Gamakatsu

Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh

A Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh botok kiváló dobóteljesítményt és pontosságot biztosítanak a legújabb karbon technológiával. Könnyű és sokoldalúak, ideálisak minden horgásznak. Ajánljuk mindenkinek a hatékony és élvezetes horgászathoz!

Termékleírás

Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh:

Ezek a botok a legújabb karbon technológiával készültek, és optimalizált akciójukkal és tervezésükkel kiemelkednek a piacon elérhető botok közül. Ebben a széles botválasztékban minden horgász megtalálhatja az igényeinek és horgászati stílusának leginkább megfelelő modellt. A minőségi Fuji Tangle-free K-guide gyűrűk és a Fuji VSS orsótartó olyan összetevők, melyek biztosítják a kiváló dobóteljesítményt és a pontos célzást, ami elengedhetetlen a sikeres horgászathoz.

Az 5-30 gramm multifunkcionális dobósúlynak köszönhetően a Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh botok rendkívül népszerűek és keresettek a mobilis botok között. Ezzel a súlytartománnyal szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak a horgászoknak, lehetővé téve például a könnyed és precíz dobásokat különféle csalikkal, köztük körforgókkal, woblerekkel, valamint puha és kemény csalikkal.

Minden Mobile sorozatú bot kemény védő tokkal van ellátva, így biztosítva a botok védelmét és könnyű szállítását a horgászatok során. Így a Gamakatsu Akilas Mobile sorozata nemcsak a minőség, hanem a praktikum és a kényelem terén is kiemelkedő választást nyújt minden horgásznak, aki értékeli a kiváló teljesítményt és a sokoldalúságot a vízen töltött idő alatt. Az Akilas Mobile sorozat minden tagja a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és garantálja a kifogástalan élményt a horgászat szerelmeseinek. Ezt a terméket mindenkinek ajánljuk azaz minden horgásznak, hogy nagyon sok halat kifogjanak!

A Gamakatsu hivatalos oldala

Gamakatsu

Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh

A Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh botok kiváló dobóteljesítményt és pontosságot biztosítanak a legújabb karbon technológiával. Könnyű és sokoldalúak, ideálisak minden horgásznak. Ajánljuk mindenkinek a hatékony és élvezetes horgászathoz!

104.890,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 24388-801 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

156g

Dobó súly

5-30 g

Hossz

2,4 m

Gyűrűk száma

8

Tagok száma

5

Termékleírás

Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh: Ezek a botok a legújabb karbon technológiával készültek, és optimalizált akciójukkal és tervezésükkel kiemelkednek a piacon elérhető botok közül. Ebben a széles botválasztékban minden horgász megtalálhatja az igényeinek és horgászati stílusának leginkább megfelelő modellt. A minőségi Fuji Tangle-free K-guide gyűrűk és a Fuji VSS orsótartó olyan összetevők, melyek biztosítják a kiváló dobóteljesítményt és a pontos célzást, ami elengedhetetlen a sikeres horgászathoz. Az 5-30 gramm multifunkcionális dobósúlynak köszönhetően a Gamakatsu Akilas Mobile 80Mh botok rendkívül népszerűek és keresettek a mobilis botok között. Ezzel a súlytartománnyal szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak a horgászoknak, lehetővé téve például a könnyed és precíz dobásokat különféle csalikkal, köztük körforgókkal, woblerekkel, valamint puha és kemény csalikkal. Minden Mobile sorozatú bot kemény védő tokkal van ellátva, így biztosítva a botok védelmét és könnyű szállítását a horgászatok során. Így a Gamakatsu Akilas Mobile sorozata nemcsak a minőség, hanem a praktikum és a kényelem terén is kiemelkedő választást nyújt minden horgásznak, aki értékeli a kiváló teljesítményt és a sokoldalúságot a vízen töltött idő alatt. Az Akilas Mobile sorozat minden tagja a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és garantálja a kifogástalan élményt a horgászat szerelmeseinek. Ezt a terméket mindenkinek ajánljuk azaz minden horgásznak, hogy nagyon sok halat kifogjanak! A Gamakatsu hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!