azonban, a Browning halszámlálóval ez sosem fordulhat elő. A termék egyszerűen használható, és segítségével pontosan beazonosítható, mennyi halat sikerült fogni az adott időszakban. A második előnye a Browning halszámlálónak, hogy rendkívül könnyű és kényelmes használni. A termék nagyon kompakt méretű, így bármilyen táskában elfér. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően pedig rendkívül kényelmes a használata. A termék könnyű és kényelmes fogásának köszönhetően a horgász folyamatosan figyelheti a halak számát. A halszámláló üvegből készült, így nem kell attól tartani, hogy eltörik, vagy megsérül. A termék mérete 14 x 7 x 4 cm, ami ideális méret egy halszámláló számára. A termék könnyen használható, és a horgászok számára nagyon sok előnyt rejt magában. A Browning halszámláló egy igazán praktikus és megbízható eszköz, ami segítségével a horgászok könnyen és pontosan számlálhatják a horgászat során fogott halakat. A termék ára megfizethető, így bárki számára elérhető. A Browning halszámláló tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné követni a horgászat eredményeit, és pontosan tudni, mennyi halat sikerült fognia. Ha egy megbízható és könnyen használható halszámlálót keresel, akkor a Browning halszámláló a legjobb választás. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!