Cresta

Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0

Ezzel a termékkel a Cresta kielégíti a horgász igényét egy stabil és mindenekelőtt valamivel magasabb székre.

Termékleírás

Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0:

A Cresta magas szék, amelyet a horgászok számára kifejlesztettek, magas minőségű anyagok és innovatív tervezés kombinációjával rendelkezik. Ez a szék nem csupán egy egyszerű ülőalkalmatosság; inkább egy kényelmes, stabil és sokoldalú társ, amely minden horgászati körülményre fel van készülve.

A Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0 intelligens vázszerkezete lehetővé teszi, hogy a szék kétösszecsukható mechanizmusának köszönhetően gyorsan és könnyen beállíthassa az ülésmagasságot. Ezáltal akár 45 cm-es magasságot is elérhet, amely különleges kényelmet nyújt a hosszabb horgászati ülések során. Az extra magasság nem csak a kényelmet szolgálja, hanem elegendő teret is biztosít az első lábakon lévő kiegészítők számára.

A kivehető háttámla rendkívül sokoldalú, lehetőséget nyújtva kiegészítők, például bottartók, ernyőtartó vagy csali platform elhelyezésére. Az állítható hátsó lábak és az eltávolítható lábak egyedülálló testreszabhatóságot kínálnak, és a beépített vízmérték segítségével könnyen beállíthatók a kívánt magasság és szög érdekében.

Az ülés és a háttámla kényelmes puha béléssel rendelkezik, garantálva a kifinomultabb horgászati élményt. Az ülés alatti elülső extra heveder extra stabilitást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet horgászni. A szék könnyen szállítható kötegpántokkal és szállítószíjjal, így a horgászok könnyen vihetik magukkal a kedvenc horgászhelyükre.

Az újratervezett csavaros gombok és szorítóblokkok további stabilitást és könnyű beállítást biztosítanak. Ez a magas szék nemcsak a stabilitást és kényelmet biztosítja, hanem az innovatív tervezés és a minőségi anyagok révén egyedülálló élményt kínál a horgászoknak. A Cresta magas szék ideális választás mindazoknak, akik kényelmesen és stílusosan szeretnék eltölteni horgászati időt.

A Cresta hivatalos oldala

Cresta

Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0

Ezzel a termékkel a Cresta kielégíti a horgász igényét egy stabil és mindenekelőtt valamivel magasabb székre.

59.390,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 6402-502 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

6,9kg

Általános tulajdonság

95x73x19cm

Termékleírás

Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0: A Cresta magas szék, amelyet a horgászok számára kifejlesztettek, magas minőségű anyagok és innovatív tervezés kombinációjával rendelkezik. Ez a szék nem csupán egy egyszerű ülőalkalmatosság; inkább egy kényelmes, stabil és sokoldalú társ, amely minden horgászati körülményre fel van készülve. A Cresta Blackthorne Comfort Chair High 2.0 intelligens vázszerkezete lehetővé teszi, hogy a szék kétösszecsukható mechanizmusának köszönhetően gyorsan és könnyen beállíthassa az ülésmagasságot. Ezáltal akár 45 cm-es magasságot is elérhet, amely különleges kényelmet nyújt a hosszabb horgászati ülések során. Az extra magasság nem csak a kényelmet szolgálja, hanem elegendő teret is biztosít az első lábakon lévő kiegészítők számára. A kivehető háttámla rendkívül sokoldalú, lehetőséget nyújtva kiegészítők, például bottartók, ernyőtartó vagy csali platform elhelyezésére. Az állítható hátsó lábak és az eltávolítható lábak egyedülálló testreszabhatóságot kínálnak, és a beépített vízmérték segítségével könnyen beállíthatók a kívánt magasság és szög érdekében. Az ülés és a háttámla kényelmes puha béléssel rendelkezik, garantálva a kifinomultabb horgászati élményt. Az ülés alatti elülső extra heveder extra stabilitást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet horgászni. A szék könnyen szállítható kötegpántokkal és szállítószíjjal, így a horgászok könnyen vihetik magukkal a kedvenc horgászhelyükre. Az újratervezett csavaros gombok és szorítóblokkok további stabilitást és könnyű beállítást biztosítanak. Ez a magas szék nemcsak a stabilitást és kényelmet biztosítja, hanem az innovatív tervezés és a minőségi anyagok révén egyedülálló élményt kínál a horgászoknak. A Cresta magas szék ideális választás mindazoknak, akik kényelmesen és stílusosan szeretnék eltölteni horgászati időt. A Cresta hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!