Exner

Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g

Tömeg (Weight): 0,5 g; db/csg (Pieces): 7

Termékleírás

Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0.5 g egy olyan termék, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ez az olomcsúszka lehetővé teszi, hogy a halakat pontosan és hatékonyan horgásszák, így a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy egy jó fogást érjenek el.

Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0.5 g mérete nagy előny a horgászok számára. Az olomcsúszka 0,5 grammos méretének köszönhetően, a horgászok pontosan tudják beállítani az etető kosarat, így nagyobb esélyük van arra, hogy a halakat kényeztessék az etetőanyagukkal.

Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g nagyon könnyen használható. A csúszka kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan beállítható legyen az etetőkosár, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük az előkészületekkel.

Ezenkívül, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g anyaga nagyon tartós és ellenálló. Az olomcsúszka kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a termék idő előtti károsodása miatt.

Ami a SEO szempontokat illeti, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g termékleírásának kulcsszavai közé tartoznak az “olomcsúszka”, “horgászat”, “halak”, “etetőkosár”, “precíz horgászat” és “tartósság”. Ezenkívül, fontos, hogy a termékleírásban szerepeljenek a termék neve, mérete és egyéb fontos információk.

Összefoglalva, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g egy olyan termék, amely nagyon hatékony és könnyen használható a horgászok számára. A termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy precízen állítsák be az etetőkosarat, így nagyobb eséllyel érik el a sikerességet a horgászat során. Emellett, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g anyaga nagyon tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha egy hatékony és tartós olomcsúszkát keresel a horgászat során, akkor az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g a tökéletes választás lehet számodra.

Exner katalógus: Csúszó kivitel műanyag betéttel, álló illetve lassan folyó vizeken is jól alkalmazható forma.

Az Exner hivatalos oldala

Exner

Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g

Tömeg (Weight): 0,5 g; db/csg (Pieces): 7

1.150,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 70001-0,5 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

0,5g

Termékleírás

Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0.5 g egy olyan termék, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ez az olomcsúszka lehetővé teszi, hogy a halakat pontosan és hatékonyan horgásszák, így a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy egy jó fogást érjenek el.
Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0.5 g mérete nagy előny a horgászok számára. Az olomcsúszka 0,5 grammos méretének köszönhetően, a horgászok pontosan tudják beállítani az etető kosarat, így nagyobb esélyük van arra, hogy a halakat kényeztessék az etetőanyagukkal. Az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g nagyon könnyen használható. A csúszka kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan beállítható legyen az etetőkosár, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük az előkészületekkel. Ezenkívül, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g anyaga nagyon tartós és ellenálló. Az olomcsúszka kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a termék idő előtti károsodása miatt. Ami a SEO szempontokat illeti, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g termékleírásának kulcsszavai közé tartoznak az "olomcsúszka", "horgászat", "halak", "etetőkosár", "precíz horgászat" és "tartósság". Ezenkívül, fontos, hogy a termékleírásban szerepeljenek a termék neve, mérete és egyéb fontos információk. Összefoglalva, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g egy olyan termék, amely nagyon hatékony és könnyen használható a horgászok számára. A termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy precízen állítsák be az etetőkosarat, így nagyobb eséllyel érik el a sikerességet a horgászat során. Emellett, az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g anyaga nagyon tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha egy hatékony és tartós olomcsúszkát keresel a horgászat során, akkor az Exner Pb Classic 1 csúszóólom 0,5 g a tökéletes választás lehet számodra. Exner katalógus: Csúszó kivitel műanyag betéttel, álló illetve lassan folyó vizeken is jól alkalmazható forma. Az Exner hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!