Catgear

Catgear Rig Wallet előke tartó

A Catgear Rig Wallet előke tartó ideális választás a rendszerető horgászoknak. Kiváló minőségű anyagokból készült, 24 előkét tárol és könnyen szállítható.

Termékleírás

A Catgear Rig Wallet előke tartó egy fantasztikus termék minden olyan horgász számára, aki szeretne rendet és átláthatóságot teremteni az előkéi között. Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy az előkéidet egyetlen helyen tartsd, így mindig kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk.

A Catgear Rig Wallet előke tartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A tartó anyaga rendkívül ellenálló, így nem kell aggódnod az időjárás miatt, és biztonságban tudhatod az előkéidet bármilyen körülmények között.

A termék méretei 18,5 cm x 13 cm x 3 cm, ami tökéletes méret a legtöbb előke számára. A tartóban akár 24 előkét is tárolhatsz, így nem kell aggódnod amiatt, hogy elfogy a hely. A tartóban található átlátszó zsebek lehetővé teszik, hogy könnyen megtaláld az előkéidet, és ne kelljen órákat keresgélned a megfelelő darab után.

A Rig Wallet előke tartó könnyen szállítható, így nem kell aggódnod azzal kapcsolatban, hogy nehéz és kényelmetlen lenne magaddal vinni. A tartó könnyen elfér a horgásztáskádban, és bárhová magaddal viheted.

A terméknek számos előnye van a horgászok számára. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy segít rendet és átláthatóságot teremteni az előkéid között. A tartóban található átlátszó zsebek lehetővé teszik, hogy könnyen megtaláld az előkéidet, és ne kelljen órákat keresgélned a megfelelő darab után. Emellett a tartó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantált a tartósság és a megbízhatóság.

A Rig Wallet előke tartó egy fantasztikus termék minden olyan horgász számára, aki szeretne rendet és átláthatóságot teremteni az előkéi között. Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy az előkéidet egyetlen helyen tartsd, így mindig kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk. Ha szeretnéd, hogy az előkéid mindig rendben legyenek, akkor a Rig Wallet előke tartó tökéletes választás számodra!

31*22*x5.5 cm méretű – zippzárral zárható – praktikus előketartó. A belső részben PVC zacskók szolgálnak az előkék tárolására. A táska elején is találunk egy külső zsebet, kisebb tárgyak tárolására. Fület is kapott, így könnyebben szállítható.

A Catgear hivatalos oldala

Catgear

Catgear Rig Wallet előke tartó

A Catgear Rig Wallet előke tartó ideális választás a rendszerető horgászoknak. Kiváló minőségű anyagokból készült, 24 előkét tárol és könnyen szállítható.

12.670,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 301-20-050 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Catgear Rig Wallet előke tartó egy fantasztikus termék minden olyan horgász számára, aki szeretne rendet és átláthatóságot teremteni az előkéi között. Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy az előkéidet egyetlen helyen tartsd, így mindig kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk. A Catgear Rig Wallet előke tartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A tartó anyaga rendkívül ellenálló, így nem kell aggódnod az időjárás miatt, és biztonságban tudhatod az előkéidet bármilyen körülmények között. A termék méretei 18,5 cm x 13 cm x 3 cm, ami tökéletes méret a legtöbb előke számára. A tartóban akár 24 előkét is tárolhatsz, így nem kell aggódnod amiatt, hogy elfogy a hely. A tartóban található átlátszó zsebek lehetővé teszik, hogy könnyen megtaláld az előkéidet, és ne kelljen órákat keresgélned a megfelelő darab után. A Rig Wallet előke tartó könnyen szállítható, így nem kell aggódnod azzal kapcsolatban, hogy nehéz és kényelmetlen lenne magaddal vinni. A tartó könnyen elfér a horgásztáskádban, és bárhová magaddal viheted. A terméknek számos előnye van a horgászok számára. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy segít rendet és átláthatóságot teremteni az előkéid között. A tartóban található átlátszó zsebek lehetővé teszik, hogy könnyen megtaláld az előkéidet, és ne kelljen órákat keresgélned a megfelelő darab után. Emellett a tartó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantált a tartósság és a megbízhatóság. A Rig Wallet előke tartó egy fantasztikus termék minden olyan horgász számára, aki szeretne rendet és átláthatóságot teremteni az előkéi között. Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy az előkéidet egyetlen helyen tartsd, így mindig kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk. Ha szeretnéd, hogy az előkéid mindig rendben legyenek, akkor a Rig Wallet előke tartó tökéletes választás számodra! 31*22*x5.5 cm méretű – zippzárral zárható – praktikus előketartó. A belső részben PVC zacskók szolgálnak az előkék tárolására. A táska elején is találunk egy külső zsebet, kisebb tárgyak tárolására. Fület is kapott, így könnyebben szállítható. A Catgear hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!