Exner

Exner Pallas 1 g úszó

A Pallas 1 g úszó üvegszálas erősítéssel és műanyag antennával ideális választás a finom technikájú horgászatokhoz. Kiváló stabilitást és érzékenységet biztosít a vízen.

Tömeg (Weight): 1 g

Termékleírás

Exner Pallas 1 g úszó:

Az Exner Pallas 1 g úszó kimagasló minőségű és megbízható eszköz a horgászatban, különösen a finom technikájú halászatokhoz. Ez a kétpontos rögzítésű úszó üvegszállal megerősített alsó résszel és műanyag antennával rendelkezik, ami optimális stabilitást és érzékenységet biztosít a vízfelszínen. A Pallas úszó könnyedén alkalmazkodik a víz áramlásához és az adott horgászmódszerhez, legyen szó úszós vagy match horgászatról. Az úszó kialakításának köszönhetően könnyű kezelni, így akár kezdők is könnyedén használhatják. Továbbá, az üvegszálas alsó rétegnek köszönhetően rendkívüli tartóssággal rendelkezik, így hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára. A Pallas úszót a horgászok különféle körülmények között használhatják, és kiválóan alkalmazkodik a különböző halak és környezeti feltételekhez. Összességében a Pallas 1 g úszó ideális választás minden horgász számára, aki értékeli a minőséget és a funkcionalitást a horgászfelszereléseiben.

Az Exner hivatalos oldala

Exner

Exner Pallas 1 g úszó

A Pallas 1 g úszó üvegszálas erősítéssel és műanyag antennával ideális választás a finom technikájú horgászatokhoz. Kiváló stabilitást és érzékenységet biztosít a vízen.

Tömeg (Weight): 1 g

560,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 76400-1,00 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

1g

Termékleírás

Exner Pallas 1 g úszó: Az Exner Pallas 1 g úszó kimagasló minőségű és megbízható eszköz a horgászatban, különösen a finom technikájú halászatokhoz. Ez a kétpontos rögzítésű úszó üvegszállal megerősített alsó résszel és műanyag antennával rendelkezik, ami optimális stabilitást és érzékenységet biztosít a vízfelszínen. A Pallas úszó könnyedén alkalmazkodik a víz áramlásához és az adott horgászmódszerhez, legyen szó úszós vagy match horgászatról. Az úszó kialakításának köszönhetően könnyű kezelni, így akár kezdők is könnyedén használhatják. Továbbá, az üvegszálas alsó rétegnek köszönhetően rendkívüli tartóssággal rendelkezik, így hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára. A Pallas úszót a horgászok különféle körülmények között használhatják, és kiválóan alkalmazkodik a különböző halak és környezeti feltételekhez. Összességében a Pallas 1 g úszó ideális választás minden horgász számára, aki értékeli a minőséget és a funkcionalitást a horgászfelszereléseiben. Az Exner hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!