Gunki

Gunki Vízhatlan táska Safe Bag Edge

Gunki Safe Bag Edge: Vízálló EVA táska csalikhoz és felszerelésekhez. Ideális választás csónakból történő horgászathoz. Két bottartó, horogszabadító fogótartó és külső zseb kisebb kellékeknek. Könnyen hordozható fogantyúkkal és állítható vállpánttal a kényelmes szállításért.

Termékleírás

A Gunki Safe Bag Edge egy innovatív és praktikus választás minden horgász számára, aki értékeli a kényelmes és vízálló tárolási megoldásokat. Ez az EVA táska kifejezetten tervezve lett csalik, felszerelések és egyéb horgászati kellékek biztonságos és száraz tárolásához, különös tekintettel a csónakból történő horgászat igényeire.

A vízálló EVA anyagnak köszönhetően a Safe Bag Edge gondoskodik arról, hogy értékes horgászfelszereléseink mindig szárazak és védettek maradjanak a nedvességtől és az időjárási viszonyoktól függetlenül. A cipzáras fedél biztosítja a könnyű hozzáférést a táskához, miközben a tartalom védett marad.

A táska tervezése különösen előnyös csónakból horgászók számára. Két praktikus bottartóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a botok biztonságos szállítását. Emellett dupla horogszabadító fogótartóval is ellátva van, így azok mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk.

A külső zseb további tárolóhelyet biztosít kisebb kellékek számára, például horogszabadítók, ragadozóhalas műcsalik vagy más apró eszközök számára. A fogantyúk és az állítható vállpánt kényelmes hordozást tesznek lehetővé, így könnyen mozoghatunk a parton vagy a csónakon.

A Gunki Safe Bag Edge tehát nem csak egy egyszerű tárolóeszköz, hanem egy olyan kiegészítő, amely elősegíti a horgászati élmény kényelmét és hatékonyságát. Bízva a vízálló tervezésben és a praktikus részletekben, ez a termék a modern horgászok megbízható társa a vízen.

Gunki hivatalos oldala

Gunki

Gunki Vízhatlan táska Safe Bag Edge

Gunki Safe Bag Edge: Vízálló EVA táska csalikhoz és felszerelésekhez. Ideális választás csónakból történő horgászathoz. Két bottartó, horogszabadító fogótartó és külső zseb kisebb kellékeknek. Könnyen hordozható fogantyúkkal és állítható vállpánttal a kényelmes szállításért.

33.690,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

Cikkszám: 22918 Kategória: Címke:

Specifikációk

Általános tulajdonság

40x26x26 cm

Termékleírás

A Gunki Safe Bag Edge egy innovatív és praktikus választás minden horgász számára, aki értékeli a kényelmes és vízálló tárolási megoldásokat. Ez az EVA táska kifejezetten tervezve lett csalik, felszerelések és egyéb horgászati kellékek biztonságos és száraz tárolásához, különös tekintettel a csónakból történő horgászat igényeire. A vízálló EVA anyagnak köszönhetően a Safe Bag Edge gondoskodik arról, hogy értékes horgászfelszereléseink mindig szárazak és védettek maradjanak a nedvességtől és az időjárási viszonyoktól függetlenül. A cipzáras fedél biztosítja a könnyű hozzáférést a táskához, miközben a tartalom védett marad. A táska tervezése különösen előnyös csónakból horgászók számára. Két praktikus bottartóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a botok biztonságos szállítását. Emellett dupla horogszabadító fogótartóval is ellátva van, így azok mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk. A külső zseb további tárolóhelyet biztosít kisebb kellékek számára, például horogszabadítók, ragadozóhalas műcsalik vagy más apró eszközök számára. A fogantyúk és az állítható vállpánt kényelmes hordozást tesznek lehetővé, így könnyen mozoghatunk a parton vagy a csónakon. A Gunki Safe Bag Edge tehát nem csak egy egyszerű tárolóeszköz, hanem egy olyan kiegészítő, amely elősegíti a horgászati élmény kényelmét és hatékonyságát. Bízva a vízálló tervezésben és a praktikus részletekben, ez a termék a modern horgászok megbízható társa a vízen. Gunki hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!