K-Karp

K-Karp Pulsar Ads elektromos kapásjelző szett 3+1

Termékleírás

Bemutatkozása óta a K-KARP PULSAR kapásjelző termékcsalád egy új, magasabb szintet képvisel a piacon. A minden körülmények közötti megbízhatósága biztosítja, hogy aki megvásárolja, az az utóbbi évek egyik legértékállóbb beruházását hajtja végre.
A K-KARP PULSAR ADS a termékcsalád legújabb tagja, mely minden tekintetben továbblépett az elődjénél.
Tulajdonságai:

A hangerő, a hangszín és érzékenyég állítása forgókapcsolókkal állíthatók.Az eszköz kezelése egy pillanat alatt megszokható.
Különböző színek választása fényesség állítással. Hat különböző szín választására van lehetőég egy gomb használatával.
Húzás – ejtés kapásmódok felismerése. A készülék képes megkülönböztetni a kapási módokat. A vevő egységen ez a kijelölt led és hangjelzés formájában jelenik meg.
Az adó egység minden hang és fényjelzése azonnal “megjelenik” a vevő egységen is, így testközelből kiszűrhetők az “álkapások”, melyet a szél, vagy a vízáramlások okozhatnak.
A szett tartalmaz egy hatótávolságot megnövelő erősítőt, melynek segítségével az adó és a vevő egység között megnövelhető a távolság.
Az adó és a vevő egység összehangolása még sohasem volt ilyen egyszerű, csak nyomja meg a Syncro gombot és már kész is.
A vevőegység egyszerre 6 adó kapcsolatra képes, köszönhetően annak, hogy a rendszert 6 különböző csatorna kezelésére készítették fel.
A rendszer átkapcsolható teljesen a normál, “hangos” üzemmódból “néma” üzemmódba is. Emellett beállítható a “néma + vibra” üzemmód is.
Az eszköz kikapcsolt állapotában aktiválható egy lopás elleni figyelmeztetés, illetve alacsony energia forrás jelzés is.
Az eszköz integrálható a K-KARP XTR SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-300) és K-KARP PRO SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-310)
Az eszközt úgy tervezték, hogy az energiafogyasztása a lehető legkisebb legyen.
Az eszköz állandóan figyeli az energiaellátás szintjét és hanggal és vagy fényjelzéssel jelzi a kritikus szint elérését.
A dupla ledeknek köszönhetően egy halvány fény folyamatosan jelzi az eszköz bekapcsolt állapotát. Az éjszaki fény erőssége a mindenkori látási viszonyoknak megfelelően állítható és akár kikapcsolható is.
Memória funkció, mely eltárolja a személyes beállításokat és betölti azokat az elemcsere után, illetve az eszköz bekapcsolásakor.
A kapásjelző szett teljesen időjárásálló, megbízhatóen használható a legzordabb körülmények között is.
Gyors üzembe helyezés. A 3/8-os szabványos csavarmenet és a diózár segítségével pillanatok alatt fel és leszerelhető, illetve a kívánt pozícióba állítható.

elem szükésglet: 9 volt

A csomag tartalma:

3 adóegység
1 vevőegység
táska

K-Karp

K-Karp Pulsar Ads elektromos kapásjelző szett 3+1

143.140,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 019-27-000 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Bemutatkozása óta a K-KARP PULSAR kapásjelző termékcsalád egy új, magasabb szintet képvisel a piacon. A minden körülmények közötti megbízhatósága biztosítja, hogy aki megvásárolja, az az utóbbi évek egyik legértékállóbb beruházását hajtja végre. A K-KARP PULSAR ADS a termékcsalád legújabb tagja, mely minden tekintetben továbblépett az elődjénél. Tulajdonságai: A hangerő, a hangszín és érzékenyég állítása forgókapcsolókkal állíthatók.Az eszköz kezelése egy pillanat alatt megszokható. Különböző színek választása fényesség állítással. Hat különböző szín választására van lehetőég egy gomb használatával. Húzás - ejtés kapásmódok felismerése. A készülék képes megkülönböztetni a kapási módokat. A vevő egységen ez a kijelölt led és hangjelzés formájában jelenik meg. Az adó egység minden hang és fényjelzése azonnal "megjelenik" a vevő egységen is, így testközelből kiszűrhetők az "álkapások", melyet a szél, vagy a vízáramlások okozhatnak. A szett tartalmaz egy hatótávolságot megnövelő erősítőt, melynek segítségével az adó és a vevő egység között megnövelhető a távolság. Az adó és a vevő egység összehangolása még sohasem volt ilyen egyszerű, csak nyomja meg a Syncro gombot és már kész is. A vevőegység egyszerre 6 adó kapcsolatra képes, köszönhetően annak, hogy a rendszert 6 különböző csatorna kezelésére készítették fel. A rendszer átkapcsolható teljesen a normál, "hangos" üzemmódból "néma" üzemmódba is. Emellett beállítható a "néma + vibra" üzemmód is. Az eszköz kikapcsolt állapotában aktiválható egy lopás elleni figyelmeztetés, illetve alacsony energia forrás jelzés is. Az eszköz integrálható a K-KARP XTR SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-300) és K-KARP PRO SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-310) Az eszközt úgy tervezték, hogy az energiafogyasztása a lehető legkisebb legyen. Az eszköz állandóan figyeli az energiaellátás szintjét és hanggal és vagy fényjelzéssel jelzi a kritikus szint elérését. A dupla ledeknek köszönhetően egy halvány fény folyamatosan jelzi az eszköz bekapcsolt állapotát. Az éjszaki fény erőssége a mindenkori látási viszonyoknak megfelelően állítható és akár kikapcsolható is. Memória funkció, mely eltárolja a személyes beállításokat és betölti azokat az elemcsere után, illetve az eszköz bekapcsolásakor. A kapásjelző szett teljesen időjárásálló, megbízhatóen használható a legzordabb körülmények között is. Gyors üzembe helyezés. A 3/8-os szabványos csavarmenet és a diózár segítségével pillanatok alatt fel és leszerelhető, illetve a kívánt pozícióba állítható. elem szükésglet: 9 volt A csomag tartalma: 3 adóegység 1 vevőegység táska
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!