GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140

A GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140 botzsák biztosítja a botok védelmét és kényelmes szállítását. Masszív kárpitozott felülete és műanyag betéte hatékonyan véd a sérülésektől.

Termékleírás

A horgászat egyik alapfeltétele a megfelelő felszerelés biztonságos tárolása és szállítása. A GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140 botzsák pontosan ezt a célt szolgálja, és több praktikus jellemzőjével kiemelkedik a piacon elérhető más termékek közül.

Ez a botzsák egy masszív kialakítású, kárpitozott tároló, amelyet speciálisan terveztek úgy, hogy maximális védelmet nyújtson a benne szállított botoknak. A műanyag betét kiválóan véd a sérülések ellen, így nyugodtan utazhatsz bárhová, anélkül hogy aggódnod kellene felszerelésed épségéért.

Az állítható vállpánt kényelmes viseletet biztosít, lehetővé téve, hogy könnyedén cipelhesd a zsákot hosszabb távolságokon is. Nem fog kényelmetlenséget okozni, még akkor sem, ha hosszabb ideig viszed magaddal.

A kis külső cipzáras zseb további tárolóhelyet kínál, ideális merítőháló vagy apró kiegészítők, mint csalik vagy horgászfelszerelések számára. Ez a részlet nagyon praktikusnak bizonyul a horgászat során, hiszen mindig kéznél lehetnek a legfontosabb eszközök.

A botzsák mérete (140x22x11 cm) ideálisnak tekinthető, hiszen elegendő helyet biztosít egy vagy akár több bot biztonságos tárolására. Így minden fontos felszerelésedet magaddal viheted, anélkül hogy aggódnod kellene azok sérülése miatt.

Összességében ez a botzsák egy megbízható és strapabíró kiegészítő minden horgász számára. Biztonságos tárolást és kényelmes szállítást kínál a felszerelésednek, így nyugodt szívvel indulhatsz útnak a következő horgászkalandodra.

GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140

A GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140 botzsák biztosítja a botok védelmét és kényelmes szállítását. Masszív kárpitozott felülete és műanyag betéte hatékonyan véd a sérülésektől.

26.990,0 Ft

Elérhető: 4 készleten

Cikkszám: 33080 Kategóriák: , ,

Specifikációk

Termékleírás

A horgászat egyik alapfeltétele a megfelelő felszerelés biztonságos tárolása és szállítása. A GUNKI HARD ROD CASE POWER GAME 140 botzsák pontosan ezt a célt szolgálja, és több praktikus jellemzőjével kiemelkedik a piacon elérhető más termékek közül. Ez a botzsák egy masszív kialakítású, kárpitozott tároló, amelyet speciálisan terveztek úgy, hogy maximális védelmet nyújtson a benne szállított botoknak. A műanyag betét kiválóan véd a sérülések ellen, így nyugodtan utazhatsz bárhová, anélkül hogy aggódnod kellene felszerelésed épségéért. Az állítható vállpánt kényelmes viseletet biztosít, lehetővé téve, hogy könnyedén cipelhesd a zsákot hosszabb távolságokon is. Nem fog kényelmetlenséget okozni, még akkor sem, ha hosszabb ideig viszed magaddal. A kis külső cipzáras zseb további tárolóhelyet kínál, ideális merítőháló vagy apró kiegészítők, mint csalik vagy horgászfelszerelések számára. Ez a részlet nagyon praktikusnak bizonyul a horgászat során, hiszen mindig kéznél lehetnek a legfontosabb eszközök. A botzsák mérete (140x22x11 cm) ideálisnak tekinthető, hiszen elegendő helyet biztosít egy vagy akár több bot biztonságos tárolására. Így minden fontos felszerelésedet magaddal viheted, anélkül hogy aggódnod kellene azok sérülése miatt. Összességében ez a botzsák egy megbízható és strapabíró kiegészítő minden horgász számára. Biztonságos tárolást és kényelmes szállítást kínál a felszerelésednek, így nyugodt szívvel indulhatsz útnak a következő horgászkalandodra.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!