Cresta

Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact

A Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact – Az ideális tároló rendszer feeder és úszós botokhoz. Kompakt méretével és strapabíró kialakításával maximális védelmet nyújt a felszerelésnek. Egyszerű, mégis hatékony megoldás a horgászfelszerelés biztonságos tárolására és szállítására.

Termékleírás

A Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact egy kiváló tároló és szállító rendszer, amely kifejezetten összeállított feeder és úszós botok számára lett tervezve. Ez a rendkívül praktikus eszköz nemcsak hatékonyan védi a felszereléseket, de kényelmet és funkcionalitást is kínál a horgászoknak.

Az IDentity Protect Rod & Reel Case kemény ABS alapja és a puha belső borítás együttesen optimális védelmet biztosít mind a botoknak, mind az orsóknak. Az orsók speciális elrendezése lehetővé teszi, hogy a zsinór ne kerülhessen a cipzár közé, így megelőzve a sérüléseket és csomók kialakulását.

A felső és alsó részeket 2 EVA szíjjal látták el, amelyek lehetővé teszik a botok rögzítését, hogy függőleges pozíciót tartsanak. A nagy egységes rész ketté választása praktikusabbá teszi a belső elrendezést, lehetővé téve a hely maximális kihasználását. Ezen kívül kialakítottak egy külön részt is a háló vagy leszúró tárolására. A további rész pedig ideális helyet kínál a pót spiccek elhelyezésére.

Az IDentity Protect Rod & Reel Case nemcsak a belső elrendezésével és védelmével tűnik ki, hanem kényelmi funkcióival is. A kiváló minőségű fogantyú és a párnázott vállpánt lehetővé teszi a könnyű és kényelmes szállítást, akár hosszabb távokon is. Ez a rendkívül funkcionális eszköz ideális választás minden szenvedélyes horgász számára, aki értékeli a hatékonyságot és a felszerelése védelmét. Fedezze fel a Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact kényelmét és funkcionalitását, és élvezze a gondtalan horgászat élményét!

Cresta hivatalos oldala.

Cresta

Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact

A Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact – Az ideális tároló rendszer feeder és úszós botokhoz. Kompakt méretével és strapabíró kialakításával maximális védelmet nyújt a felszerelésnek. Egyszerű, mégis hatékony megoldás a horgászfelszerelés biztonságos tárolására és szállítására.

93.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 6402-830 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

4,8kg

Hossz

1,9 m

Termékleírás

A Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact egy kiváló tároló és szállító rendszer, amely kifejezetten összeállított feeder és úszós botok számára lett tervezve. Ez a rendkívül praktikus eszköz nemcsak hatékonyan védi a felszereléseket, de kényelmet és funkcionalitást is kínál a horgászoknak. Az IDentity Protect Rod & Reel Case kemény ABS alapja és a puha belső borítás együttesen optimális védelmet biztosít mind a botoknak, mind az orsóknak. Az orsók speciális elrendezése lehetővé teszi, hogy a zsinór ne kerülhessen a cipzár közé, így megelőzve a sérüléseket és csomók kialakulását. A felső és alsó részeket 2 EVA szíjjal látták el, amelyek lehetővé teszik a botok rögzítését, hogy függőleges pozíciót tartsanak. A nagy egységes rész ketté választása praktikusabbá teszi a belső elrendezést, lehetővé téve a hely maximális kihasználását. Ezen kívül kialakítottak egy külön részt is a háló vagy leszúró tárolására. A további rész pedig ideális helyet kínál a pót spiccek elhelyezésére. Az IDentity Protect Rod & Reel Case nemcsak a belső elrendezésével és védelmével tűnik ki, hanem kényelmi funkcióival is. A kiváló minőségű fogantyú és a párnázott vállpánt lehetővé teszi a könnyű és kényelmes szállítást, akár hosszabb távokon is. Ez a rendkívül funkcionális eszköz ideális választás minden szenvedélyes horgász számára, aki értékeli a hatékonyságot és a felszerelése védelmét. Fedezze fel a Cresta Identity Protect Rr Case 190 Compact kényelmét és funkcionalitását, és élvezze a gondtalan horgászat élményét! Cresta hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!