K-Karp

K-Karp Gladio Ld 12.000 orsó

Termékleírás

A K-Karp orsókat elsődlegesen a nagy erőhatásnak és nehéz környezeti körülményeknek kitett területekre tervezik.
A K-KARP GLADIO LD orsó a széles és kúpos dobkialakításával nagyon sok pontyhorgász igényét elégíti ki, hiszen mindkét tulajdonság a nagy távolságu dobásokat teszi lehetővé.Ezt az orsót az alapos tervezés és a pontos és minden igényt kielégítő gyártás jellemzi, ennek köszönhetően egy minden részében nagyon megbízható orsó lett a végeredmény.
A nagy távolságban horgászók értékelik igazán a Safe-Cast-System rendszert, ami megakadályozza a felkapókar dobás közbeni véletlen lecsapódását. Ez a káros jelenség egyrészt a szerelék elvesztését, másrészt az orsó károsodását okozhatná.
További specialitások a görgős csapágy alkalmazása, a speciális zsinórcsévélési eljárás (Worm Shaft), valamint a zsinór védelmét szolgáló clip a blokkolt dobások esetén. (Hi-Impact Line Clip)
Tulajdonságai:

6 darab hosszú élettartamu golyóscsapágy
1 db görgős csapágy
Worm Shaft zsinórcsévélési rendszer
“One way” rendszer
Safe-Cast rendszer
Teflon (PTFE) bevonatu féklamellák
Dupla védelem a külső káros hatásoktól (piszok, víz)
Line Guard védelem
AS zsinórvezető (zsinór csavarodás megakadályozására)
Harci hajtókar alumíniumból
Extra hajtóerő átadását segítő nagyméretű gomb a hajtókar végén.

K-Karp

K-Karp Gladio Ld 12.000 orsó

28.600,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 037-92-990 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,7:1

Behúzás (cm)

107

Tömeg

725g

Zsinór kapacitás monofil

480 m (0,40 mm)

Termékleírás

A K-Karp orsókat elsődlegesen a nagy erőhatásnak és nehéz környezeti körülményeknek kitett területekre tervezik. A K-KARP GLADIO LD orsó a széles és kúpos dobkialakításával nagyon sok pontyhorgász igényét elégíti ki, hiszen mindkét tulajdonság a nagy távolságu dobásokat teszi lehetővé.Ezt az orsót az alapos tervezés és a pontos és minden igényt kielégítő gyártás jellemzi, ennek köszönhetően egy minden részében nagyon megbízható orsó lett a végeredmény. A nagy távolságban horgászók értékelik igazán a Safe-Cast-System rendszert, ami megakadályozza a felkapókar dobás közbeni véletlen lecsapódását. Ez a káros jelenség egyrészt a szerelék elvesztését, másrészt az orsó károsodását okozhatná. További specialitások a görgős csapágy alkalmazása, a speciális zsinórcsévélési eljárás (Worm Shaft), valamint a zsinór védelmét szolgáló clip a blokkolt dobások esetén. (Hi-Impact Line Clip) Tulajdonságai: 6 darab hosszú élettartamu golyóscsapágy 1 db görgős csapágy Worm Shaft zsinórcsévélési rendszer “One way” rendszer Safe-Cast rendszer Teflon (PTFE) bevonatu féklamellák Dupla védelem a külső káros hatásoktól (piszok, víz) Line Guard védelem AS zsinórvezető (zsinór csavarodás megakadályozására) Harci hajtókar alumíniumból Extra hajtóerő átadását segítő nagyméretű gomb a hajtókar végén.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!