Illex

Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2)

Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) – a tengeri pergetés tökéletes társa. Japán precizitás, modern technológia, és kiváló teljesítmény egyben.

Termékleírás

Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) egy kifejezetten tengeri pergetéshez tervezett bot, amely magában hordozza a japán horgászati hagyományok precizitását és a modern technológia kifinomultságát. Ez a bot kiváló választás mindazoknak, akik komolyan veszik a tengeri horgászatot, és magas minőségű felszerelést keresnek a kihívásokkal teli vizeken.

A bottestet Toray HMC karbonból készítették, ami kiemelkedő szilárdságot és érzékenységet biztosít. A FUJI Alconite K gyűrűkkel felszerelt botnak köszönhetően a zsinór simán siklik át, minimalizálva a súrlódást és növelve a dobások pontosságát. A FUJI KDPS orsótartó könnyű és ideális alakú, biztosítva a stabil és kényelmes orsóhelyet.

Az ergonomikus, könnyített EVA markolat nemcsak kényelmes fogást biztosít, hanem lehetővé teszi a harci öv rögzítését is, amely különösen fontos a nagyobb tengeri halakkal való küzdelemben. A bot gerincében rejlő erő ideális a tengeri halak elleni hatékony küzdelemhez, és a parabolikus tesztgörbe segít abban, hogy minden egyes kapást precízen felismerj.

A botot gumicsalikkal való horgászatra tervezték, és a tömör botspicc tovább fokozza a kapások érzékelését. A FUJI Alconite K gyűrűk és a VSS orsótartó hozzájárulnak a bot kiváló teljesítményéhez, és a HMC karbonszálas bottest garantálja a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot.

Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) egy olyan bot, amely nemcsak a tengeri horgászok elvárásainak felel meg, hanem színvonalas élményt is kínál a pergetés szerelmeseinek a sós vizeken. Fedezd fel a tengeri horgászat új dimenzióját ezzel a kivételes minőségű bottal!

Illex hivatalos oldala.

Illex

Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2)

Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) – a tengeri pergetés tökéletes társa. Japán precizitás, modern technológia, és kiváló teljesítmény egyben.

139.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 42289 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,123 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

123g

Dobó súly

35 g

Hossz

2,4 m

Gyűrűk száma

9

Tagok száma

2

Termékleírás

Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) egy kifejezetten tengeri pergetéshez tervezett bot, amely magában hordozza a japán horgászati hagyományok precizitását és a modern technológia kifinomultságát. Ez a bot kiváló választás mindazoknak, akik komolyan veszik a tengeri horgászatot, és magas minőségű felszerelést keresnek a kihívásokkal teli vizeken. A bottestet Toray HMC karbonból készítették, ami kiemelkedő szilárdságot és érzékenységet biztosít. A FUJI Alconite K gyűrűkkel felszerelt botnak köszönhetően a zsinór simán siklik át, minimalizálva a súrlódást és növelve a dobások pontosságát. A FUJI KDPS orsótartó könnyű és ideális alakú, biztosítva a stabil és kényelmes orsóhelyet. Az ergonomikus, könnyített EVA markolat nemcsak kényelmes fogást biztosít, hanem lehetővé teszi a harci öv rögzítését is, amely különösen fontos a nagyobb tengeri halakkal való küzdelemben. A bot gerincében rejlő erő ideális a tengeri halak elleni hatékony küzdelemhez, és a parabolikus tesztgörbe segít abban, hogy minden egyes kapást precízen felismerj. A botot gumicsalikkal való horgászatra tervezték, és a tömör botspicc tovább fokozza a kapások érzékelését. A FUJI Alconite K gyűrűk és a VSS orsótartó hozzájárulnak a bot kiváló teljesítményéhez, és a HMC karbonszálas bottest garantálja a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot. Az Illex Nitro S 2,4m M/MH Tenya Special 35g (2) egy olyan bot, amely nemcsak a tengeri horgászok elvárásainak felel meg, hanem színvonalas élményt is kínál a pergetés szerelmeseinek a sós vizeken. Fedezd fel a tengeri horgászat új dimenzióját ezzel a kivételes minőségű bottal! Illex hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!