K-Karp

K-Karp Absolute 10.000 orsó

Termékleírás

A dob lassú oszcilláló mozgása az alábbi üzenetet hordozza a használójának: Az ABSOLUTE VX különlegesen jó a zsinór kezelésében. És ez nem egy reklámszöveg, valóban így van. Ha egy dobon rend van, akkor az több előnnyel is jár. Egyrészt a zsinór nagyobb védelmet kap, ami hosszabb élettartamot eredményez. Másrészt a zsinór könnyebben szalad le a dobról, így határozottan nagyobb dobásokat érhetünk el. Ezen kívül az sem elhanyagolható szempont, hogy nincs gubancolódás.
Ráadásul a dob kissé kúpos kialakítása és megnövelt belső átmérője tovább segíti a nagy távolságok elérését.
Az orsó fékrendszerének (Fast Play Drag) kialakítása különleges. A dob tetején kettő gombot találunk. Az egyik gomb segítségével állítható be a fékerő, a másikkal egy mozdulattal ki/be kapcsolható nyeletőfék.
A könnyed használat, a sima futás, a kiegyensúlyozottság, a nagyfokú komfortérzet, a kényelmes hajtókar, mind – mind olyan tényezők, melyek kiemelik ezt az orsót, nem csak a K-Karp termékek közül, hanem a vetélytársak orsói közül is.
És még egy nagyon hasznos tulajdonság. A felkapókar átváltásakor a rotor nem tud elforogni egy elmozdulás gátló szerkezetnek köszönhetően, ami sok bosszúságtól menti meg használóját.(Safe Cast System).
Tovább fokozza az élményt a gyönyörű, fekete színű, karcsú forma.

További tulajdonságok:

Karcsú, ugyanakkor megerősített, rendezett szálú grafitból készített ház – Xtra Tough Body
Könnyített, ugyanakkor megerősített felkapókar (Hollow Bail)
Zsinór csavaródást meggátoló, titánium nitrid-del bevont zsinórvezető görgő – Anti-Twist Line Roller
6db rozsdamentes, hosszú élettartamú golyós csapágy
1db rozsdamentes, hosszú élettartamú görgős csapágy
Ki/bekapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth)
Tökéletes zsinórtárolási rendszer – Worm Shaft System és Super Slow Oscillation System
Tökéletesen tömített fékrendszer
Teflon bevonatú féklamellák
Kiegyensúlyozott orsótest – Computer Balanced System
A felkapókar véletlen lecsapódása elleni védelem – Safe Cast System
Rozsdamentes és megerősített főtengely
Távdobásra tervezett, könnyű alumínium dob
CNC technológiával kialakított hajtókar, lágy markolat gombbal

Az orsóhoz pótdob rendelhető a 037-32-801 cikkszámon.

K-Karp

K-Karp Absolute 10.000 orsó

57.305,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 037-82-800 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,9:1

Behúzás (cm)

108

Tömeg

740g

Zsinór kapacitás monofil

480 m (0,35 mm)

Termékleírás

A dob lassú oszcilláló mozgása az alábbi üzenetet hordozza a használójának: Az ABSOLUTE VX különlegesen jó a zsinór kezelésében. És ez nem egy reklámszöveg, valóban így van. Ha egy dobon rend van, akkor az több előnnyel is jár. Egyrészt a zsinór nagyobb védelmet kap, ami hosszabb élettartamot eredményez. Másrészt a zsinór könnyebben szalad le a dobról, így határozottan nagyobb dobásokat érhetünk el. Ezen kívül az sem elhanyagolható szempont, hogy nincs gubancolódás. Ráadásul a dob kissé kúpos kialakítása és megnövelt belső átmérője tovább segíti a nagy távolságok elérését. Az orsó fékrendszerének (Fast Play Drag) kialakítása különleges. A dob tetején kettő gombot találunk. Az egyik gomb segítségével állítható be a fékerő, a másikkal egy mozdulattal ki/be kapcsolható nyeletőfék. A könnyed használat, a sima futás, a kiegyensúlyozottság, a nagyfokú komfortérzet, a kényelmes hajtókar, mind - mind olyan tényezők, melyek kiemelik ezt az orsót, nem csak a K-Karp termékek közül, hanem a vetélytársak orsói közül is. És még egy nagyon hasznos tulajdonság. A felkapókar átváltásakor a rotor nem tud elforogni egy elmozdulás gátló szerkezetnek köszönhetően, ami sok bosszúságtól menti meg használóját.(Safe Cast System). Tovább fokozza az élményt a gyönyörű, fekete színű, karcsú forma. További tulajdonságok: Karcsú, ugyanakkor megerősített, rendezett szálú grafitból készített ház - Xtra Tough Body Könnyített, ugyanakkor megerősített felkapókar (Hollow Bail) Zsinór csavaródást meggátoló, titánium nitrid-del bevont zsinórvezető görgő - Anti-Twist Line Roller 6db rozsdamentes, hosszú élettartamú golyós csapágy 1db rozsdamentes, hosszú élettartamú görgős csapágy Ki/bekapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth) Tökéletes zsinórtárolási rendszer - Worm Shaft System és Super Slow Oscillation System Tökéletesen tömített fékrendszer Teflon bevonatú féklamellák Kiegyensúlyozott orsótest - Computer Balanced System A felkapókar véletlen lecsapódása elleni védelem - Safe Cast System Rozsdamentes és megerősített főtengely Távdobásra tervezett, könnyű alumínium dob CNC technológiával kialakított hajtókar, lágy markolat gombbal Az orsóhoz pótdob rendelhető a 037-32-801 cikkszámon.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!