Cresta

Cresta Advantor 5000-S Reel

Cresta Advantor 5000-S Reel: Könnyű, erős horgászorsó öt csapágygal. Ideális a sima dobásokhoz és hatékony horgászathoz. 150m zsinórtartalom, 5:2:1 áttétel. A tökéletes választás szenvedélyes horgászoknak.

Termékleírás

A Cresta Advantor 5000-S Reel egy lenyűgöző horgászorsó, melyet a kifinomult technológia és a strapabíró kialakítás jellemzi. A horgászok körében elismert és kedvelt modell, mely minden fontos tulajdonságot magában foglal, hogy a horgászat élménye tökéletes legyen.

A könnyűsúlyú kivitel ellenére az orsó masszív és erős, szilárd alapokon nyugszik. A 310 grammos súly optimális egyensúlyt biztosít, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható. Az orsó tervezésében és gyártásában alkalmazott legújabb technológiák révén megbízható teljesítményt nyújt minden horgász számára.

Az orsóban összesen öt csapágy és egy visszaforgásgátló csapágy található, biztosítva ezzel a sima és hatékony mozgást. A rendkívül precíz fogaskerék-meghajtásnak köszönhetően minden dobásnál és húzáskor könnyedén és pontosan működik.

A Cresta Advantor 5000-S Reel kapacitása is kiemelkedő. 150 méter 0,23 mm vastagságú zsinór elfér benne, így elegendő hosszúságú zsinórral rendelkezik a különböző horgászati körülményekhez. Ez különösen előnyös lehet, amikor nagyobb távolságokra kell dobni, vagy erősebb halakkal szemben kell megküzdeni.

Az orsó áttétele 5:2:1, ami ideális a gyors és hatékony horgászathoz. Egyenletes és erős teljesítményével segít a horgászoknak megfelelő irányítást gyakorolni a horgászat minden szakaszában.

A 85 cm/fordulat fordulatszáma kiválóan ötvözi a sebességet és a vezérelhetőséget. Ezáltal könnyedén alkalmazkodik a változó körülményekhez és horgászati helyszínekhez, növelve a siker esélyeit.

Végül, a Cresta Advantor 5000-S Reel nem csupán egy horgászorsó, hanem egy hű társ a vizeken. Kiváló minőségű anyagokból készült és precízen megmunkált, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva került tervezésre és gyártásra. A horgászok bízhatnak benne, hogy ez az orsó segíti őket abban, hogy minden horgászat egy emlékezetes és sikeres élmény legyen.

Cresta hivatalos oldala.

Cresta

Cresta Advantor 5000-S Reel

Cresta Advantor 5000-S Reel: Könnyű, erős horgászorsó öt csapágygal. Ideális a sima dobásokhoz és hatékony horgászathoz. 150m zsinórtartalom, 5:2:1 áttétel. A tökéletes választás szenvedélyes horgászoknak.

37.490,0 Ft

Elérhető: 5 készleten

Cikkszám: 1327-500 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

5+1

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

85

Tömeg

310g

Zsinór kapacitás monofil

150 m (0,23 mm)

Termékleírás

A Cresta Advantor 5000-S Reel egy lenyűgöző horgászorsó, melyet a kifinomult technológia és a strapabíró kialakítás jellemzi. A horgászok körében elismert és kedvelt modell, mely minden fontos tulajdonságot magában foglal, hogy a horgászat élménye tökéletes legyen. A könnyűsúlyú kivitel ellenére az orsó masszív és erős, szilárd alapokon nyugszik. A 310 grammos súly optimális egyensúlyt biztosít, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható. Az orsó tervezésében és gyártásában alkalmazott legújabb technológiák révén megbízható teljesítményt nyújt minden horgász számára. Az orsóban összesen öt csapágy és egy visszaforgásgátló csapágy található, biztosítva ezzel a sima és hatékony mozgást. A rendkívül precíz fogaskerék-meghajtásnak köszönhetően minden dobásnál és húzáskor könnyedén és pontosan működik. A Cresta Advantor 5000-S Reel kapacitása is kiemelkedő. 150 méter 0,23 mm vastagságú zsinór elfér benne, így elegendő hosszúságú zsinórral rendelkezik a különböző horgászati körülményekhez. Ez különösen előnyös lehet, amikor nagyobb távolságokra kell dobni, vagy erősebb halakkal szemben kell megküzdeni. Az orsó áttétele 5:2:1, ami ideális a gyors és hatékony horgászathoz. Egyenletes és erős teljesítményével segít a horgászoknak megfelelő irányítást gyakorolni a horgászat minden szakaszában. A 85 cm/fordulat fordulatszáma kiválóan ötvözi a sebességet és a vezérelhetőséget. Ezáltal könnyedén alkalmazkodik a változó körülményekhez és horgászati helyszínekhez, növelve a siker esélyeit. Végül, a Cresta Advantor 5000-S Reel nem csupán egy horgászorsó, hanem egy hű társ a vizeken. Kiváló minőségű anyagokból készült és precízen megmunkált, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva került tervezésre és gyártásra. A horgászok bízhatnak benne, hogy ez az orsó segíti őket abban, hogy minden horgászat egy emlékezetes és sikeres élmény legyen. Cresta hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!