Browning

Browning Sphere MgTi 950

A Browning Sphere MgTi 950 az ultra könnyű magnézium orsótesttel és Magnum karbon féklamellákkal kiválóan kombinálja a könnyedséget és a kiváló fékerőt. A titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő és a csavarodásmentes rendszer pontos dobásokat és zavartalan zsinórfutást biztosítanak. Kiválóan alkalmazkodik mindenféle horgászhelyzethez, kényelmes és hatékony választás minden horgásznak.

-18%

Termékleírás

A Browning Sphere MgTi 950 orsó a prémium minőségű anyagok és a modern tervezés tökéletes kombinációját kínálja, hogy azon horgászok igényeit elégítse ki, akik maximális teljesítményre vágynak. Az ultra könnyű magnézium orsótest lehetővé teszi a könnyed és hosszú idejű horgászatot anélkül, hogy a fáradtság érezhető lenne.

A Magnum karbon féklamellák rendkívüli érzékenységet és precíziót biztosítanak a fékezésben, ami kritikus lehet a nagyobb ragadozókkal folytatott küzdelemben. A karcsú hajtókar és a titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő csavarodásmentes rendszerrel ötvözve garantálja a zökkenőmentes dobási élményt és a pontos célzást.

A vastag felkapókar optimalizálja az orsó egyensúlyát, biztosítva a hatékony fárasztást és a kényelmes horgászatot. Az extra erős rozsdamentes acél főtengely és a duralumínium dob anodizált felső peremmel tovább növeli az orsó strapabíróságát. A tapadásmentes fék és az Anti-Slip-Core fonott zsinór gyűrűvel ellátott pótdobok segítenek a zsinórnak a kívánt irányban maradni a nehéz körülmények között is.

A 2 sebességes dobemelő rendszer és a gyors zsinórbehúzás gyors reakciót és hatékony működést biztosítanak. A folyamatos visszaforgásgátló és az egyedülálló zsinórkímélő klipsz további előnyökkel szolgálnak a mindennapi horgászati élményhez. A Browning Sphere MgTi 950 azoknak szól, akik elkötelezettek a magas színvonalú felszerelések iránt, és minden dobással a legtöbbet szeretnék kihozni a horgászatból. Fedezze fel a Browning Sphere sorozat kifinomult világát a kényelmes és hatékony horgászatért.

Browning hivatalos oldala.

Browning

Browning Sphere MgTi 950

A Browning Sphere MgTi 950 az ultra könnyű magnézium orsótesttel és Magnum karbon féklamellákkal kiválóan kombinálja a könnyedséget és a kiváló fékerőt. A titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő és a csavarodásmentes rendszer pontos dobásokat és zavartalan zsinórfutást biztosítanak. Kiválóan alkalmazkodik mindenféle horgászhelyzethez, kényelmes és hatékony választás minden horgásznak.

49.990,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

EAN: 4029569082810 Cikkszám: 317050 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

9

Fogaskerék áttétel

4,6:1

Behúzás (cm)

95

Tömeg

343g

Zsinór kapacitás monofil

140 m (0,20 mm)

Fék erő (kg)

7.7

Rotor

C4LF™ Karbon Rotor

Orsóház

Ultra könnyű magnézium orsótest

Fék

Elsőfék Magnum karbon féklamellákkal

Hajtókar

Karcsú hajtókar

Zsinórvezető görgő

Titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő, csavarodásmentes rendszerrel

Felkapókar

Vastag felkapókar, az optimális egyensúlyért

Fogaskerekek

Extra erős rozsdamentes acél főtengely

Dob

Duralumínium dob anodizált felső peremmel, és tapadásmentes fékkel

Dob emelés

2 sebességes dobemelő rendszer

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Egyéb tulajdonságok

Egyedülálló zsinórkímélő klipsz

Horgász módszer

Feeder

Termékleírás

A Browning Sphere MgTi 950 orsó a prémium minőségű anyagok és a modern tervezés tökéletes kombinációját kínálja, hogy azon horgászok igényeit elégítse ki, akik maximális teljesítményre vágynak. Az ultra könnyű magnézium orsótest lehetővé teszi a könnyed és hosszú idejű horgászatot anélkül, hogy a fáradtság érezhető lenne. A Magnum karbon féklamellák rendkívüli érzékenységet és precíziót biztosítanak a fékezésben, ami kritikus lehet a nagyobb ragadozókkal folytatott küzdelemben. A karcsú hajtókar és a titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő csavarodásmentes rendszerrel ötvözve garantálja a zökkenőmentes dobási élményt és a pontos célzást. A vastag felkapókar optimalizálja az orsó egyensúlyát, biztosítva a hatékony fárasztást és a kényelmes horgászatot. Az extra erős rozsdamentes acél főtengely és a duralumínium dob anodizált felső peremmel tovább növeli az orsó strapabíróságát. A tapadásmentes fék és az Anti-Slip-Core fonott zsinór gyűrűvel ellátott pótdobok segítenek a zsinórnak a kívánt irányban maradni a nehéz körülmények között is. A 2 sebességes dobemelő rendszer és a gyors zsinórbehúzás gyors reakciót és hatékony működést biztosítanak. A folyamatos visszaforgásgátló és az egyedülálló zsinórkímélő klipsz további előnyökkel szolgálnak a mindennapi horgászati élményhez. A Browning Sphere MgTi 950 azoknak szól, akik elkötelezettek a magas színvonalú felszerelések iránt, és minden dobással a legtöbbet szeretnék kihozni a horgászatból. Fedezze fel a Browning Sphere sorozat kifinomult világát a kényelmes és hatékony horgászatért. Browning hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!