K-Karp

K-Karp Fusion ponty bölcső

Méret (dim.): 145*80*40 cm; Szállítási méret: 73*80*20 cm

Termékleírás

K-Karp Fusion ponty bölcső:

A K-Karp csapata mindig is fokozott figyelemmel kezeli a halak védelmét. Ennek egyik eredménye ennek a pontybölcsőnek a megalkotása.
Ez az eszköz tökéletes biztonságot ad még azon halaknak is, amelyek még a szárazföldön is tovább harcolnak.
Az alumínium keret erős, ugyanakkor nagyon könnyű. A horgász komfortérzetét az állítható magasságú és sártappanccsal ellátott lábak fokozzák. Az állítható láb olyan helyzetben is stabil felállítást tesz lehetővé, ahol a talaj nem egyenletes.

A K-Karp Fusion ponty bölcső felső takarója vízlepergető anyagból készült és a fő szerepe az, hogy megóvja a bölcsőben lévő halat a közvetlen napfénytől. Az erős fény ugyanis nyugtalanná teszi a halat, nekünk pedig nem lehet más a célunk, hogy a lehető legnagyobb nyugalmat adjuk a vízbe történő visszaengedésig.

A bölcső mérete 145*80*40 cm. Ebbe a legnagyobb pontyok és amurok is kényelmesen elhelyezhetők.
Szállítási mérete: 73*80*20 cm

A K-Karp hivatalos oldala

K-Karp

K-Karp Fusion ponty bölcső

Méret (dim.): 145*80*40 cm; Szállítási méret: 73*80*20 cm

36.925,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 193-40-210 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

K-Karp Fusion ponty bölcső: A K-Karp csapata mindig is fokozott figyelemmel kezeli a halak védelmét. Ennek egyik eredménye ennek a pontybölcsőnek a megalkotása. Ez az eszköz tökéletes biztonságot ad még azon halaknak is, amelyek még a szárazföldön is tovább harcolnak. Az alumínium keret erős, ugyanakkor nagyon könnyű. A horgász komfortérzetét az állítható magasságú és sártappanccsal ellátott lábak fokozzák. Az állítható láb olyan helyzetben is stabil felállítást tesz lehetővé, ahol a talaj nem egyenletes. A K-Karp Fusion ponty bölcső felső takarója vízlepergető anyagból készült és a fő szerepe az, hogy megóvja a bölcsőben lévő halat a közvetlen napfénytől. Az erős fény ugyanis nyugtalanná teszi a halat, nekünk pedig nem lehet más a célunk, hogy a lehető legnagyobb nyugalmat adjuk a vízbe történő visszaengedésig. A bölcső mérete 145*80*40 cm. Ebbe a legnagyobb pontyok és amurok is kényelmesen elhelyezhetők. Szállítási mérete: 73*80*20 cm A K-Karp hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!