Gunki

Gunki Csali Szett G Bump Selection

A Gunki Csali Szett G Bump Selection ideális minden ragadozóhal horgász számára, beleértve a süllőt, sügért és csukát. Az egyedi háromszög alak és a pataszerű farokuszony biztosítja a hatékony és vonzó mozgást a vízben.

Termékleírás

Gunki Csali Szett G Bump Selection:

A Gunki Csali Szett G Bump Selection valódi kincsesbánya a ragadozóhal-horgászat szerelmeseinek, hiszen egy teljes készletet kínál a legnépszerűbb és legkívánatosabb ragadozóhalak felfedezéséhez és meghódításához. E szett minden darabja gondosan kialakított, hogy maximális hatékonyságot és sikert nyújtson minden horgászhelyzetre. A csalik kiváló minőségű, háromszög alakú tervezésükkel és pataszerű farokuszonyukkal kiemelkedő mozgást biztosítanak a vízben, ami felkelti a ragadozók érdeklődését és vadászösztönét. Ezek a csalik nemcsak a felszín közelében hatékonyak, hanem a vízfelszín alatt is remekül működnek, így széles körű horgászati lehetőségeket kínálnak a felhasználóknak.

Az ánizs aromával átitatott test és az UV pontokkal ellátott különböző színváltozatok még vonzóbbá teszik ezeket a csalikat a ragadozók számára, növelve ezzel a fogási esélyeket mindenféle körülmények között. A szettben található négy eltérő színváltozat kiválóan alkalmazkodik a különböző vizekhez és időjárási viszonyokhoz, így biztosítva a legjobb eredményeket bármilyen körülmények között.

Mindez csak egy része annak a széles skálának, amit kínál a horgászoknak. Ez a készlet nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy teljes kalandra való meghívás a ragadozóhalak birodalmába, ahol minden horgász felfedezheti az izgalmas világot és megélheti az emlékezetes és sikeres horgászat varázsát és a tökéletes halak kifágsát.

A Gunki hivatalos oldala
Gunki

Gunki Csali Szett G Bump Selection

A Gunki Csali Szett G Bump Selection ideális minden ragadozóhal horgász számára, beleértve a süllőt, sügért és csukát. Az egyedi háromszög alak és a pataszerű farokuszony biztosítja a hatékony és vonzó mozgást a vízben.

7.190,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

Cikkszám: 38189 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

31g

Hossz

14 cm

Termékleírás

Gunki Csali Szett G Bump Selection:
A Gunki Csali Szett G Bump Selection valódi kincsesbánya a ragadozóhal-horgászat szerelmeseinek, hiszen egy teljes készletet kínál a legnépszerűbb és legkívánatosabb ragadozóhalak felfedezéséhez és meghódításához. E szett minden darabja gondosan kialakított, hogy maximális hatékonyságot és sikert nyújtson minden horgászhelyzetre. A csalik kiváló minőségű, háromszög alakú tervezésükkel és pataszerű farokuszonyukkal kiemelkedő mozgást biztosítanak a vízben, ami felkelti a ragadozók érdeklődését és vadászösztönét. Ezek a csalik nemcsak a felszín közelében hatékonyak, hanem a vízfelszín alatt is remekül működnek, így széles körű horgászati lehetőségeket kínálnak a felhasználóknak. Az ánizs aromával átitatott test és az UV pontokkal ellátott különböző színváltozatok még vonzóbbá teszik ezeket a csalikat a ragadozók számára, növelve ezzel a fogási esélyeket mindenféle körülmények között. A szettben található négy eltérő színváltozat kiválóan alkalmazkodik a különböző vizekhez és időjárási viszonyokhoz, így biztosítva a legjobb eredményeket bármilyen körülmények között. Mindez csak egy része annak a széles skálának, amit kínál a horgászoknak. Ez a készlet nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy teljes kalandra való meghívás a ragadozóhalak birodalmába, ahol minden horgász felfedezheti az izgalmas világot és megélheti az emlékezetes és sikeres horgászat varázsát és a tökéletes halak kifágsát.
A Gunki hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!