Gamakatsu

Gamakatsu Akilas 90H 2.70M 10-45G

Gamakatsu Akilas 90H: Új metalhorgász bot, modern design, kiváló teljesítmény. Fuji K-guide és VSS, erőteljes blank. Deep Crank és Minnow horgászathoz optimalizált. Profik választása!

Termékleírás

A Gamakatsu Akilas 90H 2.70M 10-45G horgászbot a csúcstechnológiát és a kifinomult tervezést hozza összhangba, így kielégíti a halászok legmagasabb elvárásait. A legújabb karbon technológia révén ez a bot rendkívüli könnyedséggel és erővel rendelkezik, miközben az optimalizált akcióval biztosítja a precíz horgászati élményt.

A Fuji Tangle-free K-guide gyűrűk rendszere nemcsak a sima vonalvezetést, hanem a távoli dobásokat is lehetővé teszi. A Fuji VSS orsótartó további stabilitást és megbízhatóságot biztosít, ami kiemeli a Gamakatsu Akilas 90H botot a piacon elérhető felszerelések közül. Ez a modell kifejezetten az erőteljes blank és az Ex-fast akció kombinációjával lett tervezve, így ideális választás a Deep Crank wobleres és a Minnow hardbait horgászathoz, valamint lágy csalik dobásához 45 grammos súlyig.

Az Akilas H sorozat a precíz és nagy távolságú dobások iránti szenvedélyt tükrözi. Az érzékeny spicce révén a finomabb kapásokat is észlelhetjük, míg az erős blank hatékonyan működik a vontatás során és közepes, nehéz jigfejjel történő horgászatnál. Ez a kombináció teszi ezt a botot egy rendkívül sokoldalú felszereléssé, amely kiválóan alkalmazkodik mindenféle horgászati kihíváshoz és környezethez.

A Gamakatsu Akilas horgászbot egy igazi mestermű, amely nem csupán a horgászati teljesítményt, hanem a design és az innováció terén is kiemelkedik. Bízz meg a Gamakatsu hagyományokban és fedezd fel a horgászat új dimenzióit ezzel a kifinomult és professzionális eszközzel! Legyen a Gamakatsu Akilas 90H a társad a vízparton, és élvezd minden pillanatát a kiváló minőségű horgászfelszerelés által nyújtott élménynek!

Gamakatsu hivatalos oldala.

Gamakatsu

Gamakatsu Akilas 90H 2.70M 10-45G

Gamakatsu Akilas 90H: Új metalhorgász bot, modern design, kiváló teljesítmény. Fuji K-guide és VSS, erőteljes blank. Deep Crank és Minnow horgászathoz optimalizált. Profik választása!

106.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 24387-901 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

175g

Dobó súly

10-45 g

Hossz

2,7 m

Gyűrűk száma

9

Tagok száma

2

Termékleírás

A Gamakatsu Akilas 90H 2.70M 10-45G horgászbot a csúcstechnológiát és a kifinomult tervezést hozza összhangba, így kielégíti a halászok legmagasabb elvárásait. A legújabb karbon technológia révén ez a bot rendkívüli könnyedséggel és erővel rendelkezik, miközben az optimalizált akcióval biztosítja a precíz horgászati élményt. A Fuji Tangle-free K-guide gyűrűk rendszere nemcsak a sima vonalvezetést, hanem a távoli dobásokat is lehetővé teszi. A Fuji VSS orsótartó további stabilitást és megbízhatóságot biztosít, ami kiemeli a Gamakatsu Akilas 90H botot a piacon elérhető felszerelések közül. Ez a modell kifejezetten az erőteljes blank és az Ex-fast akció kombinációjával lett tervezve, így ideális választás a Deep Crank wobleres és a Minnow hardbait horgászathoz, valamint lágy csalik dobásához 45 grammos súlyig. Az Akilas H sorozat a precíz és nagy távolságú dobások iránti szenvedélyt tükrözi. Az érzékeny spicce révén a finomabb kapásokat is észlelhetjük, míg az erős blank hatékonyan működik a vontatás során és közepes, nehéz jigfejjel történő horgászatnál. Ez a kombináció teszi ezt a botot egy rendkívül sokoldalú felszereléssé, amely kiválóan alkalmazkodik mindenféle horgászati kihíváshoz és környezethez. A Gamakatsu Akilas horgászbot egy igazi mestermű, amely nem csupán a horgászati teljesítményt, hanem a design és az innováció terén is kiemelkedik. Bízz meg a Gamakatsu hagyományokban és fedezd fel a horgászat új dimenzióit ezzel a kifinomult és professzionális eszközzel! Legyen a Gamakatsu Akilas 90H a társad a vízparton, és élvezd minden pillanatát a kiváló minőségű horgászfelszerelés által nyújtott élménynek! Gamakatsu hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!