Browning

Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1,70m Ø16cm

H: 1,70m Ø 16cm Rudak: 3+

Termékleírás

A Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1.70m táskák magas színvonalú kialakításukkal és innovatív megoldásaikkal kiemelkednek a piacon. Ezek a táskák nem csupán könnyűek és kényelmesek, de az extrém erős és vízálló anyagból készültük garantálja, hogy értékes felszereléseink biztonságban lesznek a legnehezebb körülmények között is. A hátoldalon található cipzár tovább növeli a biztonságot, mivel megakadályozza a zsinórok becsípődését, és könnyű hozzáférést biztosít a tárolt eszközökhöz.

A Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1.70m bottartó táskák praktikus tervezése kiválóan szolgálja a horgászok igényeit. A nagyobb nyílás lehetővé teszi, hogy a botokat könnyedén elhelyezzük vagy kivessük a táskából. Az egyedi hozzáférési lehetőségek és a könnyű kezelhetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a horgászok gyorsabban és hatékonyabban tudjanak dolgozni.

A Xitan bottartó táskák nemcsak belső tárolókapacitásukkal ragyognak ki, hanem külső kialakításuk is figyelemre méltó. Az egyik oldalon található kiegészítő zseb különálló műanyagcsövekkel rendelkezik, ideális helyet biztosítva a csere spiccek számára. A másik oldalon található zseb pedig további tárolóhelyet kínál kiegészítő eszközöknek, mint például mérőrudak, feeder karok és egyebek.

A Xitan bottartó táskák tehát nemcsak az esztétikus kialakításukkal és strapabíróságukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem a praktikus tervezésükkel is, amely megkönnyíti a horgászat minden fázisát. Bízzon ezekben a táskákban, hogy felszerelése mindig biztonságban legyen, és Ön minden kihívást magabiztosan szembenézzen a vízen.

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1,70m Ø16cm

H: 1,70m Ø 16cm Rudak: 3+

23.890,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569276387 Cikkszám: 8547013 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 100 cm
Hossz

1,7 m

Zsinór vastagság (átmérő)

16 cm

Alapanyag

Nylon

Termékleírás

A Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1.70m táskák magas színvonalú kialakításukkal és innovatív megoldásaikkal kiemelkednek a piacon. Ezek a táskák nem csupán könnyűek és kényelmesek, de az extrém erős és vízálló anyagból készültük garantálja, hogy értékes felszereléseink biztonságban lesznek a legnehezebb körülmények között is. A hátoldalon található cipzár tovább növeli a biztonságot, mivel megakadályozza a zsinórok becsípődését, és könnyű hozzáférést biztosít a tárolt eszközökhöz. A Browning Xitan Feeder Rod Keeper 1.70m bottartó táskák praktikus tervezése kiválóan szolgálja a horgászok igényeit. A nagyobb nyílás lehetővé teszi, hogy a botokat könnyedén elhelyezzük vagy kivessük a táskából. Az egyedi hozzáférési lehetőségek és a könnyű kezelhetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a horgászok gyorsabban és hatékonyabban tudjanak dolgozni. A Xitan bottartó táskák nemcsak belső tárolókapacitásukkal ragyognak ki, hanem külső kialakításuk is figyelemre méltó. Az egyik oldalon található kiegészítő zseb különálló műanyagcsövekkel rendelkezik, ideális helyet biztosítva a csere spiccek számára. A másik oldalon található zseb pedig további tárolóhelyet kínál kiegészítő eszközöknek, mint például mérőrudak, feeder karok és egyebek. A Xitan bottartó táskák tehát nemcsak az esztétikus kialakításukkal és strapabíróságukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem a praktikus tervezésükkel is, amely megkönnyíti a horgászat minden fázisát. Bízzon ezekben a táskákban, hogy felszerelése mindig biztonságban legyen, és Ön minden kihívást magabiztosan szembenézzen a vízen. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!