Illex

Illex Element Rider X5 S 2,4m XH GT Expedition 80-250g (4)

Az Illex Element Rider X5 S egyedi japán technológiával és kifinomult tervezéssel készült pergető bot. Könnyű, erős, és tökéletes dobási pontosságot biztosít minden horgásznak.

Termékleírás

Illex Element Rider X5 S XH GT Expedition 2,4m 80-250g:

Az Illex Element Rider X5 S XH GT Expedition 2,4m 80-250g nem csupán egy egyszerű pergető bot, hanem egy olyan horgászeszköz, amely a legkifinomultabb japán technológiát és mérnöki tudást ötvözi. Az X5 blank rendkívül könnyű és erős, ami azt jelenti, hogy hosszabb távolságokra is pontos dobásokat lehet vele végrehajtani, anélkül hogy elfáradnánk benne. A kiváló minőségű HMC karbon és Nano gyanta rétegek egyedülálló kombinációja még nagyobb tartósságot és törésállóságot biztosít, így bármilyen kihívást is állít elé az adott horgászhely vagy a célhal, biztos lehet benne, hogy a bot képes lesz kezelni azt.

A Fuji MNSG gyűrűk és a Fuji DPS-LD20 osztótartó minőségi alkatrészek, amelyek garantálják a sima és hatékony horgászélményt nehéz körülmények között is. Az ergonomikus kialakítású EVA markolat pedig kényelmes fogást biztosít még hosszabb időn át tartó horgászatok során is. A bot többrészes utazási kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén magunkkal vigyük bármilyen horgászatra, akár repülőgépre is. Legyen szó trópusi nagyhalas expedícióról vagy norvégiai tengeri horgászatról, az Illex Element Rider X5 S bot minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt.

Az Illex hivatalos oldala

Illex

Illex Element Rider X5 S 2,4m XH GT Expedition 80-250g (4)

Az Illex Element Rider X5 S egyedi japán technológiával és kifinomult tervezéssel készült pergető bot. Könnyű, erős, és tökéletes dobási pontosságot biztosít minden horgásznak.

354.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 42129 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,497 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

497g

Dobó súly

80-250 g

Hossz

2,4 m

Gyűrűk száma

7

Tagok száma

4

Termékleírás

Illex Element Rider X5 S XH GT Expedition 2,4m 80-250g: Az Illex Element Rider X5 S XH GT Expedition 2,4m 80-250g nem csupán egy egyszerű pergető bot, hanem egy olyan horgászeszköz, amely a legkifinomultabb japán technológiát és mérnöki tudást ötvözi. Az X5 blank rendkívül könnyű és erős, ami azt jelenti, hogy hosszabb távolságokra is pontos dobásokat lehet vele végrehajtani, anélkül hogy elfáradnánk benne. A kiváló minőségű HMC karbon és Nano gyanta rétegek egyedülálló kombinációja még nagyobb tartósságot és törésállóságot biztosít, így bármilyen kihívást is állít elé az adott horgászhely vagy a célhal, biztos lehet benne, hogy a bot képes lesz kezelni azt. A Fuji MNSG gyűrűk és a Fuji DPS-LD20 osztótartó minőségi alkatrészek, amelyek garantálják a sima és hatékony horgászélményt nehéz körülmények között is. Az ergonomikus kialakítású EVA markolat pedig kényelmes fogást biztosít még hosszabb időn át tartó horgászatok során is. A bot többrészes utazási kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén magunkkal vigyük bármilyen horgászatra, akár repülőgépre is. Legyen szó trópusi nagyhalas expedícióról vagy norvégiai tengeri horgászatról, az Illex Element Rider X5 S bot minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt. Az Illex hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!