Fin-Nor

Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó Orsó

A megfizethető áron kapható tengeri horgászathoz kifejlesztett orsó család nemcsak sokoldalú és megbízható, hanem a legkülönfélébb horgászmódszerek során is kiválóan teljesít, így ideális választás lehet mind a partitúrákhoz, mind a mélytengeri kalandokhoz.

Termékleírás

Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó Orsó:

A Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó orsó kifinomult tervezésével és megbízható kivitelezésével kitűnő választás a tengeri horgászat szerelmeseinek. Az orsó masszív, acélos megjelenése mögött megbízható belső alkatrészek rejtőznek, mint például a karbon rotor és az alumínium hajtókar, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot a hosszú távú használat során. A túlméretezett multi-stack fékrendszer ereje és precizitása segíti a nagyobb halak fárasztását, miközben az alumínium dob és a nagyméretű zsinórvezető gyűrűk biztosítják a sima és pontos zsinórfutást. A Fin-Nor Megalite 40 sorozat egy sokoldalú és megbízható választás minden tengeri horgász számára, akik kiemelkedő minőséget és teljesítményt keresnek.

TERMÉKJELLEMZŐK:

-Csapágyak száma: 5
-Zsinór kapacitás(m/mm): 230 m/0,22 mm
-Áttétel: 5,2:1
-Behúzás: 76 cm
-Súlya: 320 g
-Fékerő: 6,5 kg
-Rotor karbongrafit
-Orsóház: kompakt
-Fékrendszer: multi-stack drag system
-Hajtókar: öntött alumínium
-Nagyméretű zsinórgörgő
-Dob: alumínium
-Dobemelés: S-curve
– folyamatos visszaforgásgátló

 

Fin-Nor

Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó Orsó

A megfizethető áron kapható tengeri horgászathoz kifejlesztett orsó család nemcsak sokoldalú és megbízható, hanem a legkülönfélébb horgászmódszerek során is kiválóan teljesít, így ideális választás lehet mind a partitúrákhoz, mind a mélytengeri kalandokhoz.

25.390,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569087778 Cikkszám: 346040 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,32 kg
Csapágyak

5

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

76

Tömeg

320g

Zsinór kapacitás monofil

230 m (0,22 mm)

Fék erő (kg)

6.5

Rotor

Karbon rotor

Orsóház

Kompakt orsó dizájn

Fék

Túlméretezett multi-stack fékrendszer

Hajtókar

Alumínium hajtókar

Zsinórvezető görgő

Nagyméretű zsinórvezető gyűrű

Fogaskerekek

Erőteljes fogaskerekek

Dob

Alumínium dob

Dob emelés

S-curve zsinór felcsévélés

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Termékleírás

Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó Orsó: A Fin-Nor Megalite 40 Harcsázó orsó kifinomult tervezésével és megbízható kivitelezésével kitűnő választás a tengeri horgászat szerelmeseinek. Az orsó masszív, acélos megjelenése mögött megbízható belső alkatrészek rejtőznek, mint például a karbon rotor és az alumínium hajtókar, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot a hosszú távú használat során. A túlméretezett multi-stack fékrendszer ereje és precizitása segíti a nagyobb halak fárasztását, miközben az alumínium dob és a nagyméretű zsinórvezető gyűrűk biztosítják a sima és pontos zsinórfutást. A Fin-Nor Megalite 40 sorozat egy sokoldalú és megbízható választás minden tengeri horgász számára, akik kiemelkedő minőséget és teljesítményt keresnek. TERMÉKJELLEMZŐK: -Csapágyak száma: 5 -Zsinór kapacitás(m/mm): 230 m/0,22 mm -Áttétel: 5,2:1 -Behúzás: 76 cm -Súlya: 320 g -Fékerő: 6,5 kg -Rotor karbongrafit -Orsóház: kompakt -Fékrendszer: multi-stack drag system -Hajtókar: öntött alumínium -Nagyméretű zsinórgörgő -Dob: alumínium -Dobemelés: S-curve - folyamatos visszaforgásgátló  
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!