K-Karp

K-Karp Reaction Vx 8000 orsó

Termékleírás

2014-ban a K-Karp orsóinak zászlóshajója az új Raction VX.

Ezt az orsót az európai vízek igazán nagy kihívásainak megfelően tervezték, a legnagyobb pontyok becserkészésekor szerzett tapasztalatok  figyelembevételével. A K-Karp évek óta gyűjtötte a tapasztalatokat azzal a céllal, hogy megalkossa azt az orsót, ami kompromisszumok nélkül  egyaránt alkalmas a parti és a csónakos ponty horgászatra.

Az orsó rendelkezik egy “Advance Safe Cast System” rendszerrel, ami blokkolja a rotort, ha a felkapókar nyitva van. Ezzel egy  gyakran bosszúságot okozó problémát küszöböltek ki az orsó tervezői, konkrétan azt, hogy dobáskor nem tud lecsapódni a felkapókar. (Ön még nem járt így? …) Ezt a biztonsági rendszert a K-Karp tesztelő csapata részletes vizsgálatoknak vetette alá.
A fékerő a szabad állás és egy beállított erő között szabadon változtatható.
A féklemezek felváltva acél és grafit anyagból készültek. Ennek köszönhetően a fékerő igen finoman fokozatolható.
Ezen kívül további különlegességeket is rejt a REACTION VX, mint például a Worm Shaft Gear + SOS system (zsinór továbbfejlesztett dobra hordása), a zsinór megcsavarodását és káros felmelegedését megakadályozó zsinórvezető görgő (anti twist roller),erős alumínium hajtókar (fighting ALU handle) és a nagy távolságu dobáshoz formázott alumínium dob.

További jellemzői:

10 db kétoldalon fedett nagy élettartamú golyós csapágy
1 db nagy élettartamu gördülőcsapágy
Worm Shaft + SOS system
Computeresen balanszírozott hajtásrendszer
Safe Cast System
Hollow bail
Alu hajtókar
Anti-Twist Line Roller titanium-nitird (zsinórvezető görgő)
PTFE Drag Washers
Víz és porálló fékrendszer
Megnövelt szilárdságú acél főtengely
Alu dob

Alumínium pótdob a 037-76-801 cikkszámon rendelhető az orsóhoz.

 

K-Karp

K-Karp Reaction Vx 8000 orsó

60.200,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 037-76-800 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

10+1

Fogaskerék áttétel

4,7:1

Behúzás (cm)

97

Tömeg

497g

Zsinór kapacitás monofil

520 m (0,35 mm)

Fék erő (kg)

10

Termékleírás

2014-ban a K-Karp orsóinak zászlóshajója az új Raction VX. Ezt az orsót az európai vízek igazán nagy kihívásainak megfelően tervezték, a legnagyobb pontyok becserkészésekor szerzett tapasztalatok  figyelembevételével. A K-Karp évek óta gyűjtötte a tapasztalatokat azzal a céllal, hogy megalkossa azt az orsót, ami kompromisszumok nélkül  egyaránt alkalmas a parti és a csónakos ponty horgászatra. Az orsó rendelkezik egy "Advance Safe Cast System" rendszerrel, ami blokkolja a rotort, ha a felkapókar nyitva van. Ezzel egy  gyakran bosszúságot okozó problémát küszöböltek ki az orsó tervezői, konkrétan azt, hogy dobáskor nem tud lecsapódni a felkapókar. (Ön még nem járt így? ...) Ezt a biztonsági rendszert a K-Karp tesztelő csapata részletes vizsgálatoknak vetette alá. A fékerő a szabad állás és egy beállított erő között szabadon változtatható. A féklemezek felváltva acél és grafit anyagból készültek. Ennek köszönhetően a fékerő igen finoman fokozatolható. Ezen kívül további különlegességeket is rejt a REACTION VX, mint például a Worm Shaft Gear + SOS system (zsinór továbbfejlesztett dobra hordása), a zsinór megcsavarodását és káros felmelegedését megakadályozó zsinórvezető görgő (anti twist roller),erős alumínium hajtókar (fighting ALU handle) és a nagy távolságu dobáshoz formázott alumínium dob. További jellemzői: 10 db kétoldalon fedett nagy élettartamú golyós csapágy 1 db nagy élettartamu gördülőcsapágy Worm Shaft + SOS system Computeresen balanszírozott hajtásrendszer Safe Cast System Hollow bail Alu hajtókar Anti-Twist Line Roller titanium-nitird (zsinórvezető görgő) PTFE Drag Washers Víz és porálló fékrendszer Megnövelt szilárdságú acél főtengely Alu dob Alumínium pótdob a 037-76-801 cikkszámon rendelhető az orsóhoz.  
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!