Rapture

Kjos Fly Rods 8’6″ 4 Sect.Line 4-5 legyező bot

A Kjos Fly Rods legyező bot gyors akciójú és könnyű kialakítású, ideális választás minden szintű legyező horgász számára. CFSG gyűrűkkel és parafa nyéllel készült.

Termékleírás

A Kjos Fly Rods 8’6″ 4 Sect.Line 4-5 legyező bot a legigényesebb horgászoknak is megfelelő teljesítményt nyújt. Gyors akciója és kiváló progressziója ideális választás mind a tapasztalt, mind a kezdő legyező horgászoknak. A bot könnyű, de erős anyagokból készült, beleértve a CFSG gyűrűket is, amelyek garantálják a zsinór sima futását. A parafa nyél és az alumínium orsótartó kényelmes fogást biztosít a hosszabb horgászatok során is.

A Kjos Fly Rods 8’6″ legyező bot család kiváló akcióval rendelkezik, ezzel biztosítva a szükséges sebességet még a legigényesebb legyező horgászok számára is.

A gyors akció, a kitűnő progresszió segítségére van a tapasztalatlanabb, a legyezéssel most ismerkedő horgászok számára is.

A magas minőségű és gondosan megválasztott anyagoknak, a CFSG gyűrűknek köszönhetően egy igazán könnyű, ugyanakkor strapaíró botot tarthat kezében a horgász.

A bot parafa nyéllel és erős aluminium orsótartóval szerelt, fokozva a komfortérzetet.

Mindegyik itt felsororolt KJOS bothoz ajánljuk a prémium minőségű, maximális védelmet nyújtó merevfalú botvédő csövet. (121-70-000).

A Rapture hivatalos oldala

Rapture

Kjos Fly Rods 8’6″ 4 Sect.Line 4-5 legyező bot

A Kjos Fly Rods legyező bot gyors akciójú és könnyű kialakítású, ideális választás minden szintű legyező horgász számára. CFSG gyűrűkkel és parafa nyéllel készült.

26.440,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 121-70-260 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

103g

Tagok száma

4

Bot átmérő (mm)

8

Termékleírás

A Kjos Fly Rods 8'6" 4 Sect.Line 4-5 legyező bot a legigényesebb horgászoknak is megfelelő teljesítményt nyújt. Gyors akciója és kiváló progressziója ideális választás mind a tapasztalt, mind a kezdő legyező horgászoknak. A bot könnyű, de erős anyagokból készült, beleértve a CFSG gyűrűket is, amelyek garantálják a zsinór sima futását. A parafa nyél és az alumínium orsótartó kényelmes fogást biztosít a hosszabb horgászatok során is.
A Kjos Fly Rods 8'6" legyező bot család kiváló akcióval rendelkezik, ezzel biztosítva a szükséges sebességet még a legigényesebb legyező horgászok számára is. A gyors akció, a kitűnő progresszió segítségére van a tapasztalatlanabb, a legyezéssel most ismerkedő horgászok számára is. A magas minőségű és gondosan megválasztott anyagoknak, a CFSG gyűrűknek köszönhetően egy igazán könnyű, ugyanakkor strapaíró botot tarthat kezében a horgász. A bot parafa nyéllel és erős aluminium orsótartóval szerelt, fokozva a komfortérzetet. Mindegyik itt felsororolt KJOS bothoz ajánljuk a prémium minőségű, maximális védelmet nyújtó merevfalú botvédő csövet. (121-70-000). A Rapture hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!