Cresta

Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360

Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360: Kiváló minőségű bot modern horgászoknak. Gyors mozgás, kiegyensúlyozott súlyeloszlás, parabolás akció. Ideális csatornák és folyók horgászatához. Két cserélhető karbon spicccel. Rugalmas és erős választás a vízen.

Termékleírás

A Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360 – egy olyan bot, amely a modern horgászok számára tervezték, és pontosan azt nyújtja, amire szükséged van a vízen töltött időd során. A Protocol botok a gyors mozgást ötvözik egy kiegyensúlyozott kialakítással, kis súllyal és kényelmes nyéllel, megfelelve a korszerű horgászati elvárásoknak.

A Method verziók parabolás akcióval rendelkeznek, kifejezetten tervezve az önakasztós módszerhez és a hal fárasztásához. Ez a kialakítás lehetővé teszi a precíz irányítást és rugalmas reakciót, kiválóan alkalmazkodva a horgászati kihívásokhoz.

A Medium és Heavy feeder verziók a tökéletes akcióval rendelkeznek, kifejezetten alkalmasak csatornák és folyók horgászatára. Az erős és tartós kialakításnak köszönhetően ezek a botok megbízható társai lesznek a vízen történő horgászatnak.

Minden Protocol feeder bottal két cserélhető karbonspicc jár, ami lehetővé teszi a testreszabhatóságot a különböző horgászati helyzetekhez. A rugalmasság és a sokoldalúság teszi ezeket a botokat ideális választássá minden horgász számára.

A Float széria rendkívül sokoldalú, és meggyőződésünk, hogy hű társa lesz a különböző vízi körülmények között. A Protocol botok könnyen kombinálhatók a Protocol orsóval, így a teljes felszerelés együtt dolgozva segít abban, hogy a horgászélményed minden pillanata kifogástalan legyen. Készülj fel a kalandra a Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360 bot segítségével, és fedezd fel a víz rejtelmeit ezzel a kiváló minőségű horgászbotral.

Cresta hivatalos oldala.

Cresta

Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360

Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360: Kiváló minőségű bot modern horgászoknak. Gyors mozgás, kiegyensúlyozott súlyeloszlás, parabolás akció. Ideális csatornák és folyók horgászatához. Két cserélhető karbon spicccel. Rugalmas és erős választás a vízen.

40.290,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

Cikkszám: 2578-361 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

189g

Dobó súly

30-60 g

Hossz

3,6 m

Gyűrűk száma

14

Tagok száma

3+2

Termékleírás

A Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360 - egy olyan bot, amely a modern horgászok számára tervezték, és pontosan azt nyújtja, amire szükséged van a vízen töltött időd során. A Protocol botok a gyors mozgást ötvözik egy kiegyensúlyozott kialakítással, kis súllyal és kényelmes nyéllel, megfelelve a korszerű horgászati elvárásoknak. A Method verziók parabolás akcióval rendelkeznek, kifejezetten tervezve az önakasztós módszerhez és a hal fárasztásához. Ez a kialakítás lehetővé teszi a precíz irányítást és rugalmas reakciót, kiválóan alkalmazkodva a horgászati kihívásokhoz. A Medium és Heavy feeder verziók a tökéletes akcióval rendelkeznek, kifejezetten alkalmasak csatornák és folyók horgászatára. Az erős és tartós kialakításnak köszönhetően ezek a botok megbízható társai lesznek a vízen történő horgászatnak. Minden Protocol feeder bottal két cserélhető karbonspicc jár, ami lehetővé teszi a testreszabhatóságot a különböző horgászati helyzetekhez. A rugalmasság és a sokoldalúság teszi ezeket a botokat ideális választássá minden horgász számára. A Float széria rendkívül sokoldalú, és meggyőződésünk, hogy hű társa lesz a különböző vízi körülmények között. A Protocol botok könnyen kombinálhatók a Protocol orsóval, így a teljes felszerelés együtt dolgozva segít abban, hogy a horgászélményed minden pillanata kifogástalan legyen. Készülj fel a kalandra a Cresta Protocol Medium Heavy Feeder 360 bot segítségével, és fedezd fel a víz rejtelmeit ezzel a kiváló minőségű horgászbotral. Cresta hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!