Illex

Illex Night Shadows S 2,0m ML Power Finesse 3,5-14g (1+1)

A Night Shadows S 2,0m ML Power Finesse 3,5-14g (1+1) bot ideális választás könnyű pergetéshez. Kiváló minőségű anyagokból készült, extra érzékeny spiccel és FUJI Alconite K gyűrűkkel rendelkezik, biztosítva a pontos és hatékony horgászatot.

Termékleírás

Illex Night Shadows S ML Power Finesse 2,0m 3,5-14g:

Az Illex Night Shadows S ML Power Finesse 2,0m 3,5-14g pergető bot kifinomult tervezésű eszköz, amely ideális választás könnyű és ultrakönnyű pergetéshez. Ez a bot nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy olyan eszköz, amely megtestesíti a legmagasabb minőséget és funkcionalitást a horgászatban. A japán Toray karbon blank rendkívüli erőt és tartósságot kölcsönöz neki, miközben könnyű súlya lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat. A FUJI Alconite K gyűrűk kiválóan ellenállnak a kopásnak és a súrlódásnak, biztosítva a zsinór sima futását. Az FUJI VSS orsóülés egy másik minőségi jellemző, amely stabilitást és megbízhatóságot nyújt a bot kialakításában.

Ez a bot tervezésénél figyelembe vették az ergonómiát és a felhasználói kényelmet is. A markolatott portugál parafa kiváló fogást és kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során is. A bot merev gerinccel és extra érzékeny spiccel rendelkezik, így még a legfinomabb csaliérzékeléseket is észleli. A könnyű és karcsú dizájn lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot anélkül, hogy fáradtságot éreznénk.

Legyen szó Dropshot, wacky rig vagy neko-rig technikáról, az Illex Night Shadows bot minden körülmény között kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ez a bot nem csupán egy eszköz, hanem egy hűséges társ a vízen, amely segítségével minden horgászélményünk emlékezetes és sikeres lesz.

Az Illex hivatalos oldala

Illex

Illex Night Shadows S 2,0m ML Power Finesse 3,5-14g (1+1)

A Night Shadows S 2,0m ML Power Finesse 3,5-14g (1+1) bot ideális választás könnyű pergetéshez. Kiváló minőségű anyagokból készült, extra érzékeny spiccel és FUJI Alconite K gyűrűkkel rendelkezik, biztosítva a pontos és hatékony horgászatot.

167.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 27180 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,102 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

102g

Dobó súly

3,514 g

Hossz

2 m

Gyűrűk száma

9

Tagok száma

2

Termékleírás

Illex Night Shadows S ML Power Finesse 2,0m 3,5-14g:
Az Illex Night Shadows S ML Power Finesse 2,0m 3,5-14g pergető bot kifinomult tervezésű eszköz, amely ideális választás könnyű és ultrakönnyű pergetéshez. Ez a bot nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy olyan eszköz, amely megtestesíti a legmagasabb minőséget és funkcionalitást a horgászatban. A japán Toray karbon blank rendkívüli erőt és tartósságot kölcsönöz neki, miközben könnyű súlya lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat. A FUJI Alconite K gyűrűk kiválóan ellenállnak a kopásnak és a súrlódásnak, biztosítva a zsinór sima futását. Az FUJI VSS orsóülés egy másik minőségi jellemző, amely stabilitást és megbízhatóságot nyújt a bot kialakításában. Ez a bot tervezésénél figyelembe vették az ergonómiát és a felhasználói kényelmet is. A markolatott portugál parafa kiváló fogást és kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során is. A bot merev gerinccel és extra érzékeny spiccel rendelkezik, így még a legfinomabb csaliérzékeléseket is észleli. A könnyű és karcsú dizájn lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot anélkül, hogy fáradtságot éreznénk. Legyen szó Dropshot, wacky rig vagy neko-rig technikáról, az Illex Night Shadows bot minden körülmény között kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ez a bot nem csupán egy eszköz, hanem egy hűséges társ a vízen, amely segítségével minden horgászélményünk emlékezetes és sikeres lesz. Az Illex hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!