Exner

Exner Super Match úszó 16 g

Az Exner Super Match úszó kifejezetten tervezett és súlyozott 16 grammos mérettel, mely tökéletes választás közepes méretű halak horgászatához, biztosítva a stabil úszást és a könnyű észlelést a víz felszínén.

Termékleírás

Exner Super Match úszó:

Az Exner Super Match úszó nem csupán egy átlagos horgászeszköz; ez egy olyan magas színvonalú és rendkívül innovatív megoldás, amelyet a tervezés során a legapróbb részletekre is kiemelt figyelemmel készítettek. A balsa testbe integrált zárt műanyag hüvely valósággal forradalmi újításnak számít a horgászat területén. Ez a kivételes technológia garantálja, hogy még a pávatoll sérülése esetén is az úszótest teljesen beázásmentes marad, ezzel biztosítva a horgászok számára a maximális kényelmet és biztonságot még a legextrémebb körülmények között is.

Az Exner Vario System további előnyöket kínál, lehetővé téve az úszó alkalmazkodását az aktuális körülményekhez és a halak viselkedéséhez. Ezáltal a horgászok rugalmasan reagálhatnak a különböző vízviszonyok és halmozgások változásaira, maximalizálva ezzel a fogási esélyeket. A három különböző zárt festésű pávatoll szár használata pedig további variációt és testreszabhatóságot biztosít a felhasználóknak, hogy minden helyzetben optimálisan tudjanak horgászni.

Az úszó súlyozása az 2019-től gyártott termékeknél ólomból készül, amely optimális súlyeloszlást és merülési tulajdonságokat biztosít a különböző vizekben való horgászathoz. Az Exner Super Match úszóval kapcsolatos további részletekért és információkért látogasson el az Exner hivatalos weboldalára, ahol teljes körű leírást és specifikációkat találhat a termékről. Ez az oldal ideális hely azoknak, akik mélyebben szeretnének megismerkedni ezzel a kivételes horgászati eszközzel és annak minden előnyével. Itt megtalálhatók a felhasználói értékelések, videók és további hasznos információk is, amelyek segítenek a legjobb döntés meghozatalában.

Az Exner hivatalos oldala

Exner

Exner Super Match úszó 16 g

Az Exner Super Match úszó kifejezetten tervezett és súlyozott 16 grammos mérettel, mely tökéletes választás közepes méretű halak horgászatához, biztosítva a stabil úszást és a könnyű észlelést a víz felszínén.

3.180,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 80901-16 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

16g

Termékleírás

Exner Super Match úszó: Az Exner Super Match úszó nem csupán egy átlagos horgászeszköz; ez egy olyan magas színvonalú és rendkívül innovatív megoldás, amelyet a tervezés során a legapróbb részletekre is kiemelt figyelemmel készítettek. A balsa testbe integrált zárt műanyag hüvely valósággal forradalmi újításnak számít a horgászat területén. Ez a kivételes technológia garantálja, hogy még a pávatoll sérülése esetén is az úszótest teljesen beázásmentes marad, ezzel biztosítva a horgászok számára a maximális kényelmet és biztonságot még a legextrémebb körülmények között is. Az Exner Vario System további előnyöket kínál, lehetővé téve az úszó alkalmazkodását az aktuális körülményekhez és a halak viselkedéséhez. Ezáltal a horgászok rugalmasan reagálhatnak a különböző vízviszonyok és halmozgások változásaira, maximalizálva ezzel a fogási esélyeket. A három különböző zárt festésű pávatoll szár használata pedig további variációt és testreszabhatóságot biztosít a felhasználóknak, hogy minden helyzetben optimálisan tudjanak horgászni. Az úszó súlyozása az 2019-től gyártott termékeknél ólomból készül, amely optimális súlyeloszlást és merülési tulajdonságokat biztosít a különböző vizekben való horgászathoz. Az Exner Super Match úszóval kapcsolatos további részletekért és információkért látogasson el az Exner hivatalos weboldalára, ahol teljes körű leírást és specifikációkat találhat a termékről. Ez az oldal ideális hely azoknak, akik mélyebben szeretnének megismerkedni ezzel a kivételes horgászati eszközzel és annak minden előnyével. Itt megtalálhatók a felhasználói értékelések, videók és további hasznos információk is, amelyek segítenek a legjobb döntés meghozatalában. Az Exner hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!