Illex

Illex Night Shadows S 2,30m H Long Teeth 15-60g (2)

Termékleírás

Az Illex Night Shadows S H Long Teeth 15-60g 2,30m pergető bot a pergetés mesterségének magas szintű kifinomultságát képviseli, és ideális választás közepes méretű wobblerek, spinnerbaitek és támolygó kánalak használatához. Ennek a botnak az erejét különleges kialakítású bottest adja, ami lehetővé teszi az agresszív és hatékony halkezelést az akadókban.

A bottest magas minőségű japán Toray Extra Fast karbonból készült, ami garantálja a kiváló tesztgörbét és a tartósságot. A FUJI Alconite K gyűrűk és a FUJI ACS orsóülés tovább fokozzák a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A markolat portugál parafából készült, amely nemcsak esztétikus, hanem kiváló tapadást és kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során.

Ez a pergető bot karcsú és könnyű kialakítása kiemeli a minimalista dizájnt, amely nemcsak esztétikus, hanem a kényelmes használatot is szolgálja. A rövidített markolat lehetővé teszi a könnyű egykezes dobásokat, biztosítva a horgászoknak a precíz irányítást és a pontos célért való horgászat lehetőségét.

Az Illex Night Shadows S H Long Teeth 15-60g 2,30m pergető bot a magas szintű gyártási minőség, a funkcionalitás és az elegáns kialakítás tökéletes ötvözete, ami kiemeli a horgászat élményét minden vízparti körülmény között. Fedezze fel a pergetés új dimenzióit ezzel a kiváló minőségű pergető bottal, és élvezze a horgászat minden pillanatát!

Az Illex hivatalos oldala

Illex

Illex Night Shadows S 2,30m H Long Teeth 15-60g (2)

137.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 29555 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,1415 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

141,5g

Dobó súly

15-60 g

Hossz

2,3 m

Gyűrűk száma

9

Tagok száma

2

Termékleírás

Az Illex Night Shadows S H Long Teeth 15-60g 2,30m pergető bot a pergetés mesterségének magas szintű kifinomultságát képviseli, és ideális választás közepes méretű wobblerek, spinnerbaitek és támolygó kánalak használatához. Ennek a botnak az erejét különleges kialakítású bottest adja, ami lehetővé teszi az agresszív és hatékony halkezelést az akadókban. A bottest magas minőségű japán Toray Extra Fast karbonból készült, ami garantálja a kiváló tesztgörbét és a tartósságot. A FUJI Alconite K gyűrűk és a FUJI ACS orsóülés tovább fokozzák a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A markolat portugál parafából készült, amely nemcsak esztétikus, hanem kiváló tapadást és kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során. Ez a pergető bot karcsú és könnyű kialakítása kiemeli a minimalista dizájnt, amely nemcsak esztétikus, hanem a kényelmes használatot is szolgálja. A rövidített markolat lehetővé teszi a könnyű egykezes dobásokat, biztosítva a horgászoknak a precíz irányítást és a pontos célért való horgászat lehetőségét. Az Illex Night Shadows S H Long Teeth 15-60g 2,30m pergető bot a magas szintű gyártási minőség, a funkcionalitás és az elegáns kialakítás tökéletes ötvözete, ami kiemeli a horgászat élményét minden vízparti körülmény között. Fedezze fel a pergetés új dimenzióit ezzel a kiváló minőségű pergető bottal, és élvezze a horgászat minden pillanatát! Az Illex hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!